Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2016 03 10, 17:34)
As prisijungsiu su keliais augaliukais. Pamaciau, kad kaina nebloga lyginant su kitais tiekejais. O siunciam gal vel iki kitos savaites vidurio. Nesinori man prisirinkt bile kiek uzsakovu, nes paskui darbo daug  cool.gif  biggrin.gif

O kokia valiuta čeko kainos ir koks santykis su euru?
Atsakyti
QUOTE(migrausele @ 2016 03 11, 10:17)
O kokia valiuta čeko kainos ir koks santykis su euru?

Prašom pasižiūrėti, įsivesti čeko sumą ir gausite jau apskaičiuotą sumą eurais arba jau yra lentelė su apskaičiuotomis sumomis. PATOGU IR GREITA.

http://lt.coinmill.c....html#CZK=40.00
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 03 11, 11:29)
Prašom pasižiūrėti, įsivesti čeko sumą ir gausite jau apskaičiuotą sumą eurais arba jau yra lentelė su apskaičiuotomis sumomis. PATOGU IR GREITA.

http://lt.coinmill.c....html#CZK=40.00

As ir situom naudojuos. Nors paypal mokant kursas dazniausiai buna ciut didesnis.
Atsakyti
pasakykite prašau, kokia liga puola sukulentus?kaip kovot su ja, niekur nerandu atsakymo..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(atenia @ 2016 03 14, 15:22)
pasakykite prašau, kokia liga puola sukulentus?kaip kovot su ja, niekur nerandu atsakymo..

ar tik ne miltuotieji skydamariai?
Atsakyti
Pigių lentynų variantas. ax.gif ax.gif

user posted image]My Webpage[/URL]

Maximos yra gavusios mažuosius kaktusų mixus, o tarp jų galima rasti-FRENESTRARIJŲ.
Žvilgtelkit ką sudomino-nereiks siųstis.
Atsakyti
Ryt planuoju issiusti cekui uzsakyma. Manau jau visos norincios susikoperavom.
Atsakyti
[quote=atenia,2016 03 14, 14:22]

nuėjau, apžiūrėjau savo tokius. Na turi lapeliai vietomis tokius kaip mikro žvyniukus, kruopeles, taip turi būti. O nuotraukos apačioje, kur neryšku, rodos lapeliai margi (tamsiau šviesiau žalia) gali būti nuo trąšų, arba grybelinė liga: pvz šaknys šlapiai ir pūva
Atsakyti
Na ka - is ceko uzsakyma uzdarau, siandien issiusiu. taciau noriu priminti, kad sis cekas augalus su saskaita issius mums tik geguze ir tuomet, kai gausim, suziuresiu siuntimo islaidas ir atsiusiu kiek moket. Tad dabar ramiai laukit silto meto. smile.gif
Atsakyti
,,Ermitaže" gėlių stambus užvežimas ir 40% nuolaidos.

Neapsipirkau-APSIGROBIAU blush2.gif

Ataskaita: 2 ferai, 2 astrofitumai ornatum su skirtingu margumu, melokaktusas su rožine 1 ct. dydžio karūnike, mamkė nivosa, 2 fritchijos, 2 titanopsiai, miniukas sanpaulija, amarilis ,,Limona"...Dar buvo visokio gėrio, bet nusprendžiau, kad dietinių Velykų galiu neatlaikyti .lotuliukas.gif Aš tai aš, bet svečių kaktusais nepamaitinsi.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 03 17, 20:32)

Ataskaita: 2 ferai, 2  astrofitumai ornatum su skirtingu margumu, melokaktusas su rožine 1 ct. dydžio karūnike, mamkė nivosa, 2 fritchijos, 2 titanopsiai, miniukas sanpaulija, amarilis ,,Limona"...Dar buvo visokio gėrio, bet  nusprendžiau, kad dietinių Velykų galiu neatlaikyti .lotuliukas.gif  Aš tai aš, bet svečių kaktusais nepamaitinsi.

Reikia pasirodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 03 17, 21:32)

Ataskaita: 2 ferai, 2  astrofitumai ornatum su skirtingu margumu, melokaktusas su rožine 1 ct. dydžio karūnike, mamkė nivosa, 2 fritchijos, 2 titanopsiai, miniukas sanpaulija, amarilis ,,Limona"...Dar buvo visokio gėrio, bet  nusprendžiau, kad dietinių Velykų galiu neatlaikyti .lotuliukas.gif  Aš tai aš, bet svečių kaktusais nepamaitinsi.

šakės, negaliu skaityt, širdis permuša. Rytoj varau.
Pas mane du kaktusų apkepai (prausiau balkoninius, susidėjau ant kepimo skardų nudžiūti, vyras žvengia, sako jau vakarinė kokia exclusiv)
Atsakyti