Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Evora, nebūtina jų persodinti, todėl, kad nelaistomi bus per žiemą. Bet galima. Aš, jei nusiperku žiemą, persodinu. Jiems tas pats. Tik reikia į visiškai sausą žemę sodinti ir tiek wink.gif

Pati jau kelis metus nesėjau, nebuvo sąlygų. Kol kas auginu anksčiau sėtus ar pirktus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dota: 31 spalio 2015 - 23:01
Daiva R., kiek palangių ir kiek dar vietos naujokams. Gražiai susisodinus. Sėkmės ir nepermylėkit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 01 lapkričio 2015 - 17:47
QUOTE(vija zemaite @ 2015 11 01, 19:45)
Daiva R., kiek palangių ir kiek dar vietos naujokams. Gražiai susisodinus. Sėkmės ir nepermylėkit

Ačiū smile.gif Turiu 10 palangių, tad vietos dar turiu nemažai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 11 01, 19:41)
Ačiū  smile.gif  Turiu 10 palangių, tad vietos dar turiu nemažai  thumbup.gif

o jetau, numirčiau iš laimės. Turiu keturias ir balkone kampelį, ten beveik visi ir gyvena. Kitur nelabai apšvietimas tinkamas.

Mano kalėdiniai jau krauna žiedelius. Bijau sukioti, kad nenumestų.
Atsakyti
Sveikos, seniai matytos ir girdėtos smile.gif

Ilgai galvojusi apsisprendžiau atsisveikinti su savo kolekcija - praėjo šis etapas.

Taigi Parduodu/dovanoju/perleidžiu pirmiausia jums, jei neišspirs šio posto į skelbimų temą smile.gif 100+ vienetų mylėtų, puoselėtų ir ilgainiui primirštų.

Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2015 11 12, 10:01)
Sveikos, seniai matytos ir girdėtos smile.gif

Ilgai galvojusi apsisprendžiau atsisveikinti su savo kolekcija - praėjo šis etapas.

Taigi Parduodu/dovanoju/perleidžiu pirmiausia jums, jei neišspirs šio posto į skelbimų temą smile.gif 100+ vienetų mylėtų, puoselėtų ir ilgainiui primirštų.

sveika, kad nebeleidžia fotki matyti...
Atsakyti
Kazkodel neleidzia ieit ir apsizvalgyt, gal ka idomaus pamatyt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina04 @ 2015 11 12, 19:56)
Kazkodel neleidzia ieit ir apsizvalgyt, gal ka idomaus pamatyt... g.gif

Neleidžia, nes nuo lapkričio 2d. padarytas Fotki.com mokamas. Jei pinigėliai už mėn. nesumokėti-blokuojamas įėjimas. Net jei norėtų savo nuotraukytes persikelti kitur, be apmokėjimo neįmanoma.
Atsakyti
Kažko užmigo mūsų temelė, matyt su sukulenčiukais ir šeimininkėms poguliuko laikas atėjo. lotuliukas.gif

Maniškiai vargšiukai žiemoja kambaryje, tai visai ne poilsiauti nusiteikę. Parodia Chrysacanthion pradėjo pumpurus krauti, Mammilaria plumosa negausiai, bet pražydo baltais žiedeliais. Raudonasis ramdis baigia prarasti vasarišką spalvą ir gražią rožės formos skrotelę-lapai pažaliavo, išilgėjo, išsidraikė į visas puses lyg saulės spinduliai. Haworthijos, kurios buvo riešuto ar kaštono dydžio, pasiuto augti, ko vasarą visai nenorėjo daryti.
Euphorbijos milli-rožinė ir balta-kaip žydėjo visus metus, taip ir dabar žiedais aplipę.
Tik kalėdiniai kaktusai pavyzdingai metų laikų tvarkos laikosi ir kaip priklauso žydėti pradėjo.

Šiandien ištrenkiau įpuvusiu šonu jau antrą Eriosyce crispa iš paskutinio siuntimo. Nu niekaip man jos nesiseka paauginti. Reiks vėl bandyti laimę užsisakyti.
Bet į jos vietą nusipirkau štai tokį notokaktusiuką šiandienos ,,Maximoj"-vis ne taip nyku ant dūšios.

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 10 30, 17:51)
Na jau na jau... man labai patinka kartais pasizvalgyt po kitu kolekcijas. Savotiska relaksacija.

labai sutinku, o kai kartais kai ateina "trėba" kažką naujo įsigyti ir būtinai čia ir dabar, pasižvalgymas kartais padeda sulaikyti piniginės turinį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(typutapu @ 2015 12 08, 09:47)
labai sutinku, o kai kartais kai ateina "trėba" kažką naujo įsigyti ir būtinai čia ir dabar, pasižvalgymas kartais padeda sulaikyti piniginės turinį  biggrin.gif

Kai sukyla noras įsigyti naują augintinį, tai jokie žvilgčiojimai į kitų albumus neišgydo, greičiau priešingai-stimuliuoja. Čia jau elgiuosi kaip tikra motera spintą atidariusi-oi, nieko neturiu, kuo dabar reiks rengtis? Dėl drabužių turėjimo ir įsigijimo galiu susilaikyti, bet dėl augalų vyksta nevaldoma reakcija, esu visiška narkomanė. Jei jau atsirado poreikis įsigyti kaktusą, tai aplakstysiu visus žinomus pirkimo taškus, bet ką nors sumedžiosiu.
Penktadieny visai neblogai ,,Ermitaže" apsipirkau-6 vazonai.

Šiaip jau baisiai širdį spaudžia parduotuvėse pamačius nupurkštas dažais eševerijas, kalėdinėm raudonom kepurėm užvarvalintus kaktusus. Prasidėjo dabar jų ,,šventiniai'' išpardavimai.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 12 08, 20:55)

Šiaip jau baisiai širdį spaudžia parduotuvėse pamačius nupurkštas dažais eševerijas, kalėdinėm raudonom kepurėm užvarvalintus kaktusus. Prasidėjo dabar jų ,,šventiniai'' išpardavimai.

ir mane kraupina tok išsidergliojimas.
O ką dar radot Ermitaže? aš rami rami, niekur neinu, nieko neperku. Stengiuos nelaistyti saviškių. Žodžiu, palikau ramybėj.
Atsakyti