Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(sbo @ 2016 03 02, 17:12)
O čia mano grožiai  wub.gif
user posted image

labai spalvinga. Čia pati rinkinį susikomplektavot ar pakuotę ėmėt?

QUOTE(zhany @ 2016 03 03, 13:02)
Kai tik susiruošiu tvarkymui smile.gif turiu daug visko, o dar siunčiuosi naujų sėklų, jiems reiks vietos smile.gif tad artimiuasiu metu reiks daryti pavasarinę ruošą ir ieškoti augintiniams naujų namų smile.gif

Čia patys geriausi namai jūsų augintiniams, ir mamų daug. Lauksim
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 03 02, 19:36)
Kaip gyvenate?  smile.gif Matau bruzdat, apie uzsakymus kalbat  tongue.gif As visai noreciau is cia: http://www.kakteen-p...mp;page=SN_Home
Pernai tokiu groziu prisiziurejau pakuodama, kad yra sioks toks noru sarasiukas  rolleyes.gif

Kur čia nebruzdėsi, pavasarinis paūmėjimas prasideda lotuliukas.gif Palangės ir ne tik jos pilnos, betgi vis tiek reikia doh.gif
Atsakyti
Is sito tiekejo minimalus uzsakymas, kai siuncia i uzsieni, yra 50 eur. Galim pabandyt kooperuotis, nes man asmeniskai uz tokia suma tikrai nereik schmoll.gif Noriu poros augaliuku.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 03 03, 19:47)
Is sito tiekejo minimalus uzsakymas, kai siuncia i uzsieni, yra 50 eur. Galim pabandyt kooperuotis, nes man asmeniskai uz tokia suma tikrai nereik  schmoll.gif Noriu poros augaliuku.

Aš tikrai prisijungčiau. Reikėtų 3-4 Crassul'ų už ~20 eur.
Kadangi tai mano pirmas kartas, lauksiu visokių instrukcijų, kaip ir ką man daryti.
Atsakyti
Aš irgi prisijungčiau prie užsakymo smile.gif
Atsakyti
Jungsiuos ir aš. Didinsiu hawortijų būrelį. Bus užsakymas už kokius 20-25 eur. Savaitgalyje atsirinksiu, atspausdinsiu lentelę ir atsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 03 03, 16:25)
labai spalvinga. Čia pati rinkinį susikomplektavot ar pakuotę ėmėt?
Čia patys geriausi namai jūsų augintiniams, ir mamų daug. Lauksim

Pirkau rinkinį smile.gif
Atsakyti
Ok, tuomet renkames is sito psl. 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi prisijunkčiau prie pirkimo, kokia seka vyksta pirkimas?
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 03 04, 07:28)
Jungsiuos ir aš. Didinsiu hawortijų būrelį. Bus užsakymas už kokius 20-25 eur. Savaitgalyje atsirinksiu, atspausdinsiu lentelę ir atsiųsiu.

Man reik nuo jusu havortijas nusiziuret tongue.gif nes paskui kai pakuoju, tai sirdis stoja nuo grozio.
Papildyta:
QUOTE(valerijasl @ 2016 03 04, 13:39)
Aš irgi prisijunkčiau prie pirkimo, kokia seka vyksta pirkimas?

Issirenkam, susimokam, sulaukiam siuntinio, issidalinam. Uzsakyma koordinuociau as.
Atsakyti
Jei kas grazaus butu is echinopsiu hibridu , prisijungciau ir as. g.gif
Atsakyti
Viskas. Pasirinkau. Išsiunčiau. Nekantrauju sulaukti naujų grožybių.
Atsakyti