Kokią žemę naudojat sukulentams?
Kartą pas vieną supermamą pirkau tokią specialią, tipo kaip granulytės, užpylus vandens šnypščia. Man labai patiko, dabar vėl norėčiau tokios įsigyt, bet jau nebežinau pas ką pirkau, nors ir į namus ėjau, bet išgaravo iš atminties kur ir pas ką pirkau
Va toks... Gal žinot kur gauti???
Kartą pas vieną supermamą pirkau tokią specialią, tipo kaip granulytės, užpylus vandens šnypščia. Man labai patiko, dabar vėl norėčiau tokios įsigyt, bet jau nebežinau pas ką pirkau, nors ir į namus ėjau, bet išgaravo iš atminties kur ir pas ką pirkau
Va toks... Gal žinot kur gauti???
Tai rimtai norit to panko? Nebus jokiu nuolaidu pas ji. Be sansu gaut. Ir kazin kas like dabar is augalu pas ji. Man paciai labai reik keleto augaliuku, kitur nerandu.
Kas tas Pankas? Nuorodą galima?
Jei pirksit pas jį, tai aš irgi prisijungsiu
Eisiu paziuresiu ar mano pacios kas is tu noru like
QUOTE(Tina* @ 2015 07 01, 11:16)
Eisiu paziuresiu ar mano pacios kas is tu noru like
Na...aš taipogi peržiūrėjau - yra tų norų iš rarecacti :-)
kada čia būtų tas pankas?
Sorry, kad taip retai atsakineju del musu to panko. Vasara, tai su vaikais lauke gyvenam, prie kompo retai beprisedu. mastau taip, kad pasiziurim per naujo, kas nebijo rizikos. Ir pirmam kartui gal renkames po nedaug augaliuku. Maza ka ten su juo. Pirkciau po svenciu. Pinigus irgi pageidauciau operatyviai susirinkti. Tad kas nebijo rizikuoti. Jei viskas bus su juo gerai, tai galesim didesni uzsakyma padaryt. dabar siulau toki bandymini su paciais paciausiais augaliukais, be kuriu nakti nesimiega