Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(arvydas. @ 2015 06 05, 16:34)
MELAS!!! Negalejau nieko apie savo riebalus sakyt!!! Mane net "Maistas" (su negerom tabletem) neatsere  schmoll.gif  Jokie kumpiai nejama  schmoll.gif  Su visu dopingu ir nekakojes daugiausiai sveriau 72. (Ugis 172-3; mazoka kaip vartininkui  unsure.gif ). Bet koks puolejas pralekdamas su sikna mane i auta ismesdavo. (Jaunystej gynejas buvau, bet dab ner sveikatos lakstyt). Uz tai ir maitino! Net nuo algos ant ruletu nuskaiciuodavo  verysad.gif  Bet paskui ismokau atsistot taip, kad bet koks sumistas kaip i siena atsitrenkdavo  biggrin.gif  Tada prasidejo luziai  unsure.gif  Visokie. Bet ne man vienam  rolleyes.gif  Paskui jau nustojo stumdytis; tik megejai dar kartais uzsirauna. Is pradziu skauda, bet kai ipranti... Et, kai pazistamu teraumatologiniam daug (praktiskai visi), tai tose eilese tik megejai ir telaukia. O man net gipsa grazesni uzdeda. Nemokamai!!  lotuliukas.gif  biggrin.gif  rolleyes.gif

user posted image
Sakei, kai mane išvadinai sena ir stora, sakei, kad tu kaip vidutinio riebumo sprandinė user posted image
Taip kad user posted image PRIGAVAU user posted image

Na gerai, padūkom, einu relaksuot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 06 05, 15:35)
O paskui dar drįsta špilkuotis, kad mes viena kita agility pergale pasigiriam... Nu jo - juokiasi puodas, kad katilas juodas... Veidrodį Arvydui padovanot reikia.

Nu zmogus negali tvert jei kiti daug eterio uzima - jam nelieka lotuliukas.gif

QUOTE(lututė @ 2015 06 05, 15:39)
buvo tokia knygutė vaikiška mano laikais...vadinosi Kapitonas Pagyrūngėlis  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Fėja* @ 2015 06 05, 16:01)
Ar Gitanas Nausėda  biggrin.gif

Niekaip, jis su pinigais bais nedraugauja schmoll.gif
Atsakyti
A, nu tada Česlovas Juršėnas 😃
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 05, 19:22)
A, nu tada Česlovas Juršėnas 😃

Nu visai nusipeizejo mergos verysad.gif Jursenas dab nemadingas; dab madoj pagrindinis Lietuvos jegeris ir takeliu barstytojas B.Bradauskas! Ir suda ten ka su juo padarysi, kai dvi ministerijas patriarxas Brazauskas specialiai jam sukure. O Ceska paprastas dziadas! Isgerentis kaip visi; bet jam tik paminklais leista rupintis, nes apie medziokle ismano ne ka daugiau negu pudelis.
-------------------------
Tave, Feja, tai jau norejau i gaisrininku padejejas siulyt! (O Cile - kaip pagalbine priemone - PAKELIAMASIS BOKSTELIS. Dar reik BULDOZERIO, bet irgi jau esu kazka numates) rolleyes.gif lotuliukas.gif
Dar tereik jus supazindint ka ugnegesiu komandoj daro PIRMAS (toli grazu ne vien slangas tampo schmoll.gif ), ka ANTRAS ir, pagaliau, ar yra SESTAS biggrin.gif
Visu pirma isgirde kaukiant visi labai greit lekia i garaza ir ziuri, kad pakeliui nesutryptu ekskursijos. Kuo greiciausiai soka i stormes (nu taip, tie musu gaisrininku drabuziai is tikruju tai zvejams saugotis nuo aptaskymo skirti) ir i masina. Pirmas dar nubega i tarpduri pasiimt marsruto labelio (dispesere paduoda), o Nr.2 ir Nr.3 atidaro vartus. Vairuotojas kiek imanoma gazuoja, bei sildo varikli su slapta viltim, kad stabdziai uzsipumpuos. Dar ijungia migalkes! (Cia SVARBIAUSIA)!!! biggrin.gif
------------------------------
Nu kaip ten toliau jau kitoj paskaitoj. OK? bigsmile.gif
Atsakyti
Nea, aš nenoriu į gaisrus, klausyk, tu gi tikrai, manau, buvai ir laivo kapitonu. Aš geriau noriu ant denio degintis, baseine plaukiot, kokteiliukus gurgšnot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 05 birželio 2015 - 20:11
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 05, 21:09)
Nea, aš nenoriu į gaisrus, klausyk, tu gi tikrai, manau, buvai ir laivo kapitonu. Aš geriau noriu ant denio degintis, baseine plaukiot, kokteiliukus gurgšnot smile.gif

Si vieta jau uzimta rolleyes.gif Bet dar yra laisvu kambuze ir prie irklu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 05, 22:53)
Si vieta jau uzimta  rolleyes.gif Bet dar yra laisvu kambuze ir prie irklu  ax.gif

Ačiū, lieku namie biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki gyvi, gal kas nori rimciau su suniais pasitusint bigsmile.gif Vel organizuojamas zygis per Mindaugines (na, beveik - liepos 4-5), o dar tokiose nuostabiose apylinkese...rekomenduoju wink.gif https://www.facebook...51950971702192/
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 06 06, 10:55)
Sveiki gyvi, gal kas nori rimciau su suniais pasitusint  bigsmile.gif Vel organizuojamas zygis per Mindaugines (na, beveik - liepos 4-5), o dar tokiose nuostabiose apylinkese...rekomenduoju wink.gif https://www.facebook...51950971702192/

aš jau fb nužiūrėjau šį žygiuką, tik tą savaitgalį lekiam į parodą Mogiliove bigsmile.gif ir dar nžn kaip Kirai patiktų visa kelią eiti ant pavadžio, o dar visai nesitūsinant su kamuoliukais... nedžiugina biggrin.gif
Atsakyti
dar va papostinsiu superinį straipsniuką 4u.gif
http://psichika.eu/b...ininku-veisles/
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 06 06, 11:43)
aš jau fb nužiūrėjau šį žygiuką, tik tą savaitgalį lekiam į parodą Mogiliove  bigsmile.gif ir dar nžn kaip Kirai patiktų visa kelią eiti ant pavadžio, o dar visai nesitūsinant su kamuoliukais... nedžiugina  biggrin.gif

Ha! Tai sitas zygis nelabai sunims ir skirtas! (Zose is karto numirtu, o Bugis ant 3 koju pirmas 100 kilometru atlektu jei tik finise butu kaliu. wub.gif (Bet Bugis negali dalyvaut nes jam dvigubai daugiau metu negu suniui priklauso)) verysad.gif
O jei ciuciukui puzliukas... kiek tada jamt komandai?? bigsmile.gif drinks_cheers.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 05, 23:21)
Ačiū, lieku namie biggrin.gif

Nebuk NIEKSAS!! Jei visi liks namie tai kas tada Trafalgaro musy baidarke su Trispalve tudy-siudy (priklausomai nuo to kas laimi) varines? A?? blink.gif
As tai negaliu schmoll.gif Pagalvokim logiskai: jie kiekvienas vadybininkas prades galeras irkluot,- is kur tiek pagaliu ant irklu gausim?? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti