Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Ačiū už šiltą bendravimą. 4u.gif Ermitaže ir aš šį tą gavau. Vazoneliai mano 8x8 seni seni tarybinių dar laikų, be galo kieto plastiko, tik visoms dėzutėms ka randu netinka, arba tabaluojasi arba netelpa.
user posted image
Papildyta:
Dar žolynėlių.
user posted image
Atsakyti
Marija1, saunu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2016 03 20, 17:33)

Jaukus kampelis. wub.gif
Užsimaniau ir aš langų iki žemės. ax.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif tik va tuoj sudeliosiu graziai, ir jau reiks persodinti, viena pakeliau plastikini vazoneli, o jis rankose trupeti pradejo, nuo senumo, pagalvojau 9 metai nepersodintas blink.gif gelbesiu.
Atsakyti
Marija1, jūsų augalų kampelis hipnotizuoja - žiūrėčiau ir žiūrėčiau mirksiukas.gif Abipus lango akys ganosi 4u.gif
Atsakyti
vakar sulaukiau atsakymo is ceko. Augalus planuoja issiust 16.5.2016.

Vokietukai vis dar pakuojami. Paruosti augalus uzima nemazai laiko, nes juos traukia is substrato, plauna saknis, dziovina. Cia daugiau naujokams paaiskinu, kad nestresuotu smile.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už gražius žodžius 4u.gif
Tina wub.gif viskas aišku, dėl augaliukų, dėkui.
Papildyta:
Gerai tie langai, saulutė gerai prišildo grindis, o vasarą kartais slepiamės po roletais smile.gif
Atsakyti
Šiandien ,,Akropolio" Maximoj man buvo-šito nereikia, be šito galiu apseiti, šitą po Velykų nusipirksiu... Išdėliojau susikrautas prekes atgal, nes...

SUKULENTŲ GRAŽIŲ UŽVEŽĖ, o per vėlai pamačiau, kai jau krepšas pilnas visokio gėrio buvo.

Raportuoju: kaina nemaža-4,92, bet labai daug ir gražiai išaugintų alojų, haworthijų, eševerijų, kalanchojų, crassulų, gasterijų ir kumščio dydžio keli kaktusai. Yra ir kamuolio dydžio-kainos nežiūrėjau.

Bet net akys išsprogo pamačius Crassula Pyramidalis vešlų apie 8 cm. aukščio krūmą. Žiūriu ir netikiu, kad matau, nes taip jo vis norėjau parsisiųsti. O čia toks dičkis...specialiai man, Velykų proga...Ai ir dabar dar širdelė klapsi lotuliukas.gif
Dar pasiėmiau Gasteria Liliputana-8 dideli+ blusų pulkas ir kažkokį nematytą, spėju ferą kumščio dydžio.

Nu, reklamą padariau, jei ką domina ir nėr kur pinigus išleist-pirmyn į MAXIMĄ.!

Dota, pluoštagėlinių nerasta, deja...
Atsakyti
Net jei ir būna litopsiai, mane sunku sugundyti, aš dažnai paimu, apžiūriu ir padedu atgal. Čia tik pavasarėjant dabar užėjo noras atsinaujinti smile.gif
O tą Crassula ir aš mačiau vakar, bet nelabai įžiūrėjau, nes maksės bazėj jau darbo laikas baigėsi ir jie šviesas išjungė. Tai prietemoj pavarčiau ir padėjau atgal lotuliukas.gif Šiaip visai įdomi tokia.
Atsakyti
O as kur beeiciau - nieko panasaus neaptinku. Saugo mano pinigine kazkas is auksciau. smile.gif Buvau Draugystes Senukuose - nieko gero, Maximoj - nieko gero. Tiesa, cia vakar.
Atsakyti
Na ka musu vokietukai pasirodo jau kely, tik man buvo neparase.
Atsakyti
Apsiprekinau ir as. Gavau didziulius: Aloe "Donnie" ir lyg haworthia limifolia (labai grazi, negalejau palikt). Buvo dar daug ko noriu, bet begau salin neatsisukdama. Tikrai dar tokiu sukulentu nebuvo uzvezta. Aloe stipriai padziovinti, tai tikiuos nesupus paliejus, nes sitie grazieji jautruoliai.
Atsakyti