Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Ok thumbup.gif nes jau tikrai nesimiega lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet as neprisiimu finandines atsakomybes, jei jis mus paves. Nezinau kodel man taip stabdziai jungias. Pirmas toks uzsakymas. Todel primygtinai siulau uzsakineti tik po kelis augaliukus, kad pradziai pazintume si tiekeja.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 07 03, 00:55)
Bet as neprisiimu finandines atsakomybes, jei jis mus paves. Nezinau kodel man taip stabdziai jungias. Pirmas toks uzsakymas. Todel primygtinai siulau uzsakineti tik po kelis augaliukus, kad pradziai pazintume si tiekeja.

pasikliausiu jūsų nuojauta ir nerizikuosiu
Atsakyti
Labai noriu kelių augaliukų, mačiau ir Avonia vėl atsirado, tai tenka rizikuoti smile.gif.
O nėra apie jį kokių nors atsiliepimų internete? g.gif Kažkada ieškojau, bet nieko neradau, gal ieškoti nemoku blush2.gif

Va kaip Dorstenia gigas sužaliavo wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 03 liepos 2015 - 15:07
Įvedus to panko vardą, Rudy Krajča, išmeta visą krūva nuorodų apie jį. Jis žinomas kaktusų augintojas Čekijoje, tuo užsiima jau 30 metų. Manau, kad jis nebus aferistas tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano gigas irgi suzaliavo wub.gif dabar svarbiausia per ziema jos neprarast. Grazus augaliukas. Ir dar viena faina is ceko paskutiniu siuntimu geguze pasiemiau - https://www.google.l.....plcZruVJLFNM:. Jau zydi, nors visai dar maza.

Ceka galvoju pirkti pirmadieni. I uzsakyma itrauksiu tik naujai atsiustus uzsakymus. Senu, kuriuos buvau surinkus geguze, netrauksiu, nes dalies augalu jau is ten nebus, o dabar gal ka ir naujo uzmatet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 03 liepos 2015 - 23:42
Ryt vakare planuoju uzdaryti uzsakyma ir atsiusti kiek kam moket 4u.gif Prisides isdalintas siuntimo mokestis.
Atsakyti
O kaip skaičiuojat siuntima man tks klausimas išilo padalinat visom po lygiai ar nuo vieno kaktuso skaičiuojat kiek mokėt ?
Atsakyti
Jau atsakiau AZ - ant augalu skaiciaus 4u.gif

Dar laukiu paskutiniu noru iki kokios 17 val. Tuomet iskart issiusiu paskaiciavimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 05 liepos 2015 - 13:45
Uzsakymas uzdarytas. Kas patvirtinot, kad pas sita ceka uzsakinesit, toms nupirksiu. Keletas liko neatsisauke (is tu kur geguze rinkom), tai joms neuzsakinesiu, nes nezinia ar nepersigalvojo. Einu skaiciuot smile.gif
Atsakyti
Laiskus visoms vakar nakti isiuntinejau. Jei nerandatat - dar patikrinkit Spam'a, nes ten kartais patenka is mano pasto.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 07 06, 10:55)
Laiskus visoms vakar nakti isiuntinejau. Jei nerandatat - dar patikrinkit Spam'a, nes ten kartais patenka is mano pasto.

Pinigėliai pervesti. ax.gif Žiūrėsim, kaip toliau mums seksis su tuo panku ir ką gausim mirksiukas.gif
Atsakyti