Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka, 18 tema

1
QUOTE(ninga900 @ 2016 05 31, 13:06)
o kelintu numeriu jus irasete šį darželį savo prašyme?

Atsakyti
Gavome vieta darzelyje Delfinukas, 3-4 metu grupe, laukeme nuo pernai metu.

Aciu Dievui.

Dabar kita prolema - priprasti prie aukletoju, vaiku, grupes rezimo.
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2016 05 31, 15:32)
Gavome vieta darzelyje Delfinukas, 3-4 metu grupe, laukeme nuo pernai metu.

Aciu Dievui.

Dabar kita prolema - priprasti prie aukletoju, vaiku, grupes rezimo.

sveikinam smile.gif
na mes dar laukiau toliau.. smile.gif
Atsakyti
Gavome laiska, kad vaikas gavo vieta darzelyje smile.gif
"- dirbančių tėvų pažymą, patvirtinančią, kad įstaigos (įmonės) teikiamoje metinėje A klasės išmokų deklaracijoje gyvenamoji vieta nurodyta Vilniaus miesto savivaldybė."
gal kas paprotins is kur imt sita pazyma? kas cia per pazyma?
Vyras dirba, as VPA dar, bet antri metai yra jam perrasyti smile.gif
kur kreiptis? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!

Patekome į darželį GLUOSNIS.

Visus patekusius į GLUOSNIO darželį, kiečiu jungtis į bendrą viso darželio grupę https://www.facebook...62627147197225/

Ir į 4-5 m. amžiaus vaikų grupę https://www.facebook...97233077064557/

Bus lengviau bendrauti bei dalintis informacija smile.gif
Atsakyti
Man irgi jau ramu, abu mano mažiukai pateko į Žolynėlį, o didįjį bet kokiu atveju priims, nes į paruošiamą grupę. Nebent būtų problema, jei jį priimtų į kitą darželį.
Atsakyti
QUOTE(Vergina @ 2016 05 31, 14:50)
Gavome laiska, kad vaikas gavo vieta darzelyje smile.gif
"- dirbančių tėvų pažymą, patvirtinančią, kad įstaigos (įmonės) teikiamoje metinėje A klasės išmokų deklaracijoje gyvenamoji vieta nurodyta Vilniaus miesto savivaldybė."
gal kas paprotins is kur imt sita pazyma? kas cia per pazyma?
Vyras dirba, as VPA dar, bet antri metai yra jam perrasyti smile.gif
kur kreiptis? 4u.gif

i darboviete/darbovietes buhalterija. jums reikes vietoj darzelyje uzpildyti paraiska, kad esate vpa ir siuo metu nedirbate smile.gif
Atsakyti
Valio!!! patekome ir mes i Lopseli "Bangele". thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 06 01, 09:16)
Man irgi jau ramu, abu mano mažiukai pateko į Žolynėlį, o didįjį bet kokiu atveju priims, nes į paruošiamą grupę. Nebent būtų problema, jei jį priimtų į kitą darželį.

Pateko mano ir vyriausias, bet ne į Žolynėlį, o į Pušaitę doh.gif Kažin ar įmanoma kažką pakeist, kad visi trys vaikai lankytų vieną darželį, ar čia būtų tik balsas tyruose, net nebandyt nieko? Gal kam taip buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 01 birželio 2016 - 19:31
QUOTE(Kaira @ 2016 06 01, 20:22)
Pateko mano ir vyriausias, bet ne į Žolynėlį, o į Pušaitę  doh.gif Kažin ar įmanoma kažką pakeist, kad visi trys vaikai lankytų vieną darželį, ar čia būtų tik balsas tyruose, net nebandyt nieko? Gal kam taip buvo?

Palikite "Žolynėlio" direktorei telefoną ir prašykite, kad nešančių dokumentus paklaustų, ar jiems ne patogiau būtų lankyti "Pušaitę". Mums pavyko pasikeisti būtent dėl to, kad viena mama buvo savo kontaktus palikusi, ir norai abipusiai sutapo (maniškiai taip pat buvo į skirtingus darželius nukreipti..).
Forumuose taip pat, žinau, esama sėkmės istorijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 06 01, 20:22)
Pateko mano ir vyriausias, bet ne į Žolynėlį, o į Pušaitę  doh.gif Kažin ar įmanoma kažką pakeist, kad visi trys vaikai lankytų vieną darželį, ar čia būtų tik balsas tyruose, net nebandyt nieko? Gal kam taip buvo?

Arba galite tiesiai i savivaldybe zingsniuot ir prasyt, kad pakeistu darzeli, motyvuojant tuo, kad 2 kiti vaikai eis ten... Siaip nelabai noriai keicia, bet reikia buti labai atkakliam, nenuleisti ranku ir buna, kad pasiseka ax.gif Mums pernai taip du vaikus sukele i viena darzeli... Jei tik sistemoj butume dare darzelio keitima, tai butume iki mokyklos lauke, o tada kelis kartus nuejom, prasem labai ir po kiek laiko paskambino, kad perkele rolleyes.gif
Atsakyti
Kaži ar čia normalu, kad prieš mus eilėje atsirado vaikai, kurių prašymai paduoti po balandžio 30 d. ? g.gif Prašymas lankyti nuo š.m. rugsėjo 1 d.
Atsakyti