Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

O kur zadate perkraustyti kolekciju nuotraukas? Picasa man nepatinka del privatumo. Jau ja kai susidedi tai ir narso po visa kompa.

evora, trumpam parodymui labai tinka http://www.part.lt/ Paprasta ir greita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 25 spalio 2015 - 18:20
QUOTE(fabrikas @ 2015 10 24, 10:36)
Is kitos puses labai noreciau, bet jie turi tokiu seklu kur ieskau jau labai ilgai ir niekas ju neturi.
Kas tas Zolotaya Korona?

Iš LT Zolotaya Korona nelabai apmokėsi, jei neturi jų kortelės
Manau lieka tik Western Union

Šiaip matyt įdomu būtų ir iš sėklų kažką užsiaugint, tik kad labai gi ilgai reikia laukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fabrikas @ 2015 10 24, 09:36)
Is kitos puses labai noreciau, bet jie turi tokiu seklu kur ieskau jau labai ilgai ir niekas ju neturi.
Kas tas Zolotaya Korona?

Jei nepaslaptis, kokiu seklyciu ieskote?
Atsakyti
RUDENINIAI ŽIEDELIAI

My Webpage
My Webpage

My Webpage
My Webpage
Atsakyti
evora, montažas tongue.gif negali būti rolleyes.gif pas mane tik pora mamiliarijų nuo pavasario dar žydi ir vienas litopsiukas.
Atsakyti
Per part.lt galit ikelt taip, kad iskart rodytu nuotrauka forume. Pasirinkite atitinkama nuoroda ir nukopinkit i SM zinute 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(evora @ 2015 10 26, 16:43)

Notikai rudeni zydi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 10 26, 16:03)
evora, montažas  tongue.gif negali būti  rolleyes.gif pas mane tik pora mamiliarijų nuo pavasario dar žydi ir vienas litopsiukas.

Tai jau nebežydi, bet aš užtrukau, kol įkėliau. Gal prieš pora savaičių žydėjo. Apatinis ir dabar su pumpurais, bet tikrai jau nebeprasiskleis. Ir tu tokį turi, čia tas pirskius- mažius kur pavasary dukrikė nuo manęs parnešė.
Mamkės irgi bandė vieną kitą žiedelį parodyti, bet nefotkinau-ne pirmas žydėjimas. O notikai pirmą kartą parodė visą grožį.

----------------------------

Ačiū, Tinai, už pamokymus kur ir kaip įkelti foto-bandysiu. Labai didelis kompų specas nesu, tai labai nedrąsiai jaučiuosi, kai ką nauja tenka bandyti.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 10 26, 15:43)
RUDENINIAI ŽIEDELIAI

Grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 10 26, 19:17)
Ir tu tokį turi, čia tas pirskius- mažius kur pavasary dukrikė nuo manęs  parnešė.
Mamkės irgi bandė vieną kitą žiedelį parodyti, bet nefotkinau-ne pirmas žydėjimas. O notikai pirmą kartą parodė visą grožį.

Vo, ir ko tik aš neturiu lotuliukas.gif V lotuliukas.gif visi sveiki gyvi, auga gražiai mergikės kambary. Ceropegija jau ir žydėjo.
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2015 10 26, 15:41)
Jei nepaslaptis, kokiu seklyciu ieskote?

Ieskau Rhytidocaulon visu rusiu, pas juos radau net tris naujas rusis.
Pats auginu macrolobum rusi is seklu, esu pirkes augalus visi mirdavo, is seklu nuo nulio visai gerai auga,
nors pora irgi buvo mire, lepus augalai.
Atsakyti
Pasirodau ką šį rudenėlį naujo įsitaisiau:

1. Buvo užrašyta PORCENIA, bet nieko googlėj neradau. Matyt koks sedumas. Pirkau dėl nuostabiai ryškių žiedų.

user posted image]My Webpage[/URL]

2. O čia Echeveria setosa forma cristata

3. Orbea variegata

4. Dar prigriebiau pora eševerijų-Niurnbergo perlų-nelabai jas mėgstu auginti dėl nuolatinio jų pertįsimo ir pastovių atsodinimų, bet susigundžiau spalvomis.

Atsakyti
evora, kokie ryškūs. Čia mūsų mieste taip apsipirkot?
Atsakyti