Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(..vijana.. @ 2016 02 22, 12:57)
Mergaites, kaip laikosi jusu kaktuseliai? Siemet turiu daug netekciu, pasikeite visai ziemojimo salygos, nuo saltos palanges persikele ziemoti i siltesne patalpa verysad.gif
Zodziu jau svajoju apie ziedelius 4u.gif ir baisiai jau reikia 'naujoku'
Noreciau konors is wessnerio g.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

Užuojauta...
Turiu netekčių ir aš. Bute žiemojant didelio vėsumo nepalaikysi, tai kai kas supuvo, kai kas neaišku dėl ko numiriojo. Labiausiai nepasisekė su sukulentais- baisiai ištįso, nes nejautė, kad už lango žiema. Litopsiukai neriasi, mamkės ir hawortijos ruošiasi žydėti.
Nors neturiu kur visko krauti, bet jau norisi naujokėlių.
Wessnerio noriu ir aš. Jau net išsirinkau.
Atsakyti
wub.gif smagu skaityti apie galimą užsakymą, tiesa užjaučiu kam kas pamirojo, console.gif

Mano vienas nusibaigė, tikiuosi kiti jo pavyzdžiu nepaseks. unsure.gif
Atsakyti
Bundam bundam. Po žiemos, dar dulkėti
Atsakyti
Prabudom ir džiaugiamės gyvenimu.

user posted image]My Webpage[/URL]

Šalia stovi dar trys tokie pat ( nes ypatingai juos mėgstu), bet tinginiai- nei vieno žiedelio nekrauna. Branginasi.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 02 25, 18:31)

Šalia stovi dar trys tokie pat ( nes ypatingai juos mėgstu), bet tinginiai- nei vieno žiedelio nekrauna. Branginasi.

šitos mamkės gražios, nes burbuliukės. Ir labai noriai žydi.
Atsakyti
Atsiprašau, jei ne į teisingą temą pataikiau. Bet gal kas pažįsta šitą Crassula? Lyg ir Crassula ovata, bet lapai truputį kitokie.
Ar gal kokį puslapį "išbandytą" žinote, kur Crassulų rūšys būtų surašytos?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(typutapu @ 2016 02 12, 14:17)
gal kas turi įdomesnių ir retesnių sukulentų perteklių savo darželiuose padavimui, taip pat ieškau tilandsijos, gal yra pas ką daugiavaikė mamytė  biggrin.gif į AŽ

Paleistuvės? smile.gif jei taip tai turiu smile.gif
Iš idomesnių... tvarkysiu palanges, tad bus ir huernijų ir orbejų, ir stapelijų, echidnopsių, gasterijų ir mažulytė užsisėjusi dorstenija foetida. Kas konkrečiau domintų?
Atsakyti
QUOTE(zhany @ 2016 03 01, 17:28)

Iš idomesnių... tvarkysiu palanges, tad bus ir huernijų ir orbejų, ir stapelijų, echidnopsių, gasterijų ir mažulytė užsisėjusi dorstenija foetida. Kas konkrečiau domintų?

suintrigavot, prašom perteklių su iliustracijom į areną ax.gif
Atsakyti
filmukas be komentarų iš kaktusų turgelio Bonoje
Atsakyti
O čia mano grožiai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Kaip gyvenate? smile.gif Matau bruzdat, apie uzsakymus kalbat tongue.gif As visai noreciau is cia: http://www.kakteen-p...mp;page=SN_Home
Pernai tokiu groziu prisiziurejau pakuodama, kad yra sioks toks noru sarasiukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 03 01, 18:56)
suintrigavot, prašom perteklių su iliustracijom į areną  ax.gif

Kai tik susiruošiu tvarkymui smile.gif turiu daug visko, o dar siunčiuosi naujų sėklų, jiems reiks vietos smile.gif tad artimiuasiu metu reiks daryti pavasarinę ruošą ir ieškoti augintiniams naujų namų smile.gif
Atsakyti