Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

O mano 3 Crassulos vokietukės visai mažiuliukės... Ir viena didžiulė Buddha's Temple, su krūva vaikų. Besodinant jie nubyrėjo, tai bandysiu atskirai užauginti. Man spygliukai nelabai patinka, o va su mėsingais, riebučiais, apvalučiais draugauju.
user posted image
user posted image

O kaip manot, ar šitie vaikučiai užaugtų? Kaip juos daigint, gal uždengt reikia, laistyt daug ar ne?
user posted image
Atsakyti
Yra daug gražių smulkių sukulenčiukų, bet siųstis juos vienas loterijos žaidimas. Man su Buda irgi tas pats praeitais metais buvo. Apačia nudžiūvusi, o viršus gražus. Viršūnę nupjoviau ir įšaknydinau, tik žiemą vėl ji man džiūti pradėjo nuo apačios. Nebeturiu, neišsaugojau-išmečiau, nes nemėgstu visokių invalidų laikyti. Kiti gležnučiai irgi daugiausia neišgyveno po įsodinimo.
Dabar jau rinkdamasi žiūriu, kad tvirtesnio sudėjimo augalas būtų. Nes keliauja jie su labai stambiais kaktusais, tad nuo tokių gabaritų ir svorių, maža tikimybės, kad geram stovyje atkeliautų, o dar tiek dusinti. Visokių gležnučių bandysiu iš vietinių lietuviškų kolekcionierių susirinkti.
O negausiu ir nereiks. Laikas ir į protą ateiti, kai prie savo nustatyto augalų limito priartėji. Visko ir norėdamas negali turėti.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 04 03, 16:58)
Laikas ir į protą ateiti, kai prie  savo nustatyto augalų limito priartėji. Visko ir norėdamas negali turėti.

o koks limitas? 300 skirtingų ar daugiau? Aš sau limito griežto nedėjau, bet turi tilpti į numatytas lentynas balkone ir ant dukros palangės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 04 03, 16:56)
o koks limitas? 300 skirtingų ar daugiau? Aš sau limito griežto nedėjau, bet turi tilpti į numatytas lentynas balkone ir ant dukros palangės smile.gif

500 ax.gif
Atsakyti
Tina labai ačiū už augaliukus 4u.gif labai tikiuosi, kad mokėsiu juos auginti, nes tokių mažuliukų niekada nesu turėjusi, visada perku didelius, ir labai didelius iš mūsų parduotuvių todėl čia man tikras iššūkis, labai norėjau pabandyt ir labai viliuosi man seksis! o vyras kai vežė juos namo sako: paėmiau tavo sėklas, sakau kokias dar sėklas aš nepirkau sėklų, o jis irgi įpratęs prie didelių, net negalėjo suprasti, kad ten kaktusai biggrin.gif
Jau susodinau tik akmenėlių dar nepabėriau, tik mėnulis negeras, bet per ilgai laukti to gerojo smile.gif
user posted image
Papildyta:
Zebrina jeigu nori nusipirkti Aloe Pink Blush yra Kaune Aleksoto maximoje po 3,99 nemažos wub.gif
Dar gal kuriai reikia nuostabių vokiškų molinių storo molio vazonėlių turi vienas žmogelis Aleksoto turguje, sendaikčiuose, visi nauji, visa dėžė, atiduotų po 0,30 ct.
Gaila aukščio neparodžiau, bet jis tikrai geras, juk vokiška kokybė smile.gif

user posted image
Atsakyti
Jurkinas, Marija, dėkui, kad pasidalijot savo naujokų nuotraukomis bigsmile.gif Man labai patinka iš arti pabitinėti augaliukus, o kai dar ir pavadinimai matyti - iš vis super 4u.gif

evora, 500 blink.gif Solidu. Gražu būtų oranžerijoj rolleyes.gif
Atsakyti
Is tiesu smagu pamatyt nuotraukas ir isgirst atsiliepimus thumbup.gif

Jurkinas, as irgi emiau Crassula tecta, tai biski nusivylus likau. Uz tokia kaina toks pypsikas ir dar turi visokiu demeliu. Zodziu kai pamatai, kad kiti gauna grozybes, tai ir sau aisku noris biggrin.gif bet evoros zodziuos daug tiesos apie siu minkstu lepuzu uzsakyma ir islikima. Tikekimes prigis ir pagrazes smile.gif

Marija1, jusu augaliukai is prigimties negali buti dideli mirksiukas.gif
Faini tie vazoniukai.

Na kai gausim ceka, tai pamatysim dar ne tokiu mazumu tongue.gif sie vokieciai mus islepine palyginus su kitais tiekejais.
Atsakyti
Ką gi pirmadienis atėjo: ax.gif

Haworthijos ir gasterijos

user posted image]My Webpage[/URL]

Ryškumo iš arti fotografuojant daugiau išgauti nebepavyksta-prie fotiko mažamečiai nagus buvo prikišę, tai nebeįmanoma nesulieto vaizdo gauti. Teks atsisakyti noro pasigirti šią vasarą pražydėjusiais kaktusais. Tad vaizdų iš super macro-nebebus.
Atsakyti
thumbup.gif dar dickiu laukiam.
Atsakyti
evora, viskas puikiai matosi bigsmile.gif Gražūs augalai, puikios kompozicijos wub.gif
Atsakyti
Siandien Maximoj ziurinejau kazka panasaus i GRENOVIA, bet nebuvau tikra, kad tai ji ir nepirkau. Sakiau reik pas evora vaikuti uzsirezervuot ir nusipirkt blush2.gif Jos juk dauginasi neblogai. Ir bus garantuotas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 04 04, 10:00)
thumbup.gif dar dickiu laukiam.

Buvau pamiršusi nufotkinti-Astrophytum Senile Aureum ir Melocactus Matanzanus

Štai tokie dičkiai ir traiško mažučius sukulentukus siuntiniuose. Melui tai dar buvo ir šaknys su visom žemėm suaušusiom, beveik tokio pat didumo kaip kūnas.
Astrophytumą identišką dvynį jau turėjau, bet kai tik pamatau astrophytumus, tai proto likučiai išeina pasivaikščioti. lotuliukas.gif Kaip nečiupsi savo mylimukus.
Papildyta:
Greenovia aurea ,,Gran Canaria" pradeda atsigauti. Lapeliai nuleipę jau keliasi aukštyn. O iš pažastėlių ūgliukai-vaikiukai Tinai panorėjus, lenda.

Atsakyti