Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(cile @ 2015 07 25, 13:50)
Tikrai jis pas tave toks ne gigantiskas, ir netgi sakyciau lengvo tipo kaip australiukas  wub.gif
--------------------------
Vilnietes, nieks nesigundot nemokama purinos dresura Ozo g...?dargi proplan maistelio dovanu duoda  bigsmile.gif
Nors ir reklaminis projektas, ale visai nebloga mintis  smile.gif

Ka tik pamatavau is smalsumo kokio jis ugio dabar jau pilnai uzauges. 55cm ties ketera, o standartas 51-58cm tad jis toks vidutiniokas. Axelis atrodo lengvo tipo, nes ir yra lengvos strukturos. Kaip patinui, jo kaulai gana 'lengvi' ypac palyginus su kai kuriu show veislynu linijom, kur veisiamos meskos doh.gif Jo tevas buvo kiek sunkesnis, bet darbine linija vis tiek duoda savo rolleyes.gif Be to, strukturiskai jo krutine siaura ir sonkauliai ploksti. Zodziu, netinkamas ringui, bet labai tinkamas agility thumbup.gif

Nemokama dresura tai labai gerai tiems kas nenori moketi pinigu, bet turi klausimu... Jei gerai suplanuotos pamokos tai labai naudinga bent kazkiek visuomenei apsviesti g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Siandien Bela Akademijoj procedura su narkoze turi... Jau dantu nera, bet dar stebi
.. Jau greitai vaziuosiu pas ja...
Atsakyti
smagu,kad pas Belą viskas tvarkosi.O mano ryžiko dantys aptrupėję,baisu,kad skaudt nepradėtų unsure.gif

va,žėkit,kokios fainos mamkos wub.gif

http://www.dogheirs....d-as-most-of-us
Atsakyti
Aha, blogiausia jau praeity, niu ką, išrovė 17 dantų...

Prieš savaitę maždaug, vaizdelis buvo toks. Viršutinės iltys dar mažokos, bet eilutė nuolatinių viduje "geruliškai" atrodė...

user posted image

čia gerai matosi augančios iltys
user posted image
Atsakyti
nabagė unsure.gif man ir 1 raut baisu tongue.gif
Atsakyti
Vajei, suva-ryklys....
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 07 27, 18:04)
nabagė  unsure.gif  man ir 1 raut baisu  tongue.gif

Tikrai nabagiukė... Bet nieko, jau atsigauna... Kad tik tokios bėdos, kad tik tokios ligos...
Ačiū Dievui, ši diena atėjo ir praėjo tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2015 07 27, 18:39)
Vajei, suva-ryklys....

Jau nebe biggrin.gif
Atsakyti
gausi dabar košyte maitint iš šaukštelio,kol dantukus skauda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 07 28, 10:49)
gausi dabar košyte maitint iš šaukštelio,kol dantukus skauda  lotuliukas.gif

juokis juokis beee.gif Bet sausas pašaras mirkytas kol kas biggrin.gif
Ir antibijotikus leidžiu... o jau verkė ji man.... sad.gif

O kas atsitiktų, jei leidžiant vaistus patektų su vaistais ir oro burbuliukas?...?
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 07 28, 11:53)
juokis juokis beee.gif Bet sausas pašaras mirkytas kol kas biggrin.gif
Ir antibijotikus leidžiu... o jau verkė ji man.... sad.gif

O kas atsitiktų, jei leidžiant vaistus patektų su vaistais ir oro burbuliukas?...?

biggrin.gif toks ir juokas-jei Pinkiui su dantim bus blogai-pati iš šaukštelio šersiu...o gal iš samtelio lotuliukas.gif ir dar pakramtyt turėsiu lotuliukas.gif

nabagas vaikas,jautri biškį unsure.gif

kiek žinau,negerai. Oras padaro krešulius kraujyje,o krešuliai visokio blogio gali pridaryt. g.gif
Atsakyti
Kaži, per kiek laiko pasireikštų blogumai...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 07 28, 12:27)
Kaži, per kiek laiko pasireikštų blogumai...? g.gif

Man atrodo, nieko blogo neturėtų nutikt. Man irgi kelis kartus yra tekę nesėkmingai (su oru) suleist - tą suprasdavau iš to, kad sunkiai švirkšdavosi arba suinkšdavo. Tai po to tik kelias dienas guziukas toj vietoj būdavo ir viskas. Aišku, maniškės kur kas didesnės už Belą, bet abejoju, ar dydis šitoj vietoj ką nors lemia.
Atsakyti