Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Marija1, labai gražus jūsų gėlių kampelis wub.gif
Norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti nors auginu tik keletą eilinių egzempliorių ax.gif
Šiomis dienomis džiugina pražydęs ripsalis. Daugiau kaip dešimtmetį gyvena pas mane, bet pražydo tik dabar bigsmile.gif

user posted image user posted image

Vienintelis labai spygliuotas
user posted image

Naujokas Aloe aristata (ar klystu?). Sūnus mokyklinėj Kaziuko mugėj nusipirko smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Bet kooookio gražumo Jūsų ripsalis 4u.gif koks išpuoselėtas, koooks kupstas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2016 03 23, 15:54)
Bet kooookio gražumo Jūsų ripsalis

Dėkui, Marija. Mano senukas labai pamalonintas bigsmile.gif
Atsakyti
Ar matėt, kad Maximos užsivežę įvairių išpuoselėtų sukulentų?
Atsakyti
Matem, matem ir jau turim smile.gif

[attachmentid=235442]

[attachmentid=235443]
Atsakyti
Tina, kokie gražūs wub.gif O kaip juos prižiūrėti? Jaučiu, jautrūs drėgmės pertekliui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabražolė @ 2016 03 24, 10:55)
Ar matėt, kad Maximos užsivežę įvairių  išpuoselėtų sukulentų?

Nors man nieko ir nereikia lotuliukas.gif vakar užsukau į Maximą, pas mus nerasta jokių sukulentų unsure.gif, tie patys kaktusai ir kt. gėlės..
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2016 03 24, 11:34)
Matem, matem ir jau turim smile.gif

Labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(P.Kristina @ 2016 03 24, 11:49)
Tina, kokie gražūs  wub.gif O kaip juos prižiūrėti? Jaučiu, jautrūs drėgmės pertekliui  g.gif

Zeme gal siek tiek sotesne jiems reik ruost, o siaip vienodai priziuriu kaip ir kitus sukulentus, nes neturiu laiko kiekvienam isskirtine prieziura teikt. Tokios gasterijos, havortijos tai man atrodo sunkiai numarinamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 24 kovo 2016 - 13:45
QUOTE(Tina* @ 2016 03 24, 13:43)
Zeme gal siek tiek sotesne jiems reik ruost, o siaip vienodai priziuriu kaip ir kitus sukulentus, nes neturiu laiko kiekvienam isskirtine prieziura teikt. Tokios gasterijos, havortijos tai man atrodo sunkiai numarinamos.

Tina,kokie groziai blink.gif gaila, pas mus nieko panasaus nebuna cool.gif o kokia kaina?
Atsakyti
Nepigus. Virs 4 euru. Bet ir dideli. Aisku dickiai sunkiau adaptuojasi, tad tikiuos neteks atsisveikinti. Persodinau, iskedenau saknis, nes man nepatinka augimas grynose durpese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 24 kovo 2016 - 21:44
Mūsų "dideliame" mieste didžioji MX irgi turi čia minimų sukulentų. Pradžioje viena kaina, dabar jau kita.

user posted image
Atsakyti
Norėjau paklausti Jūsų wub.gif gal žinot kur galėčiau rasti ir parašyti šioms kolekcininkėms, nes turiu klausimų apie jų gaminamus nuostabaus grožio vazonėlius.
http://www.delfi.lt/...i.d?id=66446272
http://www.supernama...er_300_kaktusu/
Atsakyti