..vijana.., tikrai, echinopsis kaip kokia juodoji skylė - traukia į save. O pirmasis man nepažįstamas kukuliukas.
Mano paprastas echinopsis irgi išleido žiedą, tuoj skleis. Matyt, susimaišė laike.
Vijana, koks gražus Pseudolithos žiedelis! Kokioje žemėje auginate ir kaip dažnai laistote vasarą/žiemą?
Merginos, iš kokio puslapio čia svarstot užsakinėti augalus?
Merginos, iš kokio puslapio čia svarstot užsakinėti augalus?
Gal žinote slaptų vietų kur LT mažais plastikiniais vazonais prekiauja? (apie 6cm)
Nors labai abejoju kad tokių yra.. Aišku jei reiktų labai daug tai iš čekų galima parsisiųst, jų 6x6 cm kvadratiniai turėtų būt pats tas, bet ten matyt bent šimtais reikia pirkt kad juos sudominti ir apsimokėtų siuntimas..
Nors labai abejoju kad tokių yra.. Aišku jei reiktų labai daug tai iš čekų galima parsisiųst, jų 6x6 cm kvadratiniai turėtų būt pats tas, bet ten matyt bent šimtais reikia pirkt kad juos sudominti ir apsimokėtų siuntimas..
Galit, kad ir po viena, bet siuntrimas brangus...
Jei Vilniuj tai shetelinge yra.
Saviškį tokį esu užvardijus OCEOCEREUS CELSIANUS
Papildyta:
Nu, blyn , ką reiškia darbe sėdint po forumus landžiojant rašinėti. Net teisingai parašyti nesugebėjau ir nepažiūrėjus ar gerai, išsiunčiau. Taisausi-OREOCEREUS CELSIANUS
Soriukas...
Papildyta:
QUOTE(evora @ 2015 09 17, 11:27)
Saviškį tokį esu užvardijus OCEOCEREUS CELSIANUS
Nu, blyn , ką reiškia darbe sėdint po forumus landžiojant rašinėti. Net teisingai parašyti nesugebėjau ir nepažiūrėjus ar gerai, išsiunčiau. Taisausi-OREOCEREUS CELSIANUS
Soriukas...
rimusia, kaip saulėta Ar čia dabar, ar ankstesnis žydėjimas?