[quote=Prickly,2015 07 08, 10:17]
evora, kaip tvarkingai gražiai viskas atrodo
ir pavadinti taip meiliai - MIGMIGIUKAI
Aš irgi kai kuriuos tokiuose mėlynuose laikau, labai gabaritai tinka, nors man labiau patiktų skaidrūs balti, tik niekur nerandu tokių žemų kad optimaliai susidėliotų tie mažieji 5,5cm vazoniukai
---------------------------------------------------------------
Migmigiukai, nes tikrai taip ir yra, o myliu astrofitumus tvirtai ir neblėstančia meile.
Buvau sudėliojusi astrofitumus į žalios spalvos dėžutes, bet atsirado daugiau draugų ir teko pripirkti naujų dėžučių. Žalių negavau, tai teko imti žydrus. O tokiem mažučiam vazonėliams labai gerai tinka didžiausias dėžučių variantas-į plotį telpa 4 vazonėliai, į ilgį 6 ir dar lieka laisvas tarpelis. Jei norim maximaliai taupyti plotą -paskutinėj eilėj galima statyti 3 didesnius vazonėlius.
Gerai telpa ir 8,5 cm. didesni vazonėliai- 3 plotyje, 4 išilgai. Čia 2012m. vasaros nuotraukytė.
Man patinka, kad galima greitai viską pakelti, kažkur nusinešus tvarkyti, geras estetinis vaizdas. Minusas, kad negali prisipirkti vienos spalvos tiek kiek norėtum ir galėtų būti kietesni, ne tokie lankstūs.
Permatomi balsvi gerai, bet kuo labiau sensta, tuo labiau ,,purvinesni'' atrodo. Vieną turiu, tai jau nebe gražiai atrodo nuo visokių vandens subėgimų, užkalkėjimų ir subraižymų.
Štai kokį žiedyną ,,medį'' išaugino vokietukų haworthia margaritifera multiperlata.
Bet turiu ir nuostolių iš šio siuntimo-jau trečią kaktusą sugebėjau supūdyti. O taip džiaugiausi šiuo juočkiu. Teks vėl užsisakyti ir bandyti išsaugoti.