Gerai, kad ne sloike tą šunį augina..
O dėl tos tašės. Ką gali žinot, gal šuo irgi sirgaliojo Niekad nepuolu teist, nežinodma
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 04, 08:43)
Tai, kad beveik...
Jis namuose turi paklotelius kur siusint, o isvestas irgi kazkaip prisitaiko tuptelt.
Ziema ir per lietu jo is viso neisveda, tai be "pampersu" prapultu
Nesakyciau, kad cia "ziaurus elgesys". Greiciau perdeta meile. Pats suo irgi jokiu pretenziju nereiskia; jis juk net neisivaizduoja, kad gali buti kitaip. Jam gerai kaip yra Ir taip visus 10 metu
Man tokie navarotai nepriimtini, bet pasakyt, kad suo nepriziuretas - nu niekaip negaletum
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 04, 09:05)
Idomiau butu anukes ir bobutes Dar daug truksta iki tokios versijos?
Klausyk, Feja, o Bela yra kada nors regejus bent jau savo ugio suni?
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 04, 09:14)
Idomiau butu anukes ir bobutes Dar daug truksta iki tokios versijos?
Daug. Mano vaikai dar tik ketvirtokė ir paruošiamukė.
Savo BAbulei iki tiek gyvent nelinkiu, kad mane kaip močiutę pamatytų
Norėjau rašyti nea, nemačius, bet iš tiesų, vakar eidamos per Panemunės tiltą matėm suaugusią beveisliukę tokio dydžio, gal net mažesnę (mat buvo ant rankų ji )
O mano Bela dar AUGA
Nu viskas.varau
QUOTE(Jolleee @ 2015 06 03, 20:26)
Pamaivos Pinkis irgi tokį turi...tik spėju,kad kokius 4 kartus didesnis-žodž,pati galiu atsigult Bet kai partysiau iš "Senių" tai iškart įsiropštė,du kartus prašyt nereikėjo
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 03, 21:45)
Faina vieta, nebuvau tokios mačius. Nu ką, aš miesčionka... Jei kas nežinotų, tai tie urveliai-kregždučių nameliai
Nu o paskui tai ilsėjomės visi pas foksę namuose. Beje, planas važiuoti agility stebėti šį sekmadienį žemės ūkio akademijoj visiems. Tikiuosi pavyks
Pažinau...retai,bet praeinam čia.Su ciūciku dar nebuvom
Žemkėn norėčiau,bet kad maškė sulūžus (kai pasakė,kiek kainuos pataisyt... ) o visuomeniniu ir dar savatgalį trenktis dar plius tėvo diena...
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 04, 08:33)
koks gražus man netelpa makaulėj,kaip galima gyvą daiktą išmesti Nu bliam,tokius išgamas pati išmesčiau kur nors negyvenamoj saloj
va mano princas savaitgalį,deginasi :
хостинг фотографий
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 04, 09:20)
Savo BAbulei iki tiek gyvent nelinkiu, kad mane kaip močiutę pamatytų
Nu viskas.varau
Nu viskas.varau
AGA! Pavarei kaip as apie A+A uosviene
Bet kai isnesinejo - blioviau. (Ne taip daznai ir raudoju; ypac kai visi kiti dziugauja). Ale vat uzpyle asaros primetus, kad "NAMU SIELA NAMUS PALIEKA". Bjauri buvo kaip is pacio baisiausio anekdoto, bet nemazai ir padejo gyvenime.
P.S. BA(O)buciu jau nebeturim, o pats nei dieduku, nei bobutes vyru irgi dar nepatapau Noretusis, bet paveda jaunimelis. (Jauciu Aiste greiciau uz broli kokiu nors palku/malku namo parsines)
P.S. Tik as tada jau busiu atiduotas pozeminiams kirminams
P.S.(2) Gal galit paskolint ant krematoriumo? Greit grazinciau
aga...investuotum į alų tuoj pat ...
QUOTE(lututė @ 2015 06 04, 13:36)
aga...investuotum į alų tuoj pat ...
Baik tu, zmogus pultu siuksliu isnest.
Abidvi esate irasomos i KIAULES/isdavikes
Arvydai, mano bAbulei 93 metai. Jai senatvine demencija, parkinsonas ir dar bile kiek bile ko. Ka as jai linkesiu, kol mano ketvirtoke mane bAba padarys. Ai, lai ji is dangaus uz mane dziaugias.
Del zliumbimo, as irgi zliumbiau, kai mociutei pablogejo. Nusiramint negalejau, daktare tik padejo. Bet realiai as jai linkiu "lengvai ir greitai". Gal ir ziauriai skamba, nzn.
Neturiu ka skolint tau krematoriumui. Seima, vaikai, bAbulė, suo, man manikiurui irgi reikia. Taupyk, dar laiko matau tau yra.
Del zliumbimo, as irgi zliumbiau, kai mociutei pablogejo. Nusiramint negalejau, daktare tik padejo. Bet realiai as jai linkiu "lengvai ir greitai". Gal ir ziauriai skamba, nzn.
Neturiu ka skolint tau krematoriumui. Seima, vaikai, bAbulė, suo, man manikiurui irgi reikia. Taupyk, dar laiko matau tau yra.