Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(evora @ 2015 10 09, 14:23)
Aš gavau vakar ryte, pasiėmiau , susodinti. Rimusia dar iš manęs nepasiėmusi, į mano pranešimą apie pasiimtą siuntinį, nereaguoja. RIMUSIA-AŪŪŪŪŪ..... g.gif

Prasčiausiai kelionę atlaikė Crassula Tomentosa-labai gležnutė, tai sunku vargšiukei buvo susiplojusiai keliauti. Dar Frenestraria ištežinus kelias ataugas, tai būtų antra pagal suvargimą. Visi kiti sukulentai ir kaktusai puikios formos, gražučiai, yra kuo džiaugtis.
Ačiū organizatorei Tinai už kolekcijos praturtinimą. wub.gif

Aš čia, biggrin.gif šiandien sūnus atvažiuos paimti, rolleyes.gif šalia gyvena, man sunkiai gaunasi atvažiuoti, verysad.gif labai norėčiau susipažinti ir akeles į kitų kaktusus paganyti. rolleyes.gif
Atsakyti
Na štai ir mano ispaniukai smile.gif
Echinopsis kermesina brevispinus, Sulcorebutia zabaletae, Sulcorebutia rauschii violacidermis ir Crassula pyramidalis.
Tas rausvas kaktusas realiai dar ryškesnis wub.gif Labai gražus.
Dar labai norėjau Crassula morgans beauty, bet deja man nebeliko. Kas pirkot tokį pasirodykit kokį gavot ax.gif bigsmile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2015 10 09, 14:09)
Aš čia, biggrin.gif  šiandien sūnus atvažiuos paimti,  rolleyes.gif šalia gyvena, man sunkiai gaunasi atvažiuoti, verysad.gif  labai norėčiau susipažinti ir akeles į kitų kaktusus paganyti.  rolleyes.gif

Gerai , lauksiu. Ką tik grįžau iš daugiabučio gėlyno, kasiau jurginus, begonijas, kanas... Tikiuosi nebūsim prasilenkę g.gif
Papildyta:
Daiva R.-aš morganiuką pričiupau. Jau seniai vis į jį taikiaus, pagaliau pasisekė. Gražutis, diametras kažkur stalo teniso kamuoliuko dydžio. Esu nufotkinus, tik dar nepersikėliau į matomą erdvę.
(Ta Fotki. com nervina, nieko nebekeliu, o kaip kitaip pasirodyti dar reik sugalvoti.)
O taviškiai ispaniukai labai gražūs. Crassula pyramidalis ir mano norų sąraše. Bet davė ispanas jų tau tikrai negailėdamas-visa šeimynėlė.
Sulcorebutia rausvai-violetava buvo praeitą savaitę ,,Ermitaže" užvežta, visas darželis apie 20 vnt. Bet taviškė tokia rubuilė, saulutės mačiusi, neištįsusi. Ermitažinės liesesnės buvo, tįstelėjusios. Susilaikiau, nepirkau vien dėl formos. Bet krūmai labai dideli, vaikingi.
Atsakyti
Gavau ir aš savo kaktusus, thumbup.gif kaktusai labai gražus ir dideli, thumbup.gif Bergeranthus gausėji žydejas, matosi iš sausu žiedu, bigsmile.gif Delosperma, kurios aš labai norėjau, pavytusi, verysad.gif gal atsigaus. Foto sesija rytoj. mirksiukas.gif
Tina, evora labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 10 09, 18:37)
Daiva R.-aš morganiuką pričiupau. Jau seniai vis į jį taikiaus, pagaliau pasisekė. Gražutis, diametras kažkur stalo teniso kamuoliuko dydžio. Esu nufotkinus, tik dar nepersikėliau į matomą erdvę.
(Ta Fotki. com nervina, nieko nebekeliu, o kaip kitaip pasirodyti dar reik sugalvoti.)
O taviškiai ispaniukai labai gražūs. Crassula pyramidalis ir mano norų sąraše. Bet davė ispanas jų tau tikrai negailėdamas-visa šeimynėlė.
Sulcorebutia  rausvai-violetava buvo praeitą savaitę ,,Ermitaže" užvežta, visas darželis apie 20 vnt. Bet taviškė tokia rubuilė, saulutės mačiusi, neištįsusi. Ermitažinės liesesnės buvo, tįstelėjusios. Susilaikiau, nepirkau vien dėl formos. Bet krūmai labai dideli, vaikingi.

Nu va, reiks dažniau į Ermitažą užsukt pasidairyt bigsmile.gif Nes niekur nebuvau mačiusi rožinių kaktusų.
O C.Pyramidalis tikrai nepagailėjo, dar mamai kelis vaikučius daviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 10 09, 19:18)
Nu va, reiks dažniau į Ermitažą užsukt pasidairyt  bigsmile.gif  Nes niekur nebuvau mačiusi rožinių kaktusų.
O C.Pyramidalis tikrai nepagailėjo, dar mamai kelis vaikučius daviau  biggrin.gif

Buvo ,,Ermitaže " dar daug įvairiausių eševerijų. Iš jų labiausiai patiko juodasis princas-delno dydžio. Afrikos gyvųjų akmenėlių labai daug spalvų ir tikrai gražiai išaugusių. Pastaraisiais metais tikrai kartais atveža kažko retesnio, ko anksčiau niekad nebūdavo. Kaktusai , tai tas pats per tą patį-labai retai viens kits įdomesnis pasitaiko.
Atsakyti
Na va, gerai, kad pasieke jus siuntinukai, nes lauke sala, tai nekas. Gaila del pavytusiu, ilgai keliavo... ES ribose gavos kaip is kokios Amerikos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 10 10, 00:16)
Na va, gerai, kad pasieke jus siuntinukai, nes lauke sala, tai nekas. Gaila del pavytusiu, ilgai keliavo... ES ribose gavos kaip is kokios Amerikos  doh.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Lauksim pavasario ir tikiuosi naujo užsakymo organizavimo ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
koks augalas buvo isrinktas neiprasciausiu ar reciausiu 15' augalu labirintuose?
Atsakyti
Rečiausias sukulentas
user posted image
Atsakyti
Buvau vakar Ermitaže biggrin.gif Nusipirkau vieną augaliuką smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2015 10 11, 10:45)
Rečiausias sukulentas
user posted image

Taip sito ir ieskojau bet nuotraukoje jis blogai uzvadintas, turetu buti euphorbia platycLada, paziurejus daugiau jo nuotrauku praejo grozis biggrin.gif
Atsakyti