Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

evora dėkui už paguodą, tai viskas gerai dabar jau stebėsiu, matyt nabagui kas tai buvo iš karto. Kokios fainos idėjos, man labiausiai kaip visada patinka tas metalinis stovas, su kompozicijom tik, kai reikia tokį nusipirkti niekur nėra.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2016 04 09, 11:51)
evora dėkui už paguodą, tai viskas gerai dabar jau stebėsiu, matyt nabagui kas tai buvo iš karto. Kokios fainos idėjos, man labiausiai kaip visada patinka tas metalinis stovas, su kompozicijom tik, kai reikia tokį nusipirkti niekur nėra.

Kažką panašaus ir dar daugiau, galima užsisakyti pas kalvius.
Ką tik grįžau iš ,,Akropolio". Ten yra skyrius siuvenyrų. Tai mačiau ir lentynų konstrukcijų kažkiek panašių. Tik jos statomos į dviejų sienų susikirtimą-kampą, tad trikampio formos, o lentynos iš sendinto medžio. Dar staliukai tokie pat buvo-pusės apskritimo formos.
Aišku tiek tau mažai, bet jei nusibraižyti kokių nori, tai koks liaudies meistras-kalvis ir padarytų. Aišku kainuotų oho...
Atsakyti
Norintiems paganyti akis. ax.gif

https://photos.googl...2NNISQ4OQr1XM5t
Atsakyti
Gal kuri auginate crassula capitella? Ar imanoma pvz musu maximose tokia uztikt?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 09 balandžio 2016 - 17:57
QUOTE(Marija1 @ 2016 04 09, 17:54)
Gal kuri auginate crassula capitella? Ar imanoma pvz musu maximose tokia uztikt?

user posted image

Maximoje nemačiau, bet jei crassula piramidalis ir buda temple atvežė, tai įmanoma stebuklo sulaukti. Niekur nemačiau. Nei parodose, nei mūsų užsakymų dėdulių pasiūloje.
Atsakyti
Evora, super palangės smile.gif thumbup.gif o ką ten iš klemalinių turi nuotraukos neišeina pritraukti? Aš vis ieškau kas ką įdomesnio išsikeisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 04 09, 10:52)

Kadangi naujokes gasterijas susodinau į vieną bliūdą, tai nutariau ir praeitų metų siuntimo gasterijas persodinti  į tokį pat.
Suskaičiavau gasterijų būrelį-11, neskaitant atskirtų dovanoms mažylių.

gražu ir spalvota. Koks formų įvairumas. variagatinės labai žavingos
Atsakyti
O mane mammilarijos dziugina. Paprasta, bet miela, kai tiek daug ziedu.

[attachmentid=235485]
[attachmentid=235486]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 04 10, 23:16)

Žavingos, man irgi patinka, kad formų ir spalvų begalė. Niekad neatsisakyčiau. Kai žvelgiu į savo senoles, galvoju, ai, mesiu lauk ar atiduosiu, sau nuo vaikiuko vėl auginsiu. Bet paskui prisimenu, kad kai kurioms jau po 10 m. ir vėl pagailiu.
Papildyta:
QUOTE(evora @ 2016 04 09, 15:58)
Norintiems paganyti akis. ax.gif

neatidaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 04 09, 10:52)
Aš į atvirą balkoną dar neskubu. Vis prisimenu pavasarį, kai tulpės sniege žydėjo. Naktys tikrai dar vėsios, o jei kaktusai kambaryje žiemoję, tai toks temperatūrų svyravimas bus labai neįprastas. Net ir tiems, kuriems tėvynėje dienos-nakties temperatūros drastiškai skiriasi. Nepamirškim ir vėjus švilpiančius atviram balkone. Net mes kartais nuo jo gūžiamės, šiurpstame. O šlapia žemė žemoje temperatūroje gali greitai supūdyti jautresnes rūšis.
Mano senelis balkonas įstiklintas, bet mediniai rėmai vos laikosi, visur plyšiai-ventiliacija liuksinė. Dar nenešu. Tik du senius dičkius echinopsius ir 34 cm. aukščio mamkę ištrėmiau, nes kelis pūkius radau. Jau pora savaičių tremtyje, gal gausiau žydės pašalę.

Maniškiai lyg laikosi. Neliejau aš jų, lietus nelijo, tai gal nesušals g.gif Kažkaip naktimis +6-7 rodo, tai nėra jau taip šalta atrodytų. Bus matyt kas iš mano eksperimento išeis rolleyes.gif
Atsakyti
O kalbant apie netektis - mano monadeniumas staiga numete virsune. Bijau, kad i kaudeksa neisimestu puvinys. Sakyciau stipriai man nepasiseks tuomet verysad.gif Pamenu pernai lyg eliss su situo kaudeksu lygiai tokia pati staigi netektis istiko. Matyt netinkami jie tokioms kelionems, per jautrus...

Stai taip nuo musu nieks nepriklauso - kurie adaptuosis, o kurie ne.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 04 10, 22:16)

Mamiliarijos, mano mylimiausia rūšis wub.gif
Pasiėmiau pagaliau vakar savo kaktusus vokietukus biggrin.gif Atrodo puikiai, maloniai nustebino, kad šaknys palaidos ( nes anksčiau yra buvę iš Plappo šaknys kietam durpių gumule verysad.gif ) Ačiū Tina, ir zhany už saugojimą smile.gif
Po truputi žydi mano rebutijos ir sulco wub.gif
user posted image
Atsakyti