Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

..vijana.., tikrai, echinopsis kaip kokia juodoji skylė - traukia į save. O pirmasis man nepažįstamas kukuliukas.

Mano paprastas echinopsis irgi išleido žiedą, tuoj skleis. Matyt, susimaišė laike.
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2015 09 09, 17:22)

kas čia per padaras bigsmile.gif koks įdomus, nematytas.
Atsakyti
Vijana, koks gražus Pseudolithos žiedelis! wub.gif Kokioje žemėje auginate ir kaip dažnai laistote vasarą/žiemą?

Merginos, iš kokio puslapio čia svarstot užsakinėti augalus?
Atsakyti
Gal žinote slaptų vietų kur LT mažais plastikiniais vazonais prekiauja? (apie 6cm)
Nors labai abejoju kad tokių yra.. Aišku jei reiktų labai daug tai iš čekų galima parsisiųst, jų 6x6 cm kvadratiniai turėtų būt pats tas, bet ten matyt bent šimtais reikia pirkt kad juos sudominti ir apsimokėtų siuntimas..
Atsakyti
Galit, kad ir po viena, bet siuntrimas brangus...
Atsakyti
Taigi va, plastikiniai už paauksuotų kainą tada gaunas... Nors kiek supratau jie rašo min užsakymas 20€. Man jie dar neatsakė, bet spėju nebus mažiau 15€ siuntimas.. Reikia imt su "atsarga" kokį 1000 tai apsimokės biggrin.gif
Atsakyti
Jei Vilniuj tai shetelinge yra.
Atsakyti
Tai kad ten tik daigyklos, maži plastikiniai tik tie plonasieniai minkšti vazonikai
Atsakyti
Nusipirkau šiandien biggrin.gif Padėkit atpažint ax.gif

user posted image
Atsakyti
Saviškį tokį esu užvardijus OCEOCEREUS CELSIANUS
Papildyta:
QUOTE(evora @ 2015 09 17, 11:27)
Saviškį tokį esu užvardijus OCEOCEREUS CELSIANUS

Nu, blyn , ką reiškia darbe sėdint po forumus landžiojant rašinėti. Net teisingai parašyti nesugebėjau ir nepažiūrėjus ar gerai, išsiunčiau. Taisausi-OREOCEREUS CELSIANUS
Soriukas...
Atsakyti
Žydi Dolichothele sphaerica
user posted imageuser posted image
ir turbiniukai
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti
rimusia, kaip saulėta smile.gif Ar čia dabar, ar ankstesnis žydėjimas?
Atsakyti