Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Manolitta @ 2015 07 07, 11:11)
Pinigėliai pervesti.  ax.gif Žiūrėsim, kaip toliau mums seksis su tuo panku ir ką gausim  mirksiukas.gif

Manau visai gerai gausis. Peržiūrėjau daug visko apie jo veiklą, tai toks tikrai užkietėjęs kaktusininkas.

O čia paskutiniojo užsakymo mažylės haworthijos-jau pradeda atsigauti. Mažiulės, bet kainavo, tai kaip didelės. lotuliukas.gif

user posted image

Dar dėkui Migmig-pagausinau astrofitumų palangę-MIGMIGIUKAI:

user posted image
user posted image

Ir keli žiedeliai-saulėtas geltonis:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
evora, kaip jaukiai kareiviškai išrikiuoti mažuliukai. Ir tavo man dovanotos havortijos ėmė žalią spalvą rodyti, kai biški nuo saulės patraukiau. Ačiū tau
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 07 07, 21:25)
evora, kaip jaukiai kareiviškai išrikiuoti mažuliukai. Ir tavo man dovanotos havortijos ėmė žalią spalvą rodyti, kai biški nuo saulės patraukiau. Ačiū tau

Tai gerai, kad gražiai auga. Pas mane vėl kažko dėl tavęs atsirado.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 07 07, 13:16)
Manau visai gerai gausis.

Tikekimes. Kolkas neissiunte...
Atsakyti
evora, kaip tvarkingai gražiai viskas atrodo smile.gif ir pavadinti taip meiliai - MIGMIGIUKAI wub.gif Aš irgi kai kuriuos tokiuose mėlynuose laikau, labai gabaritai tinka, nors man labiau patiktų skaidrūs balti, tik niekur nerandu tokių žemų kad optimaliai susidėliotų tie mažieji 5,5cm vazoniukai
QUOTE(Tina* @ 2015 07 07, 22:31)
Tikekimes. Kolkas neissiunte...

noriu paklausti ax.gif (nes jau yra minimali patirtis) ar pas jį keičiasi siuntimo kaina nuo augalų kiekio, ar nepriklausomai vis tiek kiek - bus 11 eur : taip jis rašo, juk tur būt susirinko nemažas kiekis augalų
Atsakyti
[quote=Prickly,2015 07 08, 10:17]
evora, kaip tvarkingai gražiai viskas atrodo smile.gif ir pavadinti taip meiliai - MIGMIGIUKAI wub.gif Aš irgi kai kuriuos tokiuose mėlynuose laikau, labai gabaritai tinka, nors man labiau patiktų skaidrūs balti, tik niekur nerandu tokių žemų kad optimaliai susidėliotų tie mažieji 5,5cm vazoniukai

---------------------------------------------------------------

Migmigiukai, nes tikrai taip ir yra, o myliu astrofitumus tvirtai ir neblėstančia meile. wub.gif

Buvau sudėliojusi astrofitumus į žalios spalvos dėžutes, bet atsirado daugiau draugų ir teko pripirkti naujų dėžučių. Žalių negavau, tai teko imti žydrus. O tokiem mažučiam vazonėliams labai gerai tinka didžiausias dėžučių variantas-į plotį telpa 4 vazonėliai, į ilgį 6 ir dar lieka laisvas tarpelis. Jei norim maximaliai taupyti plotą -paskutinėj eilėj galima statyti 3 didesnius vazonėlius.

user posted image

Gerai telpa ir 8,5 cm. didesni vazonėliai- 3 plotyje, 4 išilgai. Čia 2012m. vasaros nuotraukytė.

user posted image

Man patinka, kad galima greitai viską pakelti, kažkur nusinešus tvarkyti, geras estetinis vaizdas. Minusas, kad negali prisipirkti vienos spalvos tiek kiek norėtum ir galėtų būti kietesni, ne tokie lankstūs.
Permatomi balsvi gerai, bet kuo labiau sensta, tuo labiau ,,purvinesni'' atrodo. Vieną turiu, tai jau nebe gražiai atrodo nuo visokių vandens subėgimų, užkalkėjimų ir subraižymų.

user posted image

user posted image

Štai kokį žiedyną ,,medį'' išaugino vokietukų haworthia margaritifera multiperlata.

Bet turiu ir nuostolių iš šio siuntimo-jau trečią kaktusą sugebėjau supūdyti. O taip džiaugiausi šiuo juočkiu. Teks vėl užsisakyti ir bandyti išsaugoti.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 07 08, 11:57)

Man patinka, kad galima greitai viską pakelti,  kažkur nusinešus  tvarkyti...

Bet turiu ir nuostolių iš šio siuntimo-jau trečią kaktusą sugebėjau supūdyti. O taip džiaugiausi šiuo juočkiu. Teks vėl užsisakyti ir bandyti išsaugoti.

Man irgi patinka tos dėžutės, ir su jomis nešiojant kaktusai mažiau nukenčia: dygliai mažiau apsilaužo, bet aš tik mažiukus jose laikau.
Kaip gaila crispa verysad.gif , jei pirksi - pirk iš kito pardavėjo, kaip minėjau anksčiau, mano vieno užsakymo didesnė pusė supuvo, visi buvo eriosyce rūšies ( ir crispa beje buvo - nusibaigė) o aš auginu visus vienodom sąlygom.
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2015 07 08, 11:17)
noriu paklausti ax.gif  (nes jau yra  minimali patirtis) ar pas jį keičiasi siuntimo kaina nuo augalų kiekio, ar nepriklausomai vis tiek kiek - bus 11 eur : taip jis rašo, juk tur būt susirinko nemažas kiekis augalų

11 Eur nepriklausomai nuo kiekio (na gal nepririnkau, kad daugiau skaiciuotu) ir PayPal mokestis nuo sumos.
Atsakyti
Dar paskaiciau sale conditions, tai jei svoris virsija 2 kg, tai atsiranda papildomi mokesciai.

Ir dar paskaitinejau skilti FREQUENTLY ASKED QUESTIONS, CLEAR ANSWERS. Nu net prisijuokiau biggrin.gif Kietas jis fruktas. thumbup.gif

7. you don“t have much patience with us, customers?
re7. No, why? These goods are for collectors, customers, who appreciate the stuff we offer. And a guarantee of 6 or 8 weeks on seedlings and grafted plants... what more do you want, Not interested? Fine.
8.Do you offer wholesale discount?
re.8.We are not able to grow even the amount of plants demanded by customers...
9.do you offer any discounts?
re9. No, why? What we offer is of good quality and it doesn“t need any discounts.

Paskutinis sakinys biggrin.gif
THAT“S IT, PUNK“S NOT DREAD, RUDY K., HOWGH !!!!

Dabar jau imu suprasti kame cia saknys su tuo panku ir kas cia per natura biggrin.gif
Atsakyti
Aš, kai tik pamačiau jo nuotraukas, tai ir pagalvojau, kad su prieskoniais žmogelis. Bet juk visi turintys savo hobi kažkiek savitai kitokie nuo eilinių gyvenimo realistų.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 07 08, 15:29)

Ir dar paskaitinejau skilti FREQUENTLY ASKED QUESTIONS, CLEAR ANSWERS. Nu net prisijuokiau  biggrin.gif Kietas jis fruktas.  thumbup.gif

Dabar jau imu suprasti kame cia saknys su tuo panku ir kas cia per natura  biggrin.gif

smagiai parašyta biggrin.gif
dar prisimenu žiūrinėjau jo puslapį prieš gerus metus, buvo užrašas: neprekiauju su Kinija, nes remiu Tibetą -- na dabar matyt nebepainioja kaktusų su politika smile.gif
Atsakyti
Ai dar del to paties. Is sio puslapio labai greit dingsta augalai. Kai as nupirkau - iskart dalis augalu is musu sarasiuko pasidare sold out. Tad ateity jei dar pas ji uzsakinesim, tai turetu but zaibiski uzsakymai. Rinkti po dvi savaites nera tikslo. Ir tai sikart greit susisukom, bet ir tai keliu augalu nebuvo jau.
Atsakyti