Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2015 07 29, 15:23)
Uranija5, bus labai mazyte ji. Teturejo dvi. Viena emiau sau, nes labai senai jos norejau, o kita atiteko pagal uzsakymo eiliskuma tau. As net bijau, kad tokios mazos nesugebesiu issaugot  unsure.gif

Nea, neliko man, užtai ir smalsu pamatyti, nes vis dar labai jos noriu ir mačiau vėl atsiradusi pardavime doh.gif.

QUOTE(evora @ 2015 07 30, 20:52)
Šiandien patikrinu pašto dėžutę-YRA-nulėkiau paryčiukais ir parsinešiau:

Gražūs naujokai thumbup.gif

QUOTE(Tina* @ 2015 08 01, 15:14)
Ar gavot is kitu miestu siuntinukus? Tyla...

Gavom, užtai ir tyla biggrin.gif, kai negaunam tai šaukiam ir ieškom blush2.gif biggrin.gif.

Mano naujokai.
user posted image
Kai gavau labiausiai sunerimau dėl Fockea, kaudeksas minkštas buvo, bet pasodinau ir šiandien jau akivaizdžiai tvirtas, tik baisu neperlaistyti ax.gif. Šiandien užsakymu jau patenkinta biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2015 08 01, 21:28)
Nea, neliko man, užtai ir smalsu pamatyti, nes vis dar labai jos noriu ir mačiau vėl atsiradusi pardavime  doh.gif.

Susimaisiau doh.gif Galesiu nufotkint specialiai tau. Pradingusi Manolitta ja gavo.

O fockea tai pavargus nuo kelioniu, bet su teisinga prieziura tikrai gyvens mirksiukas.gif Ir dar - ji tokia visai jau ne leliukiska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 01 rugpjūčio 2015 - 23:07
QUOTE(allberto @ 2015 07 30, 08:04)
Pražydo clap.gif  clap.gif  clap.gif

QUOTE(Prickly @ 2015 07 31, 07:54)
verta laukti dienos, kai pražysta biggrin.gif

Sveikos 4u.gif
Dziaugiuosi uz jus visas ir jusu augintinius. Labai grazus, o ypatingai ju ziedai.
Jusu tokie mazuliukai prazysta, o mano nezydi. Ka netaip darau. Internete googles ''paklausiau'' kaip prazydinti kaktusus- nieko neradau.
Ar tresiat juos? Ar yra periodas kai visai nelaistot? Gal kokiu dar niuansu yra... aciu is anksto

Tiesa, haworthia tai pas mane bujoja, zydi karts nuo karto... bet jos ziedai negrazus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 02 rugpjūčio 2015 - 08:31
Tina, verysad.gif deje viduriukas ne raudonas verysad.gif , bet seip ziedas gan didelis
user posted image
Dabar jau ir man uzsireike raudonos, reiks eiti i turgu biggrin.gif 4u.gif

Spoorga, o kokie pas jus kaktuseliai, lengviau butu pasakyti priezasti kodel nezydi. O seip visiems reikia poilsio, ir pamileti-patresti kartais 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir visa kita...
Atsakyti
..vijana.., vistiek grazus thumbup.gif tik gal tuomet jo kitoks pavadinimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2015 08 02, 10:17)
Spoorga, o kokie pas jus kaktuseliai, lengviau butu pasakyti priezasti kodel nezydi. O seip visiems reikia poilsio, ir pamileti-patresti kartais

Pavadinimu nezinau

Tas viduryje is mamos (mano mama seniai juos augina, kiek save prisimenu, sie kaktusai budavo pas ja ir uzauge buvo dideli ir zydedavo ruzavais ziedais). Tuos is krastu pirkau Maxej - nemacius ju kaip zydi- o gal jie visai nezydi g.gif

user posted image

Cia norejau, kad tas, pirktas geriau matytusi, bet gavosi... Jis su geltonais stambiais spygliais

user posted image

Myliu, myliu...

Tresti- Kokiom trasom geriausia ir kada? Poilsis rudeni-ziema? Kiek laiko nelaistyt?

Papildyta:
QUOTE(evora @ 2015 07 30, 19:52)
user posted image
Labiausiai džiaugiuosi HAWORTHIA ATTENUATA VAR. VARIEGATE thumbup.gif

Evora, pas jus grazu...
Noreciau tokiu akmenuku... Visai grazu pas jus... Kur ju galima nusipirkt? Senukuose? Ar nedideliais kiekiais buna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 02 rugpjūčio 2015 - 12:06
QUOTE(spoorga @ 2015 08 02, 12:05)
Pavadinimu nezinau

Cia norejau, kad tas, pirktas geriau matytusi, bet gavosi... Jis su geltonais stambiais spygliai-----------------------------------------------------

Evora, pas jus grazu...
Noreciau tokiu akmenuku... Visai grazu pas jus... Kur ju galima nusipirkt? Senukuose? Ar nedideliais kiekiais buna...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aukštasis Maximinis bus PILOSOCEREUS AZUREUS-tokį namuose pražydinti turbūt nėr šansų, tad žiedus tik googlėj galima bandyt pamatyti.
Mamytės spygliukas kažkoks ECHINOPSIS- nežydės, jei nekeps ant pietinės palangės, o ir poilsiuko nori žiemą prie žemesnės temperatūros bei nelaistymo pora mėnesiukų.
Geltonspyglis FEROCACTUS GLAUSESCENS (bent jau aš taip įvardinčiau-kitos kaktusistės gal kitaip pavadins?)-šio žiedų galima tikėtis, tik prisilaikant visų griežtų priežiūros taisyklių. Aš augindama bute tikrai nesitikiu, kad man žydės.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Akmenukus perku zoo parduotuvėse-vadinasi gruntas akvariumui. Jų būna skirtingo dydžio maišeliuose. Mažiausias maišelis 2 kg. ir jo užtenka oho kaip ilgai. Akmenėlių diametras irgi skiriasi-reikia žiūrėti kas rašoma ant maišelio. Konkrečiai foto su augaliukais yra 2-5 mm. Tik negalvokit, kad šie akmenėliai visą laiką taip gražiai atrodo. Būna, kad laistant nuo stipresnės vandens srovės ir žemėm apsineša ir po kokių metų jau ne taip gražiai atrodo.
Įdedu foto kaip atrodo maišelis-bus tas mažesnis, nespalvotas.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, kokia gera minty davet del tu akmenuku bigsmile.gif Akvariumus turiu , o va taip panaudot grunto ir nesugalvojau . Turiu dar likusiu tai butinai panaudosiu bigsmile.gif
O gal dar planuojat koki bendra pirkima ? ax.gif Si praziopsojau , o taip noretusi kokiu naujoku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 02 rugpjūčio 2015 - 13:24
QUOTE(evora @ 2015 08 02, 12:54)

Labai dekuj uz issamia informacija.
Tai gali zydet tik "mamos spyglius". g.gif Jis ant pietines palanges. Tai tikiuosi, kad kitamet prisislaikius Jusu rekomendaciju, ka nors isspausiu.
1. O tas saltas periodas gerai bus - spalio-lapkricio men? Nes pas mus bute ziema +22- +24 buna. Tai iki kokiu salnu stiklintam balkone palaikyciau.
2. Ir tuo metu nelaistyt? Visai?
3.Trest dabar, ar ne ir kuom?

Bet Jus mane nelabai nuvylet, jie grazus ir nezydintys, ypac tas su geltonais spygliais blush2.gif
Aciu uz info del akmenuku... Kaip gerai sugalvojot. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 08 02, 11:50)
..vijana.., vistiek grazus  thumbup.gif tik gal tuomet jo kitoks pavadinimas  g.gif

g.gif Gal but, bet tada mane bus apgave http://www.succseed.com/ g.gif , butu ne pirmas kartas, nors ju seklyciu daigumas labai geras, bet spalvytes negarantuoja smile.gif
Atsakyti
Na kaip gerai, pagaliau isdalinau kaktusus. Visos sujudo, sukruto sekmadienio vakara ir ramu man dabar, kad nera atsakomybes uz ta vaiku darzeli biggrin.gif

Aciu uz lauktuves Sidabrazolei ir Kambliukui wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 03 rugpjūčio 2015 - 00:13
Tai tau, Tina, ačiū už rūpesčius.
Atsakyti