Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Prickly @ 2016 04 18, 12:19)
na nieko tokio smile.gif pagalvojau šitie ispanai visai neblogi, tik pas juos labai aktyviai keičiasi pasiūlymai: įdeda ką nauja, ir greit nuperka

Oi, neblogi drinks_cheers.gif
Akys besotės vėl visko užsimanė. Blogai, kad mano numylėtieji astrophitumai labai jau nepigūs-12-15 euriukų. Tuos ispanus gal vasaros viduryje-liepą, rugpjūčio pradžioje-būtų gerai čiupti.
Atsakyti
Aš tai italų cactus-art-biz pasiilgau. Oi ten įdomių kaktusėlių yra. 4u.gif O ir kainelės su nuolaidėlėm šiuo metu. Sakyčiau labai normalios kainelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 04 17, 14:57)
Tai galim pasikoperuot, as pati sau irgi ten dar rasciau.

Tina, ar galima siųsti norus iš Palkowitschia, užsakinėsi?
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2016 04 19, 22:54)
Tina, ar galima siųsti norus iš Palkowitschia, užsakinėsi?

Aha, kooperuojames siuntimo islaidu mazinimui. As ir is cia kelis norus turesiu.
Atsakyti
As nuziurejau viena echinopsi taip pat is italu cactus-art-biz . 1 augala uzsisakyt kaip ir per brangu... Nors kazkada darydavaus pati savo uzsakymus.Kol vienas siuntinys nebuvo sulaikytas muitinej 2013 metais... doh.gif O gal rizikuot uzsakyma... g.gif
Atsakyti
Pas italą nieko labai gero ar įdomaus nematau, o Echinopsis reikia iš Wessner užsakinėti, kaip tik pastebėjau, kad naują internetinę parduotuvę susikūrė smile.gif gal kas norės užsakinėti iš čia?
Wessner Kakteen
Atsakyti
Buvau ,,Ermitaže"-sodų dienos, tai nuolaidos. Pričiupau Haworthia Planifolia f agavoides. Kaina buvo 2.31, nuolaida 0.81

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Oi nesierzinkit, nes man namu rezimas verysad.gif luzo kojos pirstas ir sedziu su itvaru doh.gif o taip knieti prasilekt per parduotuves augalu. Ir lauke noris ka nors nuveikt. Zodziu didziai liudziu dabar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 04 21, 17:52)
Oi nesierzinkit, nes man namu rezimas  verysad.gif luzo kojos pirstas ir sedziu su itvaru  doh.gif o taip knieti prasilekt per parduotuves augalu. Ir lauke noris ka nors nuveikt. Zodziu didziai liudziu dabar  verysad.gif

Užuojauta dideliausia.
Gali būti, kad ir man teks pačiai kompaniją palaikyti. Nu, durnas reikalas-susapnavau paryčiukais, kad susižeidžiau koją. Prabudau, keliuosi, kojos priminti iš skausmo negaliu. Dabar jau bus antra savaitė kaip šlubuodama vaikštau, nes negaliu svorio perkelti ant pirštų. Skausmas stabiliai didėja. Jei nepraeis, teks pas medikus šlubuoti.
Bet iki ,,Ermitažo", kad ir šluba, bet ... Visiškai įsisenėjusi kaktusaligė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 04 17, 22:31)
Linkejimai ...vijanai...  wub.gif

[attachmentid=235504]

O del uzsakymu, tai nepamirskit, kad laukiam musu dedules ceko dar. Galim pabandyt si sukulentininka nauja. Spesim dar visko, vasara ilga priesaky  mirksiukas.gif

4u.gif grazuolis prazydo.

As praradau savo Mammillaria luethyi, bet pries ismesdama prisiminiau, kad seklos pas ja paciame "kunelyje", tai prisirinkau uz kelis metus kiek zydejo. Jau sakiau sau, kad nebesesiu, bet teks bandyti, gaila tokio grozio, gal pavyks...

Mergaites, kur saugote nuotraukytes, kai nebera nemokamo Fotki.com
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti