Jau dalinu vokieciu augalus. Info per e-mailus
QUOTE(dota @ 2016 03 29, 15:19)
Mano didesni litopsiai jau porą savaičių gyvena įstiklintam balkone.
Jei jau litopsai gyvi,tai ir kaktusai išgyvens
giege, atsiliepkite. Neturiu jusu kontaktu.
Augalai issiusti - kam pastu, kam per pastomata. Ryt gaudykit
Bet kokia nesekminga man siandiena Tikiuos nesumaisiau jusu dezuciu Galeciau visa istorija surasyt kaip prasidejo rytas ir kaip mane siandien kazkas bloga akim nuziurejes Buna per metus keleta tokiu uzsakytu dienu
O kas jau gavote ar viskas gerai? Ar patenkintos?
Augalai issiusti - kam pastu, kam per pastomata. Ryt gaudykit
Bet kokia nesekminga man siandiena Tikiuos nesumaisiau jusu dezuciu Galeciau visa istorija surasyt kaip prasidejo rytas ir kaip mane siandien kazkas bloga akim nuziurejes Buna per metus keleta tokiu uzsakytu dienu
O kas jau gavote ar viskas gerai? Ar patenkintos?
Taip, sodinti reikia skubiai, nes del Velyku svenciu kelione uztruko.
O kaip tavoji puna sikart? grazesne?
giege augalai labai grazus, bet jei ji ir toliau neatsilieps - nieko gero is ju neliks...
evoros melocactusas tai tikras ginklas jau toks didelis bumbulas su astriais spygliais, ir aisku kepure atitinkama Tik, kad tokie gigantai adaptuotusi po tokiu ekstrymu, kaip isrovimas ir kelione.
Kazkurios stenocactusas su ziedeliu ir siaip ne vienas su pumpurais buvo.
O kaip tavoji puna sikart? grazesne?
giege augalai labai grazus, bet jei ji ir toliau neatsilieps - nieko gero is ju neliks...
evoros melocactusas tai tikras ginklas jau toks didelis bumbulas su astriais spygliais, ir aisku kepure atitinkama Tik, kad tokie gigantai adaptuotusi po tokiu ekstrymu, kaip isrovimas ir kelione.
Kazkurios stenocactusas su ziedeliu ir siaip ne vienas su pumpurais buvo.
Pagarba Kauno paštui-vakar išsiųsta, šiandien Šiauliai gavo.
Aš parsinešus valią ugdžiau. Pasidėjau ant kėdės prieš save ir kol dviejų bananų nesunemniojau, išpakavimų nepradėjau. O paskui lėtuoju būdu, pasimėgaudama, nudžiūvusius lapelius skabydama...
Reziume: 10 naujokėlių ir visi puikūs. Melas tokio pat dydžio kaip ir ermitažinis neseniai pirktas, tik karūna ohoho Dėl jo adaptacijos nepergyvenu, daug tokių didelių kaktusų esu pirkusi ir puikiai augo. Apsipras ir džiaugsis saulute. Labiau jaudinuosi dėl astrophitumo, nes visos smulkutės šaknytės lyg dulkės nukrito. Liko labai mažos šaknys, bet turi atsigauti.
Haworthijos ir gasterijos- kitos su visa šeimyna, net atskyriau kelis mažius padauginimui.
Labiausiai nukentėjo gležniausi-gasteria ,,Big Boy", haworthia reticulata variegata ir haworthia ,,Yellou Lotus"-suspaustos į blyną, bet atsistatys laisvę gavusios.
Pirkiniu patenkinta 100%-kitais metais vėl su vokietuku draugausiu-net labai apsimoka.
Esu patenkinta ir pati savimi, nes eilinį kartą gražuolius išsirinkau
O už visą džiaugsmą dideliausiai dėkui Tinai
Einu toliau relaksuotis-sodinsim į vazonus.
Mėnulis tik geresnis galėjo pasitaikyti
Aš parsinešus valią ugdžiau. Pasidėjau ant kėdės prieš save ir kol dviejų bananų nesunemniojau, išpakavimų nepradėjau. O paskui lėtuoju būdu, pasimėgaudama, nudžiūvusius lapelius skabydama...
Reziume: 10 naujokėlių ir visi puikūs. Melas tokio pat dydžio kaip ir ermitažinis neseniai pirktas, tik karūna ohoho Dėl jo adaptacijos nepergyvenu, daug tokių didelių kaktusų esu pirkusi ir puikiai augo. Apsipras ir džiaugsis saulute. Labiau jaudinuosi dėl astrophitumo, nes visos smulkutės šaknytės lyg dulkės nukrito. Liko labai mažos šaknys, bet turi atsigauti.
Haworthijos ir gasterijos- kitos su visa šeimyna, net atskyriau kelis mažius padauginimui.
Labiausiai nukentėjo gležniausi-gasteria ,,Big Boy", haworthia reticulata variegata ir haworthia ,,Yellou Lotus"-suspaustos į blyną, bet atsistatys laisvę gavusios.
Pirkiniu patenkinta 100%-kitais metais vėl su vokietuku draugausiu-net labai apsimoka.
Esu patenkinta ir pati savimi, nes eilinį kartą gražuolius išsirinkau
O už visą džiaugsmą dideliausiai dėkui Tinai
Einu toliau relaksuotis-sodinsim į vazonus.
Mėnulis tik geresnis galėjo pasitaikyti
O as siandien jau pykstu ant giege nu gaila augalu, ir dar tokiu graziu. Negalima taip
Ir dar idomu koks pasitvirtins siuntimas - pastu ar vel per pastomata. Per pastomatus matau jau siuntos irgi paimtos. Zinosim kaip ateity geriau daryt. Per pastomata gaunas pigiau. Pvz. evoros ir Vilniaus dezutes vienodo dydzio. evorai kainavo 2,36, o Vilniui 1,55.
evora, labai gaila del tu hawortiju, bet gal joms nieko nenutiks. Dezutej tikrai erdves dar buvo. Gal pas vokietukus nuo svorio labiau susispaude, nes augalu daugiau kruvoj buvo. Daugiau ar maziau visi apsilamdo. Maniskiai irgi forma atgaudineja
Ir dar idomu koks pasitvirtins siuntimas - pastu ar vel per pastomata. Per pastomatus matau jau siuntos irgi paimtos. Zinosim kaip ateity geriau daryt. Per pastomata gaunas pigiau. Pvz. evoros ir Vilniaus dezutes vienodo dydzio. evorai kainavo 2,36, o Vilniui 1,55.
evora, labai gaila del tu hawortiju, bet gal joms nieko nenutiks. Dezutej tikrai erdves dar buvo. Gal pas vokietukus nuo svorio labiau susispaude, nes augalu daugiau kruvoj buvo. Daugiau ar maziau visi apsilamdo. Maniskiai irgi forma atgaudineja
QUOTE(Tina* @ 2016 04 01, 13:57)
O as siandien jau pykstu ant giege nu gaila augalu, ir dar tokiu graziu. Negalima taip
Tai, ko tu pergyveni, jei man viskas 100% gerai. Aišku, kad atsigaus. Nieks sugrūstas į vieną krūvą neatkeliauja lyg iš parodos. Utopija būtų tikėtis pavyzdinio vaizdelio. Visos tai žinome ir tikrai nereikia tau jaustis nesmagiai.
Man paštas, kad ir brangiau, bet patogiau pasiimti.
Oi, o už lango dideliais dribsniais sninga. Tikra smarki pūga. Kaip laiku su siuntinuku namučio parlėkiau.
Ai, dar Maximoj Grenovia Aurea 12 cm. skersmens radau už 2,99 eur.
QUOTE(evora @ 2016 04 01, 14:42)
Ai, dar Maximoj Grenovia Aurea 12 cm. skersmens radau už 2,99 eur.
Oho, nezinojau tokio. Koks grazus. Ir as tokio noriu Kaip rozes ziedas. Gal butu galima foto maksiminio laimikio? daug ju buvo dezutej-paletej?
Pas mus tai dabar Kaledos. Puga kaip ziema, balta visur.
Papildyta:
Gal kuri asmeniskai pazistate klaipediete giege?
QUOTE(Tina* @ 2016 04 01, 16:45)
Oho, nezinojau tokio. Koks grazus. Ir as tokio noriu Kaip rozes ziedas. Gal butu galima foto maksiminio laimikio? daug ju buvo dezutej-paletej?
Papildyta:
Papildyta:
Maximoje grenovija buvo užsilikusi nuo priešvelykinio vežimo, kai visos gerai apsipirkome. Dabar kas liko nukainavo. Tad tik vieną ir radau tarp 8 eševerijų, 2 Aloe "Donnie" ir dar 2 kažkokių pilkų lapelių krūmelių. Paskutinę minutę prieš nueidama pastebėjau ir tik dėl to, kad panašią iš Migmig pirkau. Bet Migmig augintoji gražesnė-tikrai į rožytę panaši. Gaila, kad po beveik dvejų metų auginimo nunyko, nes nepatiko persodinimas į bendrą draugišką bliūdą. Štai kokia buvo ir dar ruošiuosi pas Migmig užsiprašyti.
]My Webpage[/URL]
Buvo jau ir žiedyną pradėjusi auginti:
]My Webpage[/URL]
Šiandien pirktos foto negaliu įkelti be pirmadienio. Teks palaukti. Dabar tik ši foto būtų artimiausia realiam vaizdui. Tik centras smarkiai padidėjęs lyg kaštoniukas-ruošiasi žydėti.
]My Webpage[/URL]
Vardas gražus-GRENOVIA-iš pradžių nepatikėjau, kad teisingai perskaičiau. Kinas buvo toks, kur karalystė taip vadinosi, o pasirodo yra ir augalas.
Kol nesusiformavus rozele, tai neatsirinkciau sio augalo ir aisku nepirkciau. Gal ir pas mus ju buvo
O gieges augalai lauks jos, nes ji uz juos tvarkingai apmokejusi. Tik neaisku kokiam stovy bus, nes man nei sodint, nei nesodint. Paskui vis tiek tektu traukt lauk. O yra grazuole Dioscorea elephantipes, su jau susiformavusiu, sutrukinejusiu rastu, Fockea edulis ir dar keli.
O kaip kitu ispudziai?
As pati gavau labai grazu Monadenium montanum var. rubellum. Praktiskai del jo rinkau uzsakyma. Jau atsigavo lapukai, buvo toks liudnai susitraukes po keliones.
O gieges augalai lauks jos, nes ji uz juos tvarkingai apmokejusi. Tik neaisku kokiam stovy bus, nes man nei sodint, nei nesodint. Paskui vis tiek tektu traukt lauk. O yra grazuole Dioscorea elephantipes, su jau susiformavusiu, sutrukinejusiu rastu, Fockea edulis ir dar keli.
O kaip kitu ispudziai?
As pati gavau labai grazu Monadenium montanum var. rubellum. Praktiskai del jo rinkau uzsakyma. Jau atsigavo lapukai, buvo toks liudnai susitraukes po keliones.