oi su tom mašinom
dabar mano šunys puikiai važinėja pežiuko bagažinėj ir puikiai jaučiasi dabar visad jeigu kur važiuojam su šunim, jamam mano mašiną vyro mašina išeiginė
niekad nemėgau didelių mašinų, mano svajonių mašina Porsche Carrera arba 911, o dabar jau pradėjau į universalus dairytis, nes mat Kiriukas universalo bagažinėj geriau jausis
turiu šiek tiek fobiją, pirmą mano pežiuką sudaužė taksistas, gerai kalęs į galą. o jeigu taip kas trinkteltų kai bagažinėj sėdi šuo? tiek tos bagažinės, šuns iškart ir neliktų todėl kita mano mašina bus universalas
nu gal Crysler vojagerio uodegos bais nesuplotų, manau...juolab,kad ir pakankamai aukštai bet iš tikro man didelės mašinos atrodo saugesnės... vyras juokiasi,kad sekančią turbūt fūrą pirksim
QUOTE(lututė @ 2015 07 23, 10:31)
vyras juokiasi,kad sekančią turbūt fūrą pirksim
Mes savo Renault Grand Scenic jau dabar fūra vadinam Tu nepatikėtum, kiek į ją telpa Blem baldus vežiojom, čiužinys 1,6*2 metrų sutelpa be problemų Jau nekalbu apie tai, kad pusę agility įrangos į ją buvom sutalpinę
QUOTE(inga321 @ 2015 07 23, 07:20)
turiu šiek tiek fobiją, pirmą mano pežiuką sudaužė taksistas, gerai kalęs į galą. o jeigu taip kas trinkteltų kai bagažinėj sėdi šuo? tiek tos bagažinės, šuns iškart ir neliktų todėl kita mano mašina bus universalas
As irgi tokia fobija turiu. Todel Axeliui nupirkau saugos dirza kad galetu sedet ant galines sedynes, nes Toyota Yaris bagazine man labai nepatiko... Kadangi pirma mano masina bus tai nebus diiiidele, bet pakankamo dydzio. O jau antra sakiau bus diiiidele nes as uz vairo geriau jau jausiuosi. Buves vaikinas visad juokesi is mano svajones tureti diiideli Nisana, nes manes is uz vairo nesimatys kadangi as tik 1.63cm
QUOTE(k_azu @ 2015 07 23, 11:24)
Buves vaikinas visad juokesi is mano svajones tureti diiideli Nisana, nes manes is uz vairo nesimatys kadangi as tik 1.63cm
Veltui juokėsi - su Nissan Navara žinai, kiek šunų tilptų? Aš apie tokią gal 10 metų svajoju
QUOTE(Agnnyte @ 2015 07 23, 10:39)
Mes savo Renault Grand Scenic jau dabar fūra vadinam Tu nepatikėtum, kiek į ją telpa Blem baldus vežiojom, čiužinys 1,6*2 metrų sutelpa be problemų Jau nekalbu apie tai, kad pusę agility įrangos į ją buvom sutalpinę
teip teip...žinau, į mūsiškę telpa ne mažiau liuks dalykas,jei dar sėdynes išimt,tikrai apie 10 šunų tilptų bėda tik,kad mano seniokas tai jau tikrai su niekuom savo būda ant ratų nesidalytų
sesė skambino,sakė parsivedė ryžą namo,nes lyja.Tai pirmas dalykas yr nubėgt į mano kambarį ir išsiaiškint,ar aš dar ne čia-nu kur nors po lova ar bufetu
Kai mano šunys nedidukai, puikiai abu telpa Tojota Raw 4.Mašiniukas mažas, bet kiek ten galima prikišti. Kartą vežiau gale šunis ir du suaugelius.Nežinai kaip, bet ten chebra tilpo.Bagažinėje vežti gyvūnus mano akimis nesaugu.O jei kas sugalvos subinėn įkalti?Universalų, ir šiaip ilgų auto nemėgstu.Savo laiku jie tilpdavo Opel Astra, ir dar draugo vokietį pasikraudavau.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 22, 17:34)
Vikaliu, reikėtų prisiduoti kaip augate.
Pasirodysim prie progos Siandien i lauka trumpam isejom, o dabar visa vakara bandom antkakli nudraskyt Bandau aiskint, kad jo reikia, jei nori eit i lauka
QUOTE(vikaliu @ 2015 07 23, 20:50)
Siandien i lauka trumpam isejom
o kodėl trumpam?
Siandien kalbejau su mama per Skype... Axeliui prireike irgi pasisveikinti
OHO, koks jis DIDELIS Bet jau GROZIS Išskirtinis, tikrai.
K_azu, gal turi ir gali ideti foto prie stovincio zmogaus?
K_azu, gal turi ir gali ideti foto prie stovincio zmogaus?
Gražus ŠO ir smalsutis...