Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2015 12 15, 10:26)
Pas mane kolkas taip ir yra. Gerai istiklintas, sandarus, bet nesildomas balkonas. Pasvietus saulutei dar ir vasara pas juos sugrizta smile.gif Bet pirmi metai tokie, kad gruodi kaktusai balkone.

Mano balkonas vėjų perpučiamas, seni mediniai langai baigia amželį nugyventi. Naujo balkono stiklinimo darbai (...ir dar visokie) stovi ateities planuose Nr. 1. Kai pabaigsiu-visi sukulentai keliaus ten pastoviam gyvenimui ir jokių sezoninių migracijų.

Bet tai kaip šiandien ryte oras kvepėjo pavasariu thumbup.gif

Nesistebiu, kad mūsų augaliukai nesiruošia žiemoti.
Kalanchoa thyrsiflora susiruošė žydėti:
user posted image]My Webpage[/URL]
O čia žydim, žydim ir galo nematyti...
Atsakyti
Per vasarą užsiauginau iki 30 cm. aukščio Kalėdinį medį, dar Elnio ragais vadinamą. Galvojau gal į Kalėdinį vainiką ant stalo įstatysiu, o gal mažais žaisliukais -burbuliukais papuošiu. Bet dabar per kelis mėnesius ištįso į štai tokį pabaisiuką doh.gif

Kalanchoe christmas tree

O turi atrodyti taip:
Atsakyti
Kur visos sukulentininkės prapuolėt? Ar į rūsiukus su savo kaktusais sugulėt? Visai nebedraugiška mūsų kompanija. Tikiuosi neišvykot į Šiaurę pas Kalėdų Senelį ar į Havajus skandintis.
Prisiduodat kaip žiemojat, ką naujo pavyko nusipirkti? AŪŪŪŪŪūūūūūūūū.....pasiilgau. wub.gif
Atsakyti
VISAS SUKULENTININKES SU Šv. KALĖDOM, RAMAUS TARPUŠVENČIO, LINKSMŲ NAUJŲ METŲ, VAISINGO PAVASARINIO APSIPIRKIMO, GAUSAUS KAKTUSŲ ŽYDĖJIMO ...

Atsakyti
Kaktusininkai\sukulentininkai sumigo kartu su kaktusais. Prabus tik pavasariop. Apžiūriu savuosius spygliuotuosius: vienas numylėtas ir brangus kažko raukšlėjasi, kiti pastorėję, net ir sausai stovėdami. Tylomis primetu, kokių dar norėtųsi. 4u.gif
Su šventėmis! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Su sventemis wink_3.gif

Siandien manieji vistik persikrauste is balkono i namus. Ateinanciu dienu prognoze su -10 nieko gero nezada.
Atsakyti
sveikinimai bendramintėms. Gausių žiedų, sveikų naujokų ir pinigų jiems smile.gif
maniškiai dar balkone. nekur nenešiosiu, užmesiu kokią karton.dėžę, jei ką. Žiedus krauna vienas apvalus (parodija gal), penai pirktas irgi žydintis sausį.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 12 28, 11:18)

maniškiai dar balkone. nekur nenešiosiu, užmesiu kokią karton.dėžę, jei ką.

na na, kažin...
aš pasižiūrėjau , kad gismeteo žada po Naujųjų naktį -22 , ... ir netruko nė penkių valandų rolleyes.gif sutempiau vakar visus iš šiltnamio i namą. Užtruks ilgiau, kol surasiu jiems vėsiausias vietas
user posted image
Su artėjančiais Naujais metais! Daug 'sukulentinių' dovanų! santa2.gif
user posted image
Atsakyti
Mano tikrai siltam balkoniuke beliko 3 silumos. Itariu, kai pasilaikys ilgiau salciai - teliks nulis. Nesigailiu, kad parsinesiau.
Atsakyti
Ir pas mane balkone šiandien ryte buvo 2,5 laipsnio. Jau ir taip šiemet ilgai ištempiau, teks tuoj imtis darbo. Šiai nakčiai tikrai nebepaliksiu schmoll.gif
Atsakyti
Labukas,su praėjusiom Kalėdom ir su artėjančiais drinks_cheers.gif 4u.gif

Aš seniai susinešus visus į rūsį,tik echinocereusai buvo likę.Dabar parkelkiavo namo ir šitie.Šala jau... unsure.gif Nors nemanau,kad tokie šalčiai ilgam užsiliks,būtų neįtikėtina smile.gif

Prickly,Gismeteo prognozėm aš jau seniai netikiu ax.gif Visada orus tikrinuosi čia
http://www.weather.c...nday/l/LHXX0002
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 30 gruodžio 2015 - 10:16
@asta irnesakyk.gif aš šventai tikėjau Gismeteo.ru programėle iki vakar ryto... Vakare man rodė, kad naktį bus tik -6, tai dar palikau augalus balkone, nes neturėjau laiko susinešti. O ryte paaiškėjo, kad už lango -12 swoon.gif Pasitikrinau meteo.lt, ten viską teisingai rodė. Ir šią naktį palyginau, tai Gismeteo.ru rodė 5-6 laipsniais šilčiau nei meteo.lt. Tai va, grįžtu prie LT hidrometeorologijos tarnybos duomenų, man jie patikimiau atrodo ax.gif
Atsakyti