OHO KOKS STORULIS
Čia kur tokį parovei-,,Ermitaže" ar Senukuose?
Jei ,,Ermitaže", tai jie dažnai nukainuoja, kai tik pradeda žiedus ar pumpurus mesti.
Ar buvo ,,pasas'' su pavadinimu ir žiedų nuotraukyte?
Čia kur tokį parovei-,,Ermitaže" ar Senukuose?
Jei ,,Ermitaže", tai jie dažnai nukainuoja, kai tik pradeda žiedus ar pumpurus mesti.
Ar buvo ,,pasas'' su pavadinimu ir žiedų nuotraukyte?
QUOTE(Tina* @ 2015 07 10, 12:00)
Vadinas as blogai auginu havortijas ir visus kitus sukulentus (ne kaktusus), nes vienoda jiems substrata naudoju, toki pat kaip kaktusams.
Jei gerai auga, tai nesuk sau galvos
Sukulentai tuom ir žavūs, kad sugeba prisitaikyti prie aplinkos.
Aš Haworthia's, Aloe's, crassulas auginu riebesnėje žemėje, kad vanduo kiek ilgiau užsilaikytų, nei pas dygliuotuosius. Tada galiu laistyti visus vienodu dažnumu.
Kai auginau visus vienodoje žemėje, nedygliuotus sukulentus turėjau laistyti dažniau nei kaktusus.
Reiks paeksperimentuot su ta zeme, nes mano sumaisyta kaktusine tikrai labai jau "kuda".
Negaliu atsidziaugt savo gigas
[attachmentid=234747]
[attachmentid=234747]
QUOTE(Tina* @ 2015 07 11, 00:25)
Reiks paeksperimentuot su ta zeme, nes mano sumaisyta kaktusine tikrai labai jau "kuda".
Koks fainas augaliukas, ir aš tokį užsimaniau, ar sudėtinga priežiura ?Negaliu atsidziaugt savo gigas
Aš taip pat, kaip evora, naudoju būtent "Vilniaus žalumos" žemę. Kaktusams dar pridedu rupaus smėlio. O sukulentams smėlio ir Rėkyvos durpių. Auga, kaip pasiutę. Kai kurie sako, kad negalima durpių dėti, bet būtent šios pasiteisino. Aš čia tik pasidalinu patirtimi, bet jokiu būdu nereklamuoju.
QUOTE(rimusia @ 2015 07 11, 08:43)
Koks fainas augaliukas, ir aš tokį užsimaniau, ar sudėtinga priežiura ?
Fainas, ale ir brangus turiu nesenai, bijau pridaryt klaidu, dar mokaus ja augint.
Balandį parkeliavo iš darbo ir buvo persodintas į erdvesnį vazoną:
Šiomis dienomis sugalvojo pražysti:
Šiomis dienomis sugalvojo pražysti:
QUOTE(Lina04 @ 2015 07 13, 21:36)
Koks pavadinimas sio kaktuso?
Parodia warasii
Vakar Vilniaus Ikea nusipirkau sita havortija.
Evora, gal padetumet indetifikuot tikrai toki siuntetes is vokieciu.
[attachmentid=234781]
Evora, gal padetumet indetifikuot tikrai toki siuntetes is vokieciu.
[attachmentid=234781]