Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Prickly @ 2016 04 11, 11:35)

Po truputi žydi mano rebutijos ir sulco

koks spalvų perėjimas. Gražu labai
Atsakyti
[quote=Prickly,2016 04 11, 11:35]
Mamiliarijos, mano mylimiausia rūšis wub.gif
Po truputi žydi mano rebutijos ir sulco wub.gif
O aš noriu padėkoti Prickly už mammiliaria laui. Kaip tik dabar žydi pukuotukas su rožinių žiedų karūna. Nuostabu. Nuotraukoje matau kažką panašaus į rebutiją violaciflorą (ar kas ten tokio gražaus?) antrame plane su rožiniu žiedu. Ar galėtumėte, kai priaugs gausesnis būrelis, man tokį grožį įšaknydinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtrungėlė @ 2016 04 12, 14:24)
Nuotraukoje matau kažką panašaus į rebutiją violaciflorą (ar kas ten tokio gražaus?) antrame plane su rožiniu žiedu. Ar galėtumėte, kai priaugs gausesnis būrelis, man tokį grožį įšaknydinti?  4u.gif

Taip, violaciflora smile.gif užpraeitoje AL parodoje Guras man ją padovanojo, jo sėjinukas. Dar labai nedidelė, vaikiukai kaip pipirai, kai padidės mielai įšaknydinsiu (arba perleisiu šį darbą biggrin.gif ) O man dovanoti abu vaikiukai irgi jau su šaknimis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 04 11, 09:57)
O kalbant apie netektis - mano monadeniumas staiga numete virsune...

Pavelka atnaujino savo puslapį, yra rubellum ir kitokių http://www.palkowits...o...ter=&page=2
Atsakyti
O mano mažutė Crassula tecta, ta pati kairiausia, numirė. Matyt per daug drėgmės jai buvo, lapukai nupuvo nuo stiebelio... Ir iš tų Budos vaikučių tik vienas dar gyvybę rodo...

QUOTE(Jurkinas @ 2016 04 03, 16:36)

Atsakyti
Oi Tina prisziurejau http://www.palkowits...o...ter=&page=2 doh.gif gal uzsakymu uzsiimtum ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2016 04 15, 13:34)
O mano mažutė Crassula tecta, ta pati kairiausia, numirė. Matyt per daug drėgmės jai buvo, lapukai nupuvo nuo stiebelio... Ir iš tų Budos vaikučių tik vienas dar gyvybę rodo...

Tai va, su sukulentais reik jautriau elgtis, nei su kaktusais - greiciau sodint, super atsargiai liet, nes kelione jiems didelis isbandymas. Mano crassula tecta gyva, pfu pfu pfu bar bar bar, bet nagus grauziu del monadeniumo - isgyvens, ar ne...

QUOTE(Ožiukė @ 2016 04 15, 13:52)
Oi Tina prisziurejau http://www.palkowits...o...ter=&page=2  doh.gif  gal uzsakymu uzsiimtum  ax.gif  blush2.gif

Galiu. Aplamai audziu minti gal uzsiimti legaliu tarpininkavimu ir pirkti augalus pastoviai is visur, tik kazin ar atsipirktu man si veikla, ar butu pastoviu klientu. Gal lygiagreciai po truputi isivaziuotu ir prekyba. Cia svajoniu lygmeny viskas kolkas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 04 15, 16:44)
Tai va, su sukulentais reik jautriau elgtis, nei su kaktusais - greiciau sodint, super atsargiai liet, nes kelione jiems didelis isbandymas. Mano crassula tecta gyva, pfu pfu pfu bar bar bar, bet nagus grauziu del monadeniumo - isgyvens, ar ne...
Galiu. Aplamai audziu minti gal uzsiimti legaliu tarpininkavimu ir pirkti augalus pastoviai is visur, tik kazin ar atsipirktu man si veikla, ar butu pastoviu klientu. Gal lygiagreciai po truputi isivaziuotu ir prekyba. Cia svajoniu lygmeny viskas kolkas... blush2.gif

Atvirai pasakius, tai senai laikas Tinai už sunkų ir pasiaukojamą darbą, ir pačioms mums susiprotėti po vieną kitą eurą primesti. Bent jau kokį augaliuką nusipirktų, nors tiek naudos būtų.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ermitažinis titanopsiukas persodintas prieš saulutę pasikaitino ir žiedelį išspaudė.

user posted image]My Webpage[/URL]

O velykinis kaktusas darbovietės super žvaigždė-visi ateina pažiūrėti ir pašūkauti och thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 04 15, 22:48)
O velykinis kaktusas darbovietės super žvaigždė-visi ateina pažiūrėti ir pašūkauti och thumbup.gif

nu tikrai kad žvaigždė. Ir spalva, ir gausa smile.gif Mano ermitažine fenestraria irgi kažką vynioja, ar tik ne žiedukas bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 04 15, 21:48)
Atvirai pasakius, tai senai laikas Tinai už sunkų ir pasiaukojamą darbą, ir pačioms mums susiprotėti po vieną kitą eurą primesti. Bent jau kokį augaliuką nusipirktų, nors tiek naudos būtų.

Nea blush2.gif kolkas tai darau kaip darau ir nieko nesitikiu. Bet visumoj pagalvojau, kad darydama uzsakymus pastoviai (na tarkim bent jau kokia 10 per men.) ir tada tikrai aukodama savo laika galeciau siek tiek uzsidirbti. Tik reiktu dar su mokesciais pasikonsultuot kaip sia veikla apiformint tvarkingai. Ai, bet gal dar praeis man sis noras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 04 15, 23:24)
Nea  blush2.gif kolkas tai darau kaip darau ir nieko nesitikiu. Bet visumoj pagalvojau, kad darydama uzsakymus pastoviai (na tarkim bent jau kokia 10 per men.) ir tada tikrai aukodama savo laika galeciau siek tiek uzsidirbti. Tik reiktu dar su mokesciais pasikonsultuot kaip sia veikla apiformint tvarkingai. Ai, bet gal dar praeis man sis noras  biggrin.gif

parašyk man , padėsiu - nes patikėk, iš mokesčių naudos tau bus mažai.
Kiek konsultavausi - ne kažką padėjo, teko per laiką pačiai išsiaiškinti.
Aš tik passkysiu svarbiausius aspketus, kur nenudegti.
Atsakyti
Tai ar bandom si tiekeja? http://www.palkowits...o...ter=&page=2 mirksiukas.gif As dar jo nezinau, neteko bendrauti.
Atsakyti