QUOTE(vija zemaite @ 2015 12 09, 14:47)
ir mane kraupina tok išsidergliojimas.
O ką dar radot Ermitaže? aš rami rami, niekur neinu, nieko neperku. Stengiuos nelaistyti saviškių. Žodžiu, palikau ramybėj.
O ką dar radot Ermitaže? aš rami rami, niekur neinu, nieko neperku. Stengiuos nelaistyti saviškių. Žodžiu, palikau ramybėj.
Nelabai kažko kito ir ieškojau. Prieš savaitę buvo privežę gausybę įvairiausių orchidėjų. Dar niekada nemačiau tiek įvairių, didelių Vandų, cimbidžių. Bet per savaitėlę taip greit išpirko, o kainytės tai ojojoj kokios astronominės, čia ne koks kaktusėkas 2-5 euriukai. Varvinau seilę ir aš į vandas vėpsodama, bet dar užteko valios susilaikyti. Radau nukainuotas po 1 eur., bet puikios išvaizdos Masdavalėjas-geltoną, oranžinę ir gelsvai gegužėtą-paėmiau draugei, bet taip ir liko pas mane. Susodinau visas į bendrą gražų platų vazoną ir tupi stalelio viduryje, atsigavo ir dar naujus žiedus išaugino. Džiaugiuosi dabar jų trikampiais žiedeliais, labai mieli.
Saviškių sukulentų beveik nelaistau, bet jie vistiek nenusiteikę Naujus metus švęsti-visiškai nerodo noro miegoti. Kaktusai ramiai poilsiauja nelaistomi, tik dvi parodia chrysacanthion geltonais žiedais žydi. Jei spręsti pagal jas apie žiemą, tai neatrodo, kad ji ir bus. Na, matysim. Šios parodijos pas mane dirba klimatologėm ir dar niekad jų prognozėm nenusivyliau.