Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Arvydai, tu negali, mat VADYBININKAS dar, pasirodo, o jau as tai turiu galėt!!!!!!!
Man gal manikiuro gaila cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 06 birželio 2015 - 17:12
ne visai į temą - kas kiek duodat šunims vaistų nuo kirminų? patys naudojat ką nors profilaktiškai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 06 06, 19:08)
ne visai į temą - kas kiek duodat šunims vaistų nuo kirminų? patys naudojat ką nors profilaktiškai? rolleyes.gif

Man vetė sakė kas 2-3 mėn duoti. Aš jau irgi susimąsčiau, gal laikas.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 06 06, 18:08)

Reiktu kas 3mėn, bet kadangi nesigauna tai gauna prieš skiepus arba kada atsimenu blush2.gif O apati valgau daug česnako žiemą biggrin.gif Šeip nelabai matau prasme kažką naudot sau. Jau geriau rankas dažniau nusiplaut
Atsakyti
kas kiek duodat šunims vaistų nuo kirminų?
Taiga maždaug kas 4mėn,gauna tabletę .
O sau nieko nenaudoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 22, 18:51)
Su skrybele metras dvidesim, o lasiniu ir kudumos santykis...  rolleyes.gif  ... nu kaip sprandines  ax.gif  biggrin.gif
Tinkamas???  bigsmile.gif

nu, radau nu

QUOTE(arvydas. @ 2015 03 30, 13:27)
Kai rasi (nemokamas) varzybas Kaune - pasiimk ir mane  blush2.gif

rytoj Akademijoj nuo 10 val. Bet mokama-nemokama nežinau. Žadu su savo šeima ir foksės šeima(biggrin.gif ) būt.

Beje, skaičiau tą straipsnį apie šeimininkus, tai prisipažįstu, kiekvienoj kategorijoj savęs kažkiek atrandu. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolleee @ 2015 06 06, 20:02)
Taiga maždaug kas 4mėn,gauna tabletę .
O sau nieko nenaudoju. smile.gif

sau irgi negalvoju... o vaikams?.. čia bučiuojasi, čia sausainis valgomas, tuo pačiu šuo glostomas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 06 birželio 2015 - 19:11
aš šunims nuo kirminų duodu porą kart per metus, kartais rečiau. sau nieko nevartoju. su šunim ir vienus ledus valgom, ir bučiuojames, ir lėkštes man laižo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 06, 20:10)
o vaikams?.. čia bučiuojasi, čia sausainis valgomas, tuo pačiu šuo glostomas g.gif
Vaikams efektyviausios ne tabletės, o auklėjimas: nebučiuoti gyvūnų, nesidalinti tuo pačiu kąsniu, paglosčius plauti rankas ir apskritai diegti higienos įgūdžius. Ne ne kirmėliukai baisūs, yra baisesnių ligų, kuriomis galima užsikrėsti nuo mylimų augintinių: http://kaunovsc.sam....miausiu-gyvunu/
Papildyta:
QUOTE(inga321 @ 2015 06 06, 20:38)
su šunim ir vienus ledus valgom, ir bučiuojames, ir lėkštes man laižo  ax.gif
Į sveikatą! hihihi.gif
Artimoj aplinkoj yra šeima, kur tėvai sveiki, o vaikas užsikrėtęs viena iš straipsnyje minimų ligų. Vaikas sirgo, sirgo... Čia pagydo, čia vėl suserga - vis darželis "kaltas". Galų gale, po daugybės nepigių tyrimų, paaiškėjo, kad vaikas serga "šuniška" liga.
Atsakyti
Tai diegiu diegiu tuos higienos igudzius, bet.... Tikrai nesigirsiu, kokia as saunuole, laip man 100% sekasi wink.gif
Atsakyti
Na, bėda ta, kad net nelaikant jokio augintinio tom ligom galima užsikrėsti, pvz., kiemo smėlio dėžėje. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 06 06, 20:48)
Na, bėda ta, kad net nelaikant jokio augintinio tom ligom galima užsikrėsti, pvz., kiemo smėlio dėžėje.  unsure.gif

Tai taip....
Papildyta:
As pvz esu toksoplazmoze persirgus. Ta suzinojau, kai nesciai dare tyrima. Isaiskejo, kad vaikystej sirgus. Nu ir niekada nelaikeme gyvuno, nes tevai buvo PRIES. Isigijau pati tik 10-11 klasej budama, rusu spanieli...
Atsakyti

Kas pusmetį.Ir dar 10 dienų prieš skiepus.
O kas dėl higienos-na iš vieno bliūdo nevalgom,vienoj lovoj nemiegam,bučiuojamės retkarčiais-tai viskas gerai.O ir šiaip neseniai skaičiau straipsniuką,kad šunų šeimininkai rečiau serga ne tik dėl to,kad daugiau juda,bet ir kad apsimaino bacilom su savo augintiniais mirksiukas.gif
Atsakyti