Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Uh pagaliau augintiniai pasiekia seimininkus karsta.gif Man ta marga havortija irgi labai grazi pasirode. wub.gif

O kas liecia panka tai uzsakant reikia atkreipti demesi i tas datas, kur rasoma nuo kada kokie augalai atsiras ir pulti pirkti vos ne pirma diena, nes panasu jog jis palaiko nuolatini deficita, kad mums daugiau azarto butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2015 07 30, 08:04)
Pražydo clap.gif  clap.gif  clap.gif

verta laukti dienos, kai pražysta biggrin.gif

QUOTE(evora @ 2015 07 30, 19:52)
... ir parsinešiau:

Evora, puikus papildymas thumbup.gif o Havortijos nuostabios wub.gif ypač variegatinės ir tas šokoladas biggrin.gif
QUOTE(Tina* @ 2015 07 30, 22:35)

O kas liecia panka tai uzsakant reikia atkreipti demesi i tas datas, kur rasoma nuo kada kokie augalai atsiras ir pulti pirkti vos ne pirma diena, nes panasu jog jis palaiko nuolatini deficita, kad mums daugiau azarto butu  biggrin.gif

aš irgi tą pastebėjau smile.gif pvz pora augalų, kurių norėčiau, bus tik spalio mėn rolleyes.gif
Atsakyti
Ekstra žaibiškus pardavimus pas Panką ir aš pastebėjau.
Bet rudeniniuose pirkimuose nelabai norėčiau dalyvauti, nes prieš ramybės laikotarpį nenorėčiau bandyti sodinti augaliukus. Vistiek koks mėn. praeina kol prigyja naujuose namuose. O ir perlaistyti šaltesniu laikotarpiu sugebu, tad gali būti aukų.
Labiausiai patiko šiųmetiniai vokietukai-didžiausi augalai ir labai normalios kainos.
Atsakyti
Gal kuri asmeniskai pazistat Manolitta? Nu nezinau ka su jos kaktusais daryt unsure.gif jauciu reiks kist zemen, nes bus amen. Siaip tai nieko nesakau, kai zmogus dalyvaujantis uzsakyme asmeniskai papraso paglobot kuri laika, pasodint, bet kai dingsta be ziniu, tai net nekyla rankos sodint. O ir kodel tai tureciau daryt? Parsiust, dar pasodint ir kas man is to cool.gif
Atsakyti
Evora, su kaktusais spalio mėn tai paprasta - pasodini ir iki pavasario nelaistai.
Tina, suprantu, labai didelė atsakomybė su tais užsakymais, vis tik augalai nekalti, kad jų būsimoji šeimininkė neatsakinga, o dar įvertinus panko vargą kol juos užaugino rolleyes.gif , reiktų pasodinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 07 31, 13:13)
Gal kuri asmeniskai pazistat Manolitta? Nu nezinau ka su jos kaktusais daryt  unsure.gif jauciu reiks kist zemen, nes bus amen. Siaip tai nieko nesakau, kai zmogus dalyvaujantis uzsakyme asmeniskai papraso paglobot kuri laika, pasodint, bet kai dingsta be ziniu, tai net nekyla rankos sodint. O ir kodel tai tureciau daryt? Parsiust, dar pasodint ir kas man is to cool.gif

Gal pasodinkit... maža kas atsitiko, gal tikrai negali atsiimt. Turės atsilygint už augalų "slaugymą" ax.gif
Atsakyti
Taip pat labai lauktas ziedellis smile.gif Pterocactus tuberosus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 07 31, 19:32)
Gal pasodinkit... maža kas atsitiko, gal tikrai negali atsiimt. Turės atsilygint už augalų "slaugymą"  ax.gif

Pasodinau jau. Sikart kaip niekad daug sodinau ne savo augalu. Dabar visi "vaiku namai" pas mane biggrin.gif Ot neturiu ka veikt, ania? biggrin.gif gal ivyks koks kaktusinis stebuklas pas mane uz gerus darbus lotuliukas.gif

..vijana.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2015 07 24, 21:42)
user posted image
Visas augaliukas, bet nepatinka man, reikia kazka daryti g.gif

Na aš nedrįsčiau jo trumpinti.
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2015 08 01, 09:21)
Na aš nedrįsčiau jo trumpinti.

Bet jis toksss jau makaronass biggrin.gif virsune matosi nulauzta g.gif reiks kazka visvien galvoti pavasari.
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2015 08 01, 10:40)
Bet jis toksss jau makaronass biggrin.gif virsune matosi nulauzta g.gif reiks kazka visvien galvoti pavasari.

Matyt netilpo siust vokieciui biggrin.gif Nes jau toks ilgis buvo. Kai pamaciau doh.gif O dar reiskias ir ilgesnis gali but biggrin.gif

Ar gavot is kitu miestu siuntinukus? Tyla...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 08 01, 15:14)
Matyt netilpo siust vokieciui  biggrin.gif Nes jau toks ilgis buvo. Kai pamaciau  doh.gif O dar reiskias ir ilgesnis gali but  biggrin.gif

Ar gavot is kitu miestu siuntinukus? Tyla...

gavau smile.gif kaktusiukais patenkinta smile.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti