Nepanikuokite, 5 parą nuo išvykimo iš ES pasirodė LT. Juk normalu. Niekas niekur nedūlėjo Juk ir iš Čekijos ar Vokietijos geriausiu atveju per 4d. ateina iki LT, ir tai ne visada..
Spėju antradienį jau tikrai turėsite savo pašte
Ryt jei spesiu ryte bandysiu prasukti pro savo pasta. Nors dar gali ir nebut jame, nes nera iraso, kad gauta.
Na ka, augalai jau pas mane. Nedidele dezute, labai kuklaus dydzio augaliukai. Tikrai didesniu tikejaus Kai jau bus paruosta atidavimui - informuosiu kaunietes, kitoms kaip visada issiusiu.
QUOTE(Ožiukė @ 2015 10 05, 14:13)
Kaip fainai nekantriai laukiu
Tai ne laukit, o atvaziuokit Tik paskaitykit e-maila pries tai
Augalai visumoj visai grazus, kai kurie mazesni, kai kurie didesni. Uzskaitau si tiekeja
Kad jau kalbama apie ispaniškus kaktusus Rugsėjo pradžioje parsivežti iš Pietryčių Ispanijos:
pirmas iš dešinės:
pirmas iš dešinės:
Gaske, Ožiuke, gražuoliukai tikri tie ispaniukai.
Siandien abu vaikai buvo darzely pagaliau, tai issikuopiau savo balkoniuka, susodinau naujokus. Saulute prisilde iki 30 laipsniu. Taip ir noris ten su kavos puodeliu sedet. Litopsiai savo ziedus tik isskleide. Ko ne vasara
Tik niekaip nesuprantu ko avonia niekaip neprazysta. Kabo tie pumpuriukai ir laukia kazin ko
Tik niekaip nesuprantu ko avonia niekaip neprazysta. Kabo tie pumpuriukai ir laukia kazin ko
Ar gavot siuntinukus?
QUOTE(Tina* @ 2015 10 09, 11:29)
Ar gavot siuntinukus?
Aš gavau vakar ryte, pasiėmiau , susodinti. Rimusia dar iš manęs nepasiėmusi, į mano pranešimą apie pasiimtą siuntinį, nereaguoja. RIMUSIA-AŪŪŪŪŪ.....
Prasčiausiai kelionę atlaikė Crassula Tomentosa-labai gležnutė, tai sunku vargšiukei buvo susiplojusiai keliauti. Dar Frenestraria ištežinus kelias ataugas, tai būtų antra pagal suvargimą. Visi kiti sukulentai ir kaktusai puikios formos, gražučiai, yra kuo džiaugtis.
Ačiū organizatorei Tinai už kolekcijos praturtinimą.
Aš gavau šiandien Augalais patenkinta
Ačiū Tinai už rūpestėlį
Vėliau įkelsiu foto
Ačiū Tinai už rūpestėlį
Vėliau įkelsiu foto