Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka, 18 tema

Vilniaus savivaldybės puslapyje informacija apie vaikų skaičių grupėse klaidinga, čia palikta 2014-2015 mokslo metų informacija.
Atsakyti
Sakykit, o iki kelių metų vaikai laikomi darželinukais - iki 6 m. imtinai? Ar šešemetis jau nulinukas ir jo broliui ar sesei nebegalioja prioritetas pakliūti į darželį pagal punktą - jei brolis ar sesė jau lanko darželį?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 01 13, 15:12)
Sakykit, o iki kelių metų vaikai laikomi darželinukais - iki 6 m. imtinai? Ar šešemetis jau nulinukas ir jo broliui ar sesei nebegalioja prioritetas pakliūti į darželį pagal punktą - jei brolis ar sesė jau lanko darželį?

Jei brolis ar sese lanko priesmokykline grupe tame paciame darzelyje, tada jaunesnysis vaikas pretenduojantis i darzeli turi prioriteta... Bent jau praeitais metais taip buvo...
Atsakyti
Gal žinote, kada galima tikėtis pamatyti kažkokias vietas eilėse? Nes kelinta savaitė rašo ,,Nėra tinkamos grupės arba eilės dar nesugeneruotos''
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 01 13, 23:26)
Gal žinote, kada galima tikėtis pamatyti kažkokias vietas eilėse? Nes kelinta savaitė rašo  ,,Nėra tinkamos grupės arba eilės dar nesugeneruotos''

Manau, kad pamatysim tik geguzes men.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 01 13, 21:26)
Gal žinote, kada galima tikėtis pamatyti kažkokias vietas eilėse? Nes kelinta savaitė rašo  ,,Nėra tinkamos grupės arba eilės dar nesugeneruotos''

Galutinė Jūsų vieta eilėje į darželį bus nustatyta iki 2016 m. gegužės 31 d.
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2016 01 15, 01:07)
Galutinė Jūsų vieta eilėje į darželį bus nustatyta iki 2016 m. gegužės 31 d.

Nustatyta gal ir bus iki tos datos. Bet kodel nematom eiliu, tegu ir kintanciu, tai man labai keista. Pries Naujus Metus skambinau i savivaldybe klausiau, kada matysis eiles, sake, kad sausio 15 d. Bet patikrinau, nieko siandien nesimato, eiles generuojamos. Labai keista, isivaizduoju, kad antpludzio nera, o vistiek eiliu nerodo. Buvom 6 vietoj, idomu, pasikeis ar ne.
Atsakyti
Na as kai asmeniskai paskambinau i savivaldybe del eiliu, tai man pasake nekreipti demesio i jas, nes tik pavasari bus viskas aisku. Mes turim prioriteta pagal gyvenama vieta ir dar brolis lanko ta pati darzeli, tai pirma diena buvom 276 vietoj is 281. Tai ar normalu? g.gif Tokiu kaip as skambinanciu manau buvo daug, todel ir neberodo eiliu, nes ta pati per ta pati jiems atsibodo aiskinti. doh.gif
Atsakyti
Laba diena,
Esu visiškai žalia ir norėčiau labai, kad padėtumėte. Anksčiau, kiek žinau, vaikui gimus eidavai į norimą darželį užsiimti eilę, tačiau kaip suprantu, pasikeitė sistema. Kaip dabar viskas vyksta? Ar turėčiau gimus vaikui eiti į norimą darželį prašytis, ar dabar stoji į bendrą eilę internete? (skaičiau šią temą ir mačiau, kad moteris tikėjosi pakliūti į pašilaičius, o gavo viršuliškėse.)
Tiesiog būkit gerutės, ką man daryti gimus vaikeliui? biggrin.gif Nes man jau nestuke.gif pabaiga smile.gif Ačiū
Atsakyti
Dabar registracija internetu, per savivaldybe. Registravimo laikas nebera jokia pirmenybe. Galite ramiai auginti mazyli, ir kai jau nuspresit, kokius 5 darzelius rinktis, tai ir uzsiregistruosit. Galima ir maziau rinktis aisku. Eiles sudaromos geguze- birzeli tais metais rugseji pradesiantiems lankyti vaikuciams. Jusiskis jei jau greitai gims, tai i lopseli galima jau kitu metu rudeni bandyti, jeigu patys planuojate neturinrti dveju vaikuti leisti.
Zodziu ramiai nesiokit dar maziuka, o uzsiregint pilnai uzteks kad ir po pusmecio:)

QUOTE(Garbanela @ 2016 01 17, 01:29)
Laba diena,
Esu visiškai žalia ir norėčiau labai, kad padėtumėte. Anksčiau, kiek žinau, vaikui gimus eidavai į norimą darželį užsiimti eilę, tačiau kaip suprantu, pasikeitė sistema. Kaip dabar viskas vyksta? Ar turėčiau gimus vaikui eiti į norimą darželį prašytis, ar dabar stoji į bendrą eilę internete? (skaičiau šią temą ir mačiau, kad moteris tikėjosi pakliūti į pašilaičius, o gavo viršuliškėse.)
Tiesiog būkit gerutės, ką man daryti gimus vaikeliui?  biggrin.gif  Nes man jau  nestuke.gif  pabaiga smile.gif Ačiū

Atsakyti
Labai ačiū smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, ar čia normalu, kad aš šiandien gavau iš Vilniaus darželiai elektronionius laiškus, jog mano 2 vaikai priimti į darželį ir turiu per 10 d pateikt dokumentus g.gif Įlindau į vilnius.lt, o ten rašo, kad eilės generuojamos tik prie to vaiko, kuris negavo dar darželio, o kiti abu perkelti jau prie lankančių g.gif
Atsakyti