Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Fėja* @ 2015 06 05, 13:09)
Nu nesakyk, kad netiki, jog Arvydas ir futbolistas komandos kapitonas aukso medalininkas, ir gaisrininkas gelbėtojas pirmas su šlanga, ir žurnalistas, ir dar kiek mes nežinom! Po truputį po truputį ir sužinosim, ne viskas gi iš karto  cool.gif

supermenas žodž... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 05, 13:25)
supermenas žodž... hihihi.gif

Šitoj temoj vyrai lepšiai nelaukiami. Jei kas dar uzklys, turi turėt, į ką lygiuotis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 05, 13:49)
Šitoj temoj vyrai lepšiai nelaukiami. Jei kas dar uzklys, turi turėt, į ką lygiuotis drinks_cheers.gif

hahaha... lotuliukas.gif nejuokink...buvau parašius komentarą,bet ištryniau...dar įsižeis ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 05, 13:09)
Nu nesakyk, kad netiki, jog Arvydas ir futbolistas komandos kapitonas aukso medalininkas, ir gaisrininkas gelbėtojas pirmas su šlanga, ir žurnalistas, ir dar kiek mes nežinom! Po truputį po truputį ir sužinosim, ne viskas gi iš karto  cool.gif

Kapitonas ne visuomet, nes esu samdomas; bet kartais tenka pagal amziu ka nors pavaduot. Kiti iki 30, o as jau kaip ju tetis ax.gif biggrin.gif Klauso! O ir as zinau ka sakyt blush2.gif
Ko cia dar nezinot? g.gif Nu istorijos mokytojas pagal issilavinima. Dar tada irgi juristas. 2 kart is eiles geriausias Lietuvos TSR ugniagesys, bet paskum Azote apsinuodyjau tai sveikata nebepraejo. verysad.gif Dar etatinis Sajudzio darbininkas. 4-iu Seimo nariu padejejas ir 1 ministro patarejas. Dar pries tai antisovietine veikla uzsiiminejau kol KGB nesupakavo blink.gif O daugiau - smulkmenos mirksiukas.gif
Fule vos ne visa gyvenima profesionaliai zaidziau ir dar dabar kartais pasisamdo. Zurnalistika uzmetes, nors sako, kad pagal objektyvuma buvau antras ant visos Lietuvos. Logiska, kad su darbdaviais nesutardavau. Uz tai ir palikau tas nesamones. Bet turbut grisiu, jei atsiras padorus ir mokus zmogus drinks_cheers.gif
Atsakyti
O paskui dar drįsta špilkuotis, kad mes viena kita agility pergale pasigiriam... Nu jo - juokiasi puodas, kad katilas juodas... Veidrodį Arvydui padovanot reikia.
Atsakyti
buvo tokia knygutė vaikiška mano laikais...vadinosi Kapitonas Pagyrūngėlis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 05, 14:49)
Kapitonas ne visuomet, nes esu samdomas; bet kartais tenka pagal amziu ka nors pavaduot. Kiti iki 30, o as jau kaip ju tetis  ax.gif  biggrin.gif  Klauso! O ir as zinau ka sakyt  blush2.gif
Ko cia dar nezinot?  g.gif  Nu istorijos mokytojas pagal issilavinima. Dar tada irgi juristas. 2 kart is eiles geriausias Lietuvos TSR ugniagesys, bet paskum Azote apsinuodyjau tai sveikata nebepraejo.  verysad.gif  Dar etatinis Sajudzio darbininkas. 4-iu Seimo nariu padejejas ir 1 ministro patarejas. Dar pries tai antisovietine veikla uzsiiminejau kol KGB nesupakavo  blink.gif  O daugiau - smulkmenos  mirksiukas.gif
Fule vos ne visa gyvenima profesionaliai zaidziau ir dar dabar kartais pasisamdo. Zurnalistika uzmetes, nors sako, kad pagal objektyvuma buvau antras ant visos Lietuvos. Logiska, kad su darbdaviais nesutardavau. Uz tai ir palikau tas nesamones. Bet turbut grisiu, jei atsiras padorus ir mokus zmogus  drinks_cheers.gif

doctor.gif doctor.gif doctor.gif
QUOTE(Agnnyte @ 2015 06 05, 15:35)
O paskui dar drįsta špilkuotis, kad mes viena kita agility pergale pasigiriam... Nu jo - juokiasi puodas, kad katilas juodas... Veidrodį Arvydui padovanot reikia.

Nu kaip pirštu į akį lotuliukas.gif
Papildyta:
Vaikai nesupranta, ko aš sėdžiu ir garsu juokiuos, sustot negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti

Tai joa! Veidrodzio tai neturiu: kiek butelio dugne paziuriu tiek ir naujienu. Bet atrodau dar puse velnio! Kudas ir t.t. Ne tai kai Zose biggrin.gif
Bet man geriau ne veidrodeli, o po pora bambaliuku padovanokit. OK?
ACIU! drinks_cheers.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
P.S. Kazi nors viena katra nors padovanos?? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Veidrodį Arvydui padovanot reikia.

Božie upasi blink.gif Aš jau dabar skaitydama nebesusigaudau,ar jis Narbekovas,Butkutė ar Betmenas user posted image...
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 05, 15:57)
Tai joa! Veidrodzio tai neturiu: kiek butelio dugne paziuriu tiek ir naujienu. Bet atrodau dar puse velnio! Kudas ir t.t. Ne tai kai Zose  biggrin.gif
Bet man geriau ne veidrodeli, o po pora bambaliuku padovanokit. OK?
ACIU!  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif
P.S. Kazi nors viena katra nors padovanos??  g.gif  bigsmile.gif

Jau kūdas? Dar prieš tris mėnesius sakei esantis, kaip vidutinio riebumo sprandinė unsure.gif Tai tu nebadauk unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 06 05, 15:59)
Božie upasi  blink.gif Aš jau dabar skaitydama nebesusigaudau,ar jis Narbekovas,Butkutė ar Betmenas user posted image...

Ar Gitanas Nausėda biggrin.gif Bet fainiai, nesakykit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 05 birželio 2015 - 15:03
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 05, 15:57)
Tai joa! Veidrodzio tai neturiu: kiek butelio dugne paziuriu tiek ir naujienu. Bet atrodau dar puse velnio! Kudas ir t.t. Ne tai kai Zose  biggrin.gif

trūksta elementarios logikos...bambalio dugne fig įžiūrėsi-banguotas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 05, 16:01)
Jau kūdas? Dar prieš tris mėnesius sakei esantis, kaip vidutinio riebumo sprandinė unsure.gif  Tai tu nebadauk unsure.gif

MELAS!!! Negalejau nieko apie savo riebalus sakyt!!! Mane net "Maistas" (su negerom tabletem) neatsere schmoll.gif Jokie kumpiai nejama schmoll.gif Su visu dopingu ir nekakojes daugiausiai sveriau 72. (Ugis 172-3; mazoka kaip vartininkui unsure.gif ). Bet koks puolejas pralekdamas su sikna mane i auta ismesdavo. (Jaunystej gynejas buvau, bet dab ner sveikatos lakstyt). Uz tai ir maitino! Net nuo algos ant ruletu nuskaiciuodavo verysad.gif Bet paskui ismokau atsistot taip, kad bet koks sumistas kaip i siena atsitrenkdavo biggrin.gif Tada prasidejo luziai unsure.gif Visokie. Bet ne man vienam rolleyes.gif Paskui jau nustojo stumdytis; tik megejai dar kartais uzsirauna. Is pradziu skauda, bet kai ipranti... Et, kai pazistamu teraumatologiniam daug (praktiskai visi), tai tose eilese tik megejai ir telaukia. O man net gipsa grazesni uzdeda. Nemokamai!! lotuliukas.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti