QUOTE(Tina* @ 2016 04 01, 18:34)
Kol nesusiformavus rozele, tai neatsirinkciau sio augalo ir aisku nepirkciau. Gal ir pas mus ju buvo
O gieges augalai lauks jos, nes ji uz juos tvarkingai apmokejusi. Tik neaisku kokiam stovy bus, nes man nei sodint, nei nesodint. Paskui vis tiek tektu traukt lauk. O yra grazuole Dioscorea elephantipes, su jau susiformavusiu, sutrukinejusiu rastu, Fockea edulis ir dar keli.
O kaip kitu ispudziai?
As pati gavau labai grazu Monadenium montanum var. rubellum. Praktiskai del jo rinkau uzsakyma. Jau atsigavo lapukai, buvo toks liudnai susitraukes po keliones.
O gieges augalai lauks jos, nes ji uz juos tvarkingai apmokejusi. Tik neaisku kokiam stovy bus, nes man nei sodint, nei nesodint. Paskui vis tiek tektu traukt lauk. O yra grazuole Dioscorea elephantipes, su jau susiformavusiu, sutrukinejusiu rastu, Fockea edulis ir dar keli.
O kaip kitu ispudziai?
As pati gavau labai grazu Monadenium montanum var. rubellum. Praktiskai del jo rinkau uzsakyma. Jau atsigavo lapukai, buvo toks liudnai susitraukes po keliones.
Aš kažkaip nesigundau tokiais kaudeksiniais grožiais. Gal kada Dioscorea elephantipes ir užsisakysiu, kai visi norai baigsis-patinka man tas vėžlio kiauto raštas. Kol kas tik su adeniumais draugauju. Jei dar kur gausiu baltą gražų ir užteks.
Matyt nepribrendau dar iki tokių augintinių. Bus kur tobulėti