Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(dota @ 2015 12 30, 14:08)
@asta irnesakyk.gif aš šventai tikėjau Gismeteo.ru programėle iki vakar ryto...

Va va biggrin.gif Tikiuosi augalai visi gyvi liko unsure.gif
Telefone yra įdiegta AccuWeather programa,tai ten jei rodo,kad pradės lyti 17 val,tai taip ir bus. Net pati nustebau kai kelis kartus prognozės pasitvirtino smile.gif
Atsakyti
Augalams tikriausiai viskas gerai, nes balkone radau 2,5 C. Bet baimės tai buvo daug.. Na, vienas Titanopsis įtartinai suglebęs, bet čia gal dėl vandens trūkumo.
Išbandysiu tavo AccuWeather, pažiūrėsim ką jie parodys wink.gif Bet ir jie skiriasi per 5 laipsnius nuo lietuviško. Nežinau ką galvoti. Juk lietuviškam puslapy tai tikrai pateikiama tiksli informacija, viskas matuojama vietoje, o užsienio puslapiai iš palydovų gal gauna duomenis.
Šiaip kritulius ir man meteo/gismeteo neblogai parodydavo, tik kartais pasislinkdavo iki valandos į kurią nors pusę. Bet žiūriu su laipsniais keistuma kažkokia... Dabar išnešiau termometro daviklį į neįstiklintą balkoną - atieku tyrimą dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dota: 30 gruodžio 2015 - 20:25
Aš paprastai žiūriu kelias prognozes, meteo irgi - o paskui išvedu vidurkį smile.gif , gismeteo paminėjau nes rodė baisiausią šaltį blink.gif Esamus orus patikrinu čia http://www.wunderground.com/lt/vilnius ir įdomu, kad skirtingų Vilniaus meteostotelių nurodoma temperatūra skiriasi keliais laipsniais. Ech, galvojau kaip gerai būtų iki pavasario šiltnamyje pratempti, buvau ten nediduką šiltą orą pučiantį šildytuvą pastačiusi. Ir dar kraustymas per šventes - kiti pyragus kepa, o aš dėžes nešioju lotuliukas.gif ir išklausyti visų nuomones, ką mano apie mano kaktusus doh.gif
Atsakyti
Pasiduodu doh.gif Kaip taip gali būti?!? Prickly nuorodoje irgi rodoma, kad žemiausia temperatūra bus ryte apie 9 val. -12 C. O ČIA rodo, kad apie 9 val. ryto bus -19 C.
Tai kuo tikėti? mastau.gif Vasarą, kaip Prickly sako, galiu ir vidurkį išsivesti, bet žiemą tai kiekvienas laipsnis svarbus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dota: 30 gruodžio 2015 - 22:43
QUOTE(dota @ 2015 12 30, 20:23)
Dabar išnešiau termometro daviklį į neįstiklintą balkoną - atieku tyrimą dirol.gif

As ta pati darau lotuliukas.gif ir visai ten nesalta, na beveik smile.gif Pvz. dabar rodo +6. Na bet tegul praeis sita salcio banga ir gal atgal kraustysimes???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 30 gruodžio 2015 - 23:15
Kadangi mano balkone vėjai švilpia, tai jau seniai kaktusų persikraustymai baigti.

Dabar sėdžiu apsipatenkinus-gavau dovanų du kalėdinius kaktusus. Vienas FUCHSIJA, o kitas kažkoks naujoviškos veislės-baltas, o pusė jo ryškiai rožinis-labai gražus. Susodinsiu juos pavasary į vieną vazoną, labai gražiai derės viens prie kito, kai žydės.
Einu siurbliuot kambarių, bet su liux nuotaika.
Atsakyti
Su artėjančiaism kaktusiukų mylėtojos. Maniškiai dar balkone, bet duris laikau į kambarį atdaras, tingiu nešt į vidų. Kai durys pravertos, rodo apie +9. Paliksiu dar.

evora, gražią dovaną gavai.
Atsakyti
Na ir sekasi šiaulietėms smile.gif Toks šiltas renginys jūsų mieste, kai aplink speigas http://www.ausrosmuz...prazys-kaktusai
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2016 01 05, 11:54)
Na ir sekasi šiaulietėms smile.gif Toks šiltas renginys jūsų mieste, kai aplink speigas  http://www.ausrosmuz...prazys-kaktusai

kaip susekėt? Mieste reklamos nemačiau (tiesa, kokia reklama gali būti ant sniego kalniukų....). Jei pavyks, bandysiu nueiti.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 01 05, 11:12)
kaip susekėt?

Draugė, mėgstanti šilkus marginti, pasakė. Su reklama tai ir Vilniuje nekas, dažniausiai per žinias pamatai, kad jau buvo.
Atsakyti
Keliam temelę aukštyn lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Ale, koks apžėlęs ... ... blush2.gif
Atsakyti