evora, kur traukiat tokias egzotikas? Nuotaiką pakėlėt
QUOTE(vija zemaite @ 2016 01 07, 20:13)
evora, kur traukiat tokias egzotikas? Nuotaiką pakėlėt
Kai ieškau ko nors darbui, tenka rasti ir hobiui. Sukeliu į atskirą albumėlį, o paskui retkarčiais reviziją atlieku.
QUOTE(atenia @ 2016 01 15, 14:39)
gal kas Vilniuje turi karolines ziles felnciuka?labai labai noreciau, gal galima pas ka nors uzsakyti pavasariui?
pavasarį dauginsiu, jei iki to laiko nerasit - kreipkitės:)
Laba diena. Bijau pražiopsoti kasmetinį kaktusų užsakinėjimą. Bet matau temutė dar snaudžia žiemos miegu.
Mano kaktusai kai kurie prabudo. Nežinau kaip teisingai su jais elgtis.
QUOTE(Enija @ 2016 02 07, 20:34)
Laba diena. Bijau pražiopsoti kasmetinį kaktusų užsakinėjimą. Bet matau temutė dar snaudžia žiemos miegu.
Nu kaip kaip, labas rytas pasakyt Aš saviškius papurškiau drungnu vandenuku iš toli, tokį rūką paleidau. Dulkes plausiu vėliau, kai šiltesni orai bus, tada ir palaistysiu iš esmės. Mano balkone gyvena, ten dieną net +18-20, o naktį iki 10 krenta. Mamiliarijos jau žieduojasi
gal kas turi įdomesnių ir retesnių sukulentų perteklių savo darželiuose padavimui, taip pat ieškau tilandsijos, gal yra pas ką daugiavaikė mamytė į AŽ
QUOTE(vija zemaite @ 2016 02 07, 21:07)
Nu kaip kaip, labas rytas pasakyt Aš saviškius papurškiau drungnu vandenuku iš toli, tokį rūką paleidau. Dulkes plausiu vėliau, kai šiltesni orai bus, tada ir palaistysiu iš esmės. Mano balkone gyvena, ten dieną net +18-20, o naktį iki 10 krenta. Mamiliarijos jau žieduojasi
dėkoju, kai kurie jau turi šviesiai žalias viršūnėles Vienas pamirojo
Laba,Gal kas turit parduoti stapeliu atzaleliu?
QUOTE(..vijana.. @ 2016 02 22, 13:57)
Mergaites, kaip laikosi jusu kaktuseliai? Siemet turiu daug netekciu, pasikeite visai ziemojimo salygos, nuo saltos palanges persikele ziemoti i siltesne patalpa
Zodziu jau svajoju apie ziedelius ir baisiai jau reikia 'naujoku'
Noreciau konors is wessnerio
Zodziu jau svajoju apie ziedelius ir baisiai jau reikia 'naujoku'
Noreciau konors is wessnerio
kaip gaila. Mano kol kas vienas tik gymnas mirė tragiškai, nes užpuolė jį miltuotieji skydamariai, valiau, purškiau, rankiojau, bet supuvo vargšas... Kiti kol kas padulkėję balkone, bet jau žiedus krauna mammiliarijos, litopsiukai pajudėjo, neriasi iš kailiukų (nelaisčiau visai nuo lapkričio gal). Aš nieko nenoriu (t.y. noriu, bet netelpa...)