Tokie su prašymais rašytais po balandžio 30 atsirado ne tik eilėse bet ir nemažai buvo priimtų į darželius. Pagal mane tai nėra normalu, bet gal savivaldybėj galėtų paaiškint
QUOTE(Sara33 @ 2016 06 06, 15:40)
Kaži ar čia normalu, kad prieš mus eilėje atsirado vaikai, kurių prašymai paduoti po balandžio 30 d. ? Prašymas lankyti nuo š.m. rugsėjo 1 d.
iki geguzes 10 d. buvo galima keisti prasymus pagal tvarkos aprasa, ir rodo tada keitimo data... tai normalt. taciau kiek girdejau yra eilese ir po geguzes 10 d. uzregistruotu prasymu, o pagal tvarkos aprasa tokie vaikai jau turetu darzeli lankyti nuo 2017 m.
Tikrai yra keitusių prašymą po 15-10 dienos ir patekusių į darželius ar stovinčių eilėje. Ir toli gražu ne vienas...
2 iš 4 korekcijų atlikta po 10 dienos. Viena išvis birželio 2. Nu žodžiu, bardakas. parašiau užklausą į savivaldybę, pažiūrėsim ką atsakys.
Mes eilėje 44 nr. priima 30. Kaži ar turime šansų papulti ???
Mes eilėje 44 nr. priima 30. Kaži ar turime šansų papulti ???
Labai ačiū patarusioms dėl darželio keitimo Šiandien buvau savivaldybėje, man sakė sudaryti sutartis su abejais darželiais ir kai jau sistemoje matysis, kad mes esam teisėti lankytojai, tada atvažiuot vėl į savivaldybę ir parašyt prašymą kažkokiai komisijai (gal priėmimo ), kad mano tą vieną vaiką, kuris pateko į skirtingą darželį, perkeltų pas brolius Patikino, kad visada atsižvelgia ir išsprendžia tėvų naudai Reikia tikėtis, kad taip ir bus, nes kažkaip tokia maloni konsultantė pasirodė, pasodinta išpręst visus konfliktus, gal sakau sėdi ir visiems labai pozityviai suteikia vilties ir išlydi namo naiviai tikėti, kad viskas susitvarkys
QUOTE(Kaira @ 2016 06 06, 17:12)
Labai ačiū patarusioms dėl darželio keitimo Šiandien buvau savivaldybėje, man sakė sudaryti sutartis su abejais darželiais ir kai jau sistemoje matysis, kad mes esam teisėti lankytojai, tada atvažiuot vėl į savivaldybę ir parašyt prašymą kažkokiai komisijai (gal priėmimo ), kad mano tą vieną vaiką, kuris pateko į skirtingą darželį, perkeltų pas brolius Patikino, kad visada atsižvelgia ir išsprendžia tėvų naudai Reikia tikėtis, kad taip ir bus, nes kažkaip tokia maloni konsultantė pasirodė, pasodinta išpręst visus konfliktus, gal sakau sėdi ir visiems labai pozityviai suteikia vilties ir išlydi namo naiviai tikėti, kad viskas susitvarkys
Zinokit turetu viskas issispresti... Mums pernai taip pat buvo. Maziuke pateko ne i ta darzeli, kuri lanke vyresnele, tai sudarem sutarti, pradejom lankyti, bet uzsirasem i komisija. Ten nueje labai prasem perkelti, tai sake, kad apsvarstys ir paskambins mums... Na ir paskambino, kad perkele. Bet musu atveju tai uztruko gal 3 menesius Tikiuosi, jums greiciau pasiseks...
Sveikos,
Ar jau gaunat kvietimus? Nesuprantu, kaip suzinot, ar esam eileje, ar jau po bruksnio?...
Ar jau gaunat kvietimus? Nesuprantu, kaip suzinot, ar esam eileje, ar jau po bruksnio?...
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2016 06 09, 12:54)
Sveikos,
ne tik gaunam bet ir jau sutartį pasirašėm... gavom po kelių minučių kai tik vaikai gavo darželį. Mes gavom el. paštu, nes taip buvom nusistatę
QUOTE(ninga900 @ 2016 06 09, 13:05)
ne tik gaunam bet ir jau sutartį pasirašėm... gavom po kelių minučių kai tik vaikai gavo darželį. Mes gavom el. paštu, nes taip buvom nusistatę
Bet ar jau visi darzeliai suformuoti? Pries savaite mano vaikas buvo 9 vietoje ir rase, kad planuoja priimti 14. Dabar vieta ta pati, bet jau nera to planuojamo skaiciaus. Telefono savivaldybeje nekelia...
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2016 06 09, 11:54)
Sveikos,
Grupes suformuotos jau, dabar matote kelinti esate po bruksnio. Jei iki birzelio 30d. tevai priimtu vaiku nepasirasys sutartis, eile gali kazkiek judeti i prieki.
Sveikos, ar verta važiuoti į savivaldybę dėl to, kad vaikas antri metai negavo darželio ( daugiavaikė šeima) ? Ar galėtų jie kažką pasiūlyti? Iš mano pasirinktų keturių darželių nė vienas šiemet grupės neformavo. O kad pakeisti galima, pamačiau per vėlai