Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(inga321 @ 2015 07 23, 20:15)
o kodėl trumpam?  unsure.gif

todel kad pirma karta lauke ax.gif siandien pabuvom ilgiau ir vakare dar eisim smile.gif

O jau Axelio dydis ir grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2015 07 24, 14:01)
todel kad pirma karta lauke    ax.gif    siandien pabuvom ilgiau ir vakare dar eisim    smile.gif

O jau Axelio dydis ir grozis    wub.gif

o ko laukėt tiek laiko? biggrin.gif pratinant reikalus lauke daryt tikrai neužteks porą kartų per dieną išvesti
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 07 24, 15:23)
o ko laukėt tiek laiko?

laukem pirmo skiepo biggrin.gif ir kiek gi kartu reikia vest per diena i lauka? kiek zinau, zmones veda 2 kartus smile.gif nos kol kas jai dzin gamtiniai reikalai, ji tik vaikstineja ir viska uostineja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2015 07 24, 19:00)
kiek zinau, zmones veda 2 kartus   

tokį mažą šuniuką tikrai ne du g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2015 07 24, 19:00)
laukem pirmo skiepo    biggrin.gif  ir kiek gi kartu reikia vest per diena i lauka?  kiek zinau, zmones veda 2 kartus      smile.gif      nos kol kas jai dzin gamtiniai reikalai, ji tik vaikstineja ir viska uostineja    biggrin.gif

jau seniai niekas nelaukia tų skiepų. o kol mažiukas, laukan keliaut teks kas porą val.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 07 24, 06:05)
OHO, koks jis DIDELIS bigsmile.gif Bet jau GROZIS wub.gif Išskirtinis, tikrai.
K_azu, gal turi ir gali ideti foto prie stovincio zmogaus?  bigsmile.gif

Oi nera jis didelis. Cia tik taip atrodo nuotraukoje. Aukstis ties ketera apie 50-55cm. Kadangi as pati fotografuoju daugiausia tai nelabai turiu stovinciu foto.
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 07 24, 19:11)
jau seniai niekas nelaukia tų skiepų. o kol mažiukas, laukan keliaut teks kas porą val.
Aš laukiau ir ne tik pirmo skiepo, o ir antro.... ir dar +10 dienų smile.gif

Man kokie trys vetai tą rekomendavo. g.gif:

QUOTE(k_azu @ 2015 07 24, 19:22)
Oi nera jis didelis. Cia tik taip atrodo nuotraukoje. Aukstis ties ketera apie 50-55cm.

biggrin.gif Geras biggrin.gif Gražuolis pušistikas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 24 liepos 2015 - 18:56
QUOTE(Fėja* @ 2015 07 24, 19:54)
Man kokie trys vetai tą rekomendavo. g.gif:

Todėl, kad jie turi taip rekomenduoti. Tik kažkodėl nė vienas nerekomenduoja iš lauko parėjus nepult prie šuns, nusiaut už durų batų, persirengt, nusiplaut su muilu rankas ir tik tada liesti šuniuką. Viską juk iš lauko parneši.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 07 24, 21:06)
Todėl, kad jie turi taip rekomenduoti. Tik kažkodėl nė vienas nerekomenduoja iš lauko parėjus nepult prie šuns, nusiaut už durų batų, persirengt, nusiplaut su muilu rankas ir tik tada liesti šuniuką. Viską juk iš lauko parneši.

Parnesi, bet ne tokiu kiekiu. g.gif
Vetai, beje irgi ta sake drinks_cheers.gif

Atsakyti
tai nereikia to šuniuko vest į apmyžiotą plotą, gi visada galima rasti švaresnį lopinėlį. va kątik buvau pažiūrėti Kiros veisėjos dviejų vadų šuniukų wub.gif jiems apie mėn, visi sau laukelyje leidžia laiką, visokiausi žmonės juos čiupinėja ir nieko, gyvi sveiki vaikai, nors skiepų dar negavę.
savo abu šunis irgi nuo pirmos dienos vedžiojau į lauką, mano namai ne wc, todėl man nepriimtinos tos balos ir kvapas namuose
viską reikia daryti be fanatizmo
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 07 25, 13:26)
tai nereikia to šuniuko vest į apmyžiotą plotą, gi visada galima rasti švaresnį lopinėlį. va kątik buvau pažiūrėti Kiros veisėjos dviejų vadų šuniukų  wub.gif  jiems apie mėn, visi sau laukelyje leidžia laiką, visokiausi žmonės juos čiupinėja ir nieko, gyvi sveiki vaikai, nors skiepų dar negavę.
savo abu šunis irgi nuo pirmos dienos vedžiojau į lauką, mano namai ne wc, todėl man nepriimtinos tos balos ir kvapas namuose
viską reikia daryti be fanatizmo

Nebuk kategoriska wink.gif
Pvz musu rajone neapmyztos vietos nera. O apmyzta viskas kaip reikiant biggrin.gif Tik savaitgaliais isvaziuodavom i gamta.
Tas laikotarpis buvo pavasario pradzia, vetai sakė, kad tai vienas pavojingiausiu laikotarpiu... Pragyvenom ir pamirsom. 😃 Jei tvarkaisi, jokiu kvapu, bent pas mus, su musu skruzdeliuke, tikrai nebuvo 😃 . Juru kiaulytė labiau smirda 😃
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2015 07 24, 19:22)
Oi nera jis didelis.

Tikrai jis pas tave toks ne gigantiskas, ir netgi sakyciau lengvo tipo kaip australiukas wub.gif

QUOTE(Fėja* @ 2015 07 25, 09:31)
Parnesi, bet ne tokiu kiekiu.  g.gif
Vetai, beje irgi ta sake  drinks_cheers.gif

Ir man taip atrodo..dargi eilinis, daugiau sunu neturintis pilietis ir nesibasto "sunu takais"..kas kita kai turi ne viena suni, tai tada tikrai nelabai butu prasmes mazgi namie laikyt, kai kiti sunys visvien "ganomi"...
--------------------------
Vilnietes, nieks nesigundot nemokama purinos dresura Ozo g...?dargi proplan maistelio dovanu duoda bigsmile.gif
Nors ir reklaminis projektas, ale visai nebloga mintis smile.gif
Atsakyti