Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka, 18 tema

QUOTE(Amelita @ 2016 05 18, 19:09)
Na daug ka daro vaikai prisiregistrave 2015 m. pavasari. Jie turi visagali pirmuma.

Tai maniškė tada ir registruota. Bet antri metai darželio negauna, nes auga o į tokio amžiaus grupes vaikų nepriima, naujų grupių neformuoja. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 05 18, 20:12)
Tai maniškė tada ir registruota. Bet antri metai darželio negauna, nes auga o į tokio amžiaus grupes vaikų nepriima, naujų grupių neformuoja. sad.gif

Vilniuje gyvenat? Kokiam mikrorajone?Mes 116 nr.Seimoje 3 vaikai.Priima 22.
Atsakyti
O mūsų atveju kai tik registruojamės, tai ir gaunam, o kartais dar ir vidury metų įkrentam, nors visai neprašom ir turim atsisakyti. Dabar irgi žiūrėjau, kad mano visi trys turėtų gaut vietas. Gal mūsų rajonas dėkingas, vaikų matyt nėra labai daug g.gif Kiek pamenu, lyg ilgiausia eilė apie 190 vaikų.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 05 18, 20:47)
O mūsų atveju kai tik registruojamės, tai ir gaunam, o kartais dar ir vidury metų įkrentam, nors visai neprašom ir turim atsisakyti. Dabar irgi žiūrėjau, kad mano visi trys turėtų gaut vietas. Gal mūsų rajonas dėkingas, vaikų matyt nėra labai daug  g.gif Kiek pamenu, lyg ilgiausia eilė apie 190 vaikų.

Musu laukia 350 vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2016 05 18, 20:23)
Vilniuje gyvenat? Kokiam mikrorajone?Mes 116 nr.Seimoje 3 vaikai.Priima 22.

Fabijoniškėse, šeima daugiavaikė, maniškė 12-ta o vaikų nepriims nė vieno
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 05 18, 22:33)
Fabijoniškėse,  šeima daugiavaikė,  maniškė 12-ta o vaikų nepriims nė vieno

Mes pilaiteje.
Atsakyti
Argi šiemet neplanavo priimti daugiau vyresniu vaiku?? Laukiame antrus metus, šiuo metu į 3-4 m. amžiaus grupę. Labai nustebau, kai paziurejau kiek vaiku planuoja priimti į uzrasytus darzelius, vos po 7 ,2 ,10 ir tik viename 23. O juk snekejo, kad siemet bus pirmenybė vyresniems, sudarines daugiau grupiu. Mano viltis pribleso... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdita @ 2016 05 19, 08:14)
Argi šiemet neplanavo priimti daugiau vyresniu vaiku?? Laukiame antrus metus, šiuo metu į 3-4 m. amžiaus grupę. Labai nustebau, kai paziurejau kiek vaiku planuoja priimti į uzrasytus darzelius, vos po 7 ,2 ,10 ir tik viename 23. O juk snekejo, kad siemet bus pirmenybė vyresniems, sudarines daugiau grupiu. Mano viltis pribleso... verysad.gif

Priimines priesmokyklinuku daugiau.O 3-4 metu vaiku grupiu nedauges.
Atsakyti
QUOTE(Erdita @ 2016 05 19, 08:14)

O kur jus matote informacija, kiek bus priimta vaiku?
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2016 05 19, 09:23)
O kur jus matote informacija, kiek bus priimta vaiku?

Paspauskite ant vaiko vardo, rodo daugiau informacijos.
Atsakyti
Mokyklose tiek daug bus pirmoku. Pilaiteje 240 jau priimta prasymu. Bus 10 pirmu klasiu. smile.gif

I mokyklas jau nevisas priima, tai ka kalbeti apie darzelinukus..

mokyklose netelpa pirmokai
Atsakyti
QUOTE(Erdita @ 2016 05 19, 10:26)
Paspauskite ant vaiko vardo, rodo daugiau informacijos.

Aciu. Jei tiketi tais skaiciais, tada i darzeli papuolame. Bet tikrai, priima iki 10 nauju vaiku, nauju grupiu neformuoja.
Atsakyti