Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka, 18 tema

QUOTE(dominica @ 2015 06 03, 16:19)
Tai perskirstytu 20 lietuviu grupiu vaiku gali. Bet neikisi i suformuota lietuviu grupe dar 5 lietuviu is rusu grupes. Ne gumines, netelpa tiek lovyciu, nera tiek aukletoju, neatitinka higienos normu ir tt ir pan. Tai ir pasakymai tiek "savivaldybe skirsto", tiek "darzelis skirsto" man atrodo abu logiski ir abu nereiskia, kad viens du ir is rusu grupes bus galima pereit i lietuviu g.gif

as galvoju kad papildomai aisku kad ne, bet jei kas nori apsikeisti, turbut imanoma g.gif bet aisku priklauso ir nuo darzelio lankstumo rolleyes.gif
Atsakyti
Čia pas mane vieną jokio judėjimo eilėse nuo vakar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2015 06 03, 19:07)
Čia pas mane vieną jokio judėjimo eilėse nuo vakar?  g.gif

ir mano nejuda, panasu viskas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2015 06 03, 20:09)
ir mano nejuda, panasu viskas... g.gif

Tikrai viskas. Galutiniai vaikų sąrašai perduoti darželiams. Gali kažkas keistis arčiau rugpjūčio, kai baigsis dokumentų pateikimo terminas, o atsiras nenorinčių į darželį, tuomet galbūt atsilaisvintų kelios vietelės, bet tokia tikimybė itin nedidelė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2015 06 03, 20:27)
Tikrai viskas. Galutiniai vaikų sąrašai perduoti darželiams. Gali kažkas keistis arčiau rugpjūčio, kai baigsis dokumentų pateikimo terminas, o atsiras nenorinčių į darželį, tuomet galbūt atsilaisvintų kelios vietelės, bet tokia tikimybė itin nedidelė  biggrin.gif

Kodėl nedidelė - kaip tik manau, kad reali. Ir ne tik rugpjūtį, bet manau dar ir rudenį atsiras vietų, nes bus kas serga, ką atsiims, kas tik šiaip pabandė prisiregistruot, pažiūrėt, ar pavyks patekt, bet vaikų neves. Visko būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2015 06 03, 19:27)
Tikrai viskas. Galutiniai vaikų sąrašai perduoti darželiams. Gali kažkas keistis arčiau rugpjūčio, kai baigsis dokumentų pateikimo terminas, o atsiras nenorinčių į darželį, tuomet galbūt atsilaisvintų kelios vietelės, bet tokia tikimybė itin nedidelė  biggrin.gif

Jums savivaldybeje patvirtino, kad jau baigta formuoti? Nes man kaip tik siandien aiskino, kad dar formuosis visa sia savaite tikrai, o gal ir ilgiau.
Atsakyti
siandien is dveju dazrzeliu pavyko gauti ta pacia informacija - grupes dar pilnai nesuformuotos, dar visko gali būti... smile.gif nors pas mus nuo vakar vakaro niekas nepasikeite
Atsakyti
QUOTE(juvi @ 2015 06 03, 22:22)
siandien is dveju dazrzeliu pavyko gauti ta pacia informacija - grupes dar pilnai nesuformuotos, dar visko gali būti... smile.gif nors pas mus nuo vakar vakaro niekas nepasikeite

Pas mus nuo siandien ryto drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip gaila kad sitiek mokesciu mokame, o darzeliais nesame aprupinti sad.gif Pas mus dar siand sumazejo eile per pora vietu... bet viltis mazeja, nes dar didele eile.. jau ieskausi privataus sad.gif o galeciau skirti tuos pinigelius geriau vaikui ka nupirkti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Svajone_: 04 birželio 2015 - 00:18
Gal jau kas buvot Gabijėlėje? Ar jau vyksta sutarčių pasirašymo darbai ?smile.gif
Atsakyti
Nauja tvarka ar jau matete g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2015 06 03, 17:10)
as galvoju kad papildomai aisku kad ne, bet jei kas nori apsikeisti, turbut imanoma  g.gif bet aisku priklauso ir nuo darzelio lankstumo  rolleyes.gif

Patikslinu - manot, kad atsiras norinčių iš lietuvių pereiti į rusų grupę?
biggrin.gif biggrin.gif Kai į lietuvių grupę patekti yra tas pats kas aukso puodą laimėti....

Vakar taip pat buvau keliuose darželiuose, patvirtino, kad į rusų grupę patenka po penkis lietuviukus maždaug, nes savivaldybėje tėveliams sako, kad jie vėliau galės pereiti. Iš tiesų tokios galimybės nėra, nes lietuvių grupės formuojamos pilnut pilnutėlės, taigi net iš didelio norėjimo neįkiši 21 vaiko į 20 vaikų grupę....

Tai kad gal geriau palikit tas vietas tam, kam jų labiau reikia....
Nes taip išeina kad "pats neimsiu, bet ir kitam neduosiu"...

Aišku, pikta, kad neįmanoma gauti darželio... Neturėtų taip būti... Juk tikrai dauguma dirbam, sąžiningai mokam mokesčius, registruojames Vln. savivaldybėje, kad tie mokesčiai nenueitų į rajoną.... O kai mums iš valstybės reikia - netiek jau ir daug - vietos darželyje, už kurią dar esam pasiruošę ir pinigėlius mokėti, tai špygą gaunam!!! sad.gif
Atsakyti