Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

oi, atejau pasigirti koki adeniuma uz 5 euriukus nusipirkau, varksas buvo nukainuotas biggrin.gif 5 euriukai user posted image
Atsakyti
OHO KOKS STORULIS thumbup.gif
Čia kur tokį parovei-,,Ermitaže" ar Senukuose?
Jei ,,Ermitaže", tai jie dažnai nukainuoja, kai tik pradeda žiedus ar pumpurus mesti.
Ar buvo ,,pasas'' su pavadinimu ir žiedų nuotraukyte?
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 07 10, 19:07)
OHO KOKS STORULIS thumbup.gif

Senukuose pirkau. Nebuvo jokio popierelio. Bet augaliukas su pumpurais, gal pasiseks ir nenudzius po persodinimo.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 07 10, 12:00)
Vadinas as blogai auginu havortijas ir visus kitus sukulentus (ne kaktusus), nes vienoda jiems substrata naudoju, toki pat kaip kaktusams.

Jei gerai auga, tai nesuk sau galvos wink.gif
Sukulentai tuom ir žavūs, kad sugeba prisitaikyti prie aplinkos.

Aš Haworthia's, Aloe's, crassulas auginu riebesnėje žemėje, kad vanduo kiek ilgiau užsilaikytų, nei pas dygliuotuosius. Tada galiu laistyti visus vienodu dažnumu.
Kai auginau visus vienodoje žemėje, nedygliuotus sukulentus turėjau laistyti dažniau nei kaktusus.

Atsakyti
Reiks paeksperimentuot su ta zeme, nes mano sumaisyta kaktusine tikrai labai jau "kuda".

Negaliu atsidziaugt savo gigas wub.gif
[attachmentid=234747]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 07 11, 00:25)
Reiks paeksperimentuot su ta zeme, nes mano sumaisyta kaktusine tikrai labai jau "kuda".

Negaliu atsidziaugt savo gigas  wub.gif

Koks fainas augaliukas, ir aš tokį užsimaniau, ar sudėtinga priežiura ?
Atsakyti
Aš taip pat, kaip evora, naudoju būtent "Vilniaus žalumos" žemę. Kaktusams dar pridedu rupaus smėlio. O sukulentams smėlio ir Rėkyvos durpių. Auga, kaip pasiutę. Kai kurie sako, kad negalima durpių dėti, bet būtent šios pasiteisino. Aš čia tik pasidalinu patirtimi, bet jokiu būdu nereklamuoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2015 07 11, 08:43)
Koks fainas augaliukas, ir aš tokį užsimaniau, ar sudėtinga priežiura ?

Fainas, ale ir brangus doh.gif turiu nesenai, bijau pridaryt klaidu, dar mokaus ja augint.
Atsakyti
Balandį parkeliavo iš darbo ir buvo persodintas į erdvesnį vazoną:

user posted image

Šiomis dienomis sugalvojo pražysti:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaske: 12 liepos 2015 - 16:22
Koks pavadinimas sio kaktuso? As taip pat toki pirkau maxsimoj, bet pavadinimo jo nezinau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina04 @ 2015 07 13, 21:36)
Koks pavadinimas sio kaktuso?

Parodia warasii
Atsakyti
Vakar Vilniaus Ikea nusipirkau sita havortija.

Evora, gal padetumet indetifikuot g.gif tikrai toki siuntetes is vokieciu.

[attachmentid=234781]

Atsakyti