Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Daiva R. @ 2015 09 26, 15:12)
O kompozicijos mane labai sužavėjo, jau galvoju padaryt į vaikų kambarį  bigsmile.gif

Ta pati galvoju drinks_cheers.gif net foto issisaugojau.
Atsakyti
Kokie malonūs reportažai iš parodos. Kai mums Vilnius toli, lieka tik gerų moteriškių foto.
Atsakyti
Labai graži paroda, ačiū organizatoriams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2015 09 26, 13:44)
Kas žino,koks čia augalas dryžuotam vazone, per pati viduriuka ?

Crassula sarcocaulis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva R. @ 2015 09 26, 08:22)
Apsilankiau Augalų labirintuose  wub.gif  Kiek grožių ten visokių  bigsmile.gif

Dar labai tokio norėčiau... Gal kas turite? Koks jo pavadinimas?
user posted image

čia turbūt crassula muscosa variegata
Atsakyti
Kas cia sake jog ispanai greit atsiuncia kaktusus? biggrin.gif Jie tik po 5 dienu po pridavimo i pasta sugebejo issiust i LT doh.gif pas mus dar savaitele praeis kol isrusiuos. Tempai schmoll.gif

[attachmentid=235036]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 29 rugsėjo 2015 - 13:08
Čia man akmenėlis? biggrin.gif
Sakiau nes buvo taip:
user posted image
Šią siuntą atsiėmiau pašte 09.02. Kita siunta Ispanijoje 2 dienas užtruko. Visada siuntą atsiimu antrą dieną po atvykimo į LT. Kvietimo nelaukiu, viena diena susitaupo smile.gif kai tik parašo kad atvyko į paštą, tai ir nueinu. Gal į Kauną dar dieną ilgiau užtrunka..
Beje juk čia kaip suprantu ne augintojai užlaikė, o jau jų pašte.. Gal kas sustreikavo. Ar šiaip, jie juk atsipūtę smile.gif
Atsakyti
kicius, as juoku forma uzklausiau friends.gif taip, taip. Tiekejui kolkas jokiu priekaistu, dirba greit, bet jau pastas pastas schmoll.gif sakau gal pas ispanus kokia svente vyko, kad tiek dienu pralaike g.gif
Atsakyti
Aš juokų ir atsakiau, o kadangi dar buvo ir įrodymas, parodžiau mirksiukas.gif
Užknisa gi kai jau nuperki, ir po to lauki ilgiau nei galėtų užtrukt..
Atsakyti
O dėl parodos tai pirmą kartą buvome, ir tikrai paliko gerą įspūdį, čia tas atvejis tai tų 2eurų ne tik kad negaila, bet net malonu juos palikt.. Aišku ilgiausiai tryniausi prie kaktusų ir kaudeksinių.. smile.gif
Atsakyti
Pagaliau doh.gif vakar jau emiau ieskoti per LT ir Ispanijos pastus. Vistik kiek nervu kainuoja tos grupines siuntos kartais. Ilgokai keliavo sikart.

[attachmentid=235051]

Atsakyti
O pirmadienį jau gausim thumbup.gif
Atsakyti
Bus matyt dar. smile.gif Aplamai dabar galvoju kaip cia ji taip greit atsirado po mano vakaryksciu paiesku. Gal kur dulejo numest kampe LT paste, kol ieskot nepradejau. LT pastas verte beda, kad atsakingas Ispanu pastas ir LT jos nera, o siandien ryte atsirado irasas, kad jau gauta. Ech doh.gif
Atsakyti