QUOTE(Fėja* @ 2015 06 04, 14:26)
Arvydai, mano bAbulei 93 metai. Jai senatvine demencija, parkinsonas ir dar bile kiek bile ko. Ka as jai linkesiu, kol mano ketvirtoke mane bAba padarys. Ai, lai ji is dangaus uz mane dziaugias.
Del zliumbimo, as irgi zliumbiau, kai mociutei pablogejo. Nusiramint negalejau, daktare tik padejo. Bet realiai as jai linkiu "lengvai ir greitai". Gal ir ziauriai skamba, nzn.
Neturiu ka skolint tau krematoriumui. Seima, vaikai, bAbulė, suo, man manikiurui irgi reikia. Taupyk, dar laiko matau tau yra.
Jo. Vaikystej buvau ugniagesiu. 2 pavyko istempt (cia jau kur pats asmeniskai pavariau, o su chebra gal koks 50 ar 100 susidarytu)(dar visokiausiu duju balionu ir kaciu bei sunu visokiu kitokiu papugeliu belenkiek isgelbejau). Bet ir 17 kunu radau
Nesiseke.
Dazniausiai negrazus po gaisro jie buna
Sako turejai iprast; o vat nifiga (!): po kiekvieno numirusio zmogaus 2 savaites sapnuojasi "GAL KAIP NORS GALEJAU ISTRAUKT". Ir visiems pamainos vyrams tas pats
Lavoninej gal ir iprantama prie tokiu dalyku, bet gaisrinej biski kitaip: ugniagesiai gal ir ne patys geriausi pasnekovai (nes labai daug miega). Bet tie vaikinai tik tam ir miega, kad per 5 minutes atliktu savo darba! Nes skuba: nori ir toliau miegot
P.S. Kol ugniagesys miega - salis turteja
---------------------
Pasakot milijona istoriju kaip ciuckiai elgiasi gaisre ar pofek?