Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Nepanikuokite, 5 parą nuo išvykimo iš ES pasirodė LT. Juk normalu. Niekas niekur nedūlėjo mirksiukas.gif Juk ir iš Čekijos ar Vokietijos geriausiu atveju per 4d. ateina iki LT, ir tai ne visada..
Spėju antradienį jau tikrai turėsite savo pašte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicius: 04 spalio 2015 - 19:10
Ryt jei spesiu ryte bandysiu prasukti pro savo pasta. Nors dar gali ir nebut jame, nes nera iraso, kad gauta.
Atsakyti
Na ka, augalai jau pas mane. Nedidele dezute, labai kuklaus dydzio augaliukai. Tikrai didesniu tikejaus smile.gif Kai jau bus paruosta atidavimui - informuosiu kaunietes, kitoms kaip visada issiusiu.
Atsakyti
Kaip fainai thumbup.gif nekantriai laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ožiukė @ 2015 10 05, 14:13)
Kaip fainai  thumbup.gif  nekantriai laukiu  smile.gif

Tai ne laukit, o atvaziuokit biggrin.gif Tik paskaitykit e-maila pries tai mirksiukas.gif

Augalai visumoj visai grazus, kai kurie mazesni, kai kurie didesni. Uzskaitau si tiekeja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 05 spalio 2015 - 13:16
Kad jau kalbama apie ispaniškus kaktusus g.gif mirksiukas.gif Rugsėjo pradžioje parsivežti iš Pietryčių Ispanijos:

user posted image

user posted image

user posted image

pirmas iš dešinės:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Čia mano naujokėliai smile.gif labai džiaugiuosi thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ožiukė: 06 spalio 2015 - 16:30
Gaske, Ožiuke, gražuoliukai tikri tie ispaniukai.
Atsakyti
Siandien abu vaikai buvo darzely pagaliau, tai issikuopiau savo balkoniuka, susodinau naujokus. Saulute prisilde iki 30 laipsniu. Taip ir noris ten su kavos puodeliu sedet. wub.gif Litopsiai savo ziedus tik isskleide. Ko ne vasara smile.gif
Tik niekaip nesuprantu ko avonia niekaip neprazysta. Kabo tie pumpuriukai ir laukia kazin ko unsure.gif
Atsakyti
Ar gavot siuntinukus?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 10 09, 11:29)
Ar gavot siuntinukus?

Aš gavau vakar ryte, pasiėmiau , susodinti. Rimusia dar iš manęs nepasiėmusi, į mano pranešimą apie pasiimtą siuntinį, nereaguoja. RIMUSIA-AŪŪŪŪŪ..... g.gif

Prasčiausiai kelionę atlaikė Crassula Tomentosa-labai gležnutė, tai sunku vargšiukei buvo susiplojusiai keliauti. Dar Frenestraria ištežinus kelias ataugas, tai būtų antra pagal suvargimą. Visi kiti sukulentai ir kaktusai puikios formos, gražučiai, yra kuo džiaugtis.
Ačiū organizatorei Tinai už kolekcijos praturtinimą. wub.gif

Atsakyti
Aš gavau šiandien biggrin.gif Augalais patenkinta wub.gif
Ačiū Tinai už rūpestėlį 4u.gif
Vėliau įkelsiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti