Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka, 18 tema

QUOTE(barric @ 2015 08 14, 08:24)
hmmm.. man sake, savivaldybeje, kad prioritetai turi veikti ir be to, na ok, dabar i eiles gala atsistos, bet juk po to po jo turetu dar kazkas atsistot, nebus juk eiles gale visada? na manau, kad vistiek verta pameginti, blogiau nebus smile.gif

Ne, nu nesam paskutinej vietoj, nes jau bet kokiu atveju, turim prioriteta pries kitus vaikus, kurie nori keisti darzeli, nes musu sese ten lanko... Bet esme ta, kad esam zemiau visu tu, kurie dar neturi jokio darzelio sad.gif Tik idomu, kaip bus su naujai besiregistruojanciais vaikais - ar tie, kurie neturi darzelio ir registruosis, atsidurs zemiau musu, ar eis i prieki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2015 08 14, 09:09)
Ne, nu nesam paskutinej vietoj, nes jau bet kokiu atveju, turim prioriteta pries kitus vaikus, kurie nori keisti darzeli, nes musu sese ten lanko... Bet esme ta, kad esam zemiau visu tu, kurie dar neturi jokio darzelio sad.gif Tik idomu, kaip bus su naujai besiregistruojanciais vaikais - ar tie, kurie neturi darzelio ir registruosis, atsidurs zemiau musu, ar eis i prieki  g.gif

taigi dabar bus nauja sistema ir ziures ne pagal registracijos laika, o pagal amziu smile.gif bet siaip aisku, turint darzeli - manau mazai sansu, nors nezinau, netvarka cia su tais broliais sesem dabar ivyko, kita vertus, juk atlaisviname vieta kitur, pretenduodami i ta, tai koks skirtumas, pagal logika turetu stovet su visais kartu eileje, o ne gale tupeti
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2015 08 14, 17:17)
taigi dabar bus nauja sistema ir ziures ne pagal registracijos laika, o pagal amziu smile.gif bet siaip aisku, turint darzeli - manau mazai sansu, nors nezinau, netvarka cia su tais broliais sesem dabar ivyko, kita vertus, juk atlaisviname vieta kitur, pretenduodami i ta, tai koks skirtumas, pagal logika turetu stovet su visais kartu eileje, o ne gale tupeti

Na, bet jei net ir skirstant pagal amziu, jau lankantys darzelius vis tiek liks eiles gale, tai jokios paguodos rolleyes.gif
Pamenu kai pernai rugpjucio gale mano vyresnele nebuvo gavusi darzelio antrus metus is eiles ir as ejau i savivaldybe ieskot variantu, tai man sake, kad va, kiek tik buvo siemet broliu ar seseru gavusiu skirtingus darzelius, tai visus norincius sukilnojom... O siemet jau kai musu maziuke gavo kita darzeli ir ejom prasyt, kad perkeltu, tai jau kita dainele gieda, kad nebus jokiu kilnojimu... Variantai nebent uzsiregistruot sistemoj ir laukt, arba ieskoti, kas noretu su mumis susikeisti darzeliais... Bet musu norimas darzelis labai paklausus, tad norinciu susikeisti neatsiranda...
Atsakyti
nu pas mus irgi norinciu keistis nera, bet juk jis judes toje eileje ane? atsistos i gala ir judes? ar taip gale ir stoves, o naujai uzsiregistrave kris pries ji? tada nesamone butu smile.gif nors manau kai su lankancios seses priorotetu tureti gal ne i pati gala atsistot, o bent jau pries tuos, kurie irgi perkelimo laukia be prioritetu
Atsakyti
Labas, gal galite kuri pasidalinti tel. numeriu kuriuo skambintis i savivaldybe del darzelio. Kazkada temoje buvo rasytas, bet neberandu.
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2015 08 18, 10:48)
Labas, gal galite kuri pasidalinti tel. numeriu kuriuo skambintis i savivaldybe del darzelio. Kazkada temoje buvo rasytas, bet neberandu.
Skambinau šiuo 8 5 211 2407, bet man rodos, kad permeta į bendrą 1664.
Atsakyti
QUOTE(Vandenidas @ 2015 08 18, 13:44)
Skambinau šiuo 8 5 211 2407, bet man rodos, kad permeta į bendrą 1664.

aciu 4u.gif

Prisiskambinau i savivaldybe, tai jei kam aktualu, papildomas vaiku priemimas i darzelius vyks dar rytoj visa diena. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2015 08 18, 15:03)
/*aciu  4u.gif

Prisiskambinau i savivaldybe, tai jei kam aktualu, papildomas vaiku priemimas i darzelius vyks dar rytoj visa diena.  smile.gif

Ačiū! Mums aktualu... pasislinkom iš 4 į trečią vietą... tik aš nelabai suprantu, darželyje sakė, kad judėjimas vyks dar visą rugsėjį, tai kaip suprast tą antrą turą...???
Atsakyti
QUOTE(MadlenaX @ 2015 08 18, 15:16)
Ačiū! Mums aktualu... pasislinkom iš 4 į trečią vietą... tik aš nelabai suprantu, darželyje sakė, kad judėjimas vyks dar visą rugsėjį, tai kaip suprast tą antrą turą...???

Mes is 3 buvom nukritusios i 4. Si ryt skambinausi i darzeli, sake informavo savivaldybe, kad turi dar 6 laisvas vietas, o dabar, po piet jau tik 1 uz bruksnio bigsmile.gif Tas jaudulys ir nekantrumas zudo.
Manau, kad ir po sio rato bus tokiu, kurie darzelio atsisakys arba lankymo eigoj atsisakys, tada ir paklius dar laukiantieji.
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2015 08 18, 15:42)
Mes is 3 buvom nukritusios i 4. Si ryt skambinausi i darzeli, sake informavo savivaldybe, kad turi dar 6 laisvas vietas, o dabar, po piet jau tik 1 uz bruksnio  bigsmile.gif Tas jaudulys ir nekantrumas zudo.
Manau, kad ir po sio rato bus tokiu, kurie darzelio atsisakys arba lankymo eigoj atsisakys, tada ir paklius dar laukiantieji.

Marazmas kazkoks doh.gif Mes irgi dabar jau 1 uz bruksnio... Per siuos metus tiek viskas keitesi, strigo ir vis dar stringa, kad mane jau apemus kvaila nuojauta, jog net ir esant 1 uz bruksnio dar nereik dziaugtis cool.gif verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(RUDOJI @ 2015 08 18, 16:19)
Marazmas kazkoks doh.gif Mes irgi dabar jau 1 uz bruksnio... Per siuos metus tiek viskas keitesi, strigo ir vis dar stringa, kad mane jau apemus kvaila nuojauta, jog net ir esant 1 uz bruksnio dar nereik dziaugtis cool.gif  verysad.gif  g.gif

tikrai taip,. Ir as dar nesidziaugiu, vis parefreshinu puslapi, bet nieks kolkas nesikeicia. Kiek nervu kainuoja kazkoks patekimas i darzeli unsure.gif
Atsakyti
Gal jau visos matėt 4u.gif
http://www.vilnius.l.../16138/13312751
Atsakyti