Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Aš tai paskaitau mūsų temutę ir tyliai pasidžiaugiu, kad mūsų šuniukams visgi daugiau-mažiau pasisekė blush2.gif
kai pabuvau kaime tas dvi savaites,tai matos,kad daug kur yr labai kitaip...kad ir mūsų kaimynka-pasiėmė šunelį,nes jos kalaitė iš senatvės pamiro ir išgelbėjo katytę nuo išmetimo lauk...nesakau-myli ji tuos gyvuliukus, iš paskutinių perka ėdalus,nors pati yra socialiai remtina. Aišku,pigesnius,aišku,pagal kaimo supratimą šuva troboj negyvens,o ir katytė gimdys kiek eis... g.gif tai dabar suku galvą,kaip čia tą katę iškastruot nuvežt...nors jai gal tik 3-4 mėn kokie...juk kitam rajone,o ir grįžtam ten retai...pati nesu milijonerka,bet gal kaip nors...nes tas kačiukų kasimas-skandinimas doh.gif doh.gif doh.gif
Praeitą savaitę papirkau vienam lašiukų nuo blusų,kitam antiblusinį antkaklį... tai bendrom jėgom...o kiti gi gyvena "kaip įprasta " doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 22 liepos 2015 - 16:26
O mes vakar issimaudem, siandien pasiskiepijom, nagus apsikirpom, pasisverem. Per 1 men. priaugom 2 kg. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaliu: 22 liepos 2015 - 16:41
K-azu, svajonės pildosi.O raudona spalva tai tokia ryža-varinė?Ar tik tas kovojantis mažylis nebus nauju draugu? Man kažkodėl taip atrodo ax.gif

Vikaliu, reikėtų prisiduoti kaip augate.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 22, 15:34)
K-azu, svajonės pildosi.O raudona spalva tai tokia ryža-varinė?Ar tik tas kovojantis mažylis nebus nauju draugu? Man kažkodėl taip atrodo ax.gif

Taip, raudonas tai toks tamsus ryzas smile.gif
user posted image

Ne, kad ir kaip labai noreciau antro suns, dabar tikrai tam ne metas. Gal ir susitvarkyciau gyventi mano mazam bute su dviem sunim, bet daug kitu dalyku trukdo. Vienas yra tai, kad noriu pirmiausia masina nusipirkti, kad galeciau savarankiskai uzsiimti su sunim ir grizti prie agility. Jau patyriau ka reiskia priklausyti nuo kazko kito kai nori uzsiimti savo hobiu - anksciau mane ir Axeli i treniruotes veziodavo buves vaikinas, o issiskyrus ir musu uzsiemimai turejo buti nutraukti. Tad kaip sakant, noriu ant savo koju atsistoti pirmiausia, o tada jau ir Axeliui antra drauga rasim biggrin.gif be to, tikiu, kad ir kitais metais veiseja tures koki gera plana veisimui tad suniuka rasiu be problemu kai nuspresiu, kad jau laikas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2015 07 22, 16:19)

Nu jo... Liūdna. Gal tikrai nelemta buvo? Ta raudona gražuolė galbūt tave ir lankė naktimis dėl to, kad gyvai negalės? Aš kažkaip galvoju, kad susiklosto taip ne šiaip sau. Kad ir taip liūdna būtų.
Pameni, kaip aš FB buvau įmetus pilką tigrę - aš ją sapnavau gal tris naktis. Ir iki šiol bijau pas Montsę pažiūrėt - pardavė ar ne...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 07 22, 16:18)
Nu jo... Liūdna. Gal tikrai nelemta buvo? Ta raudona gražuolė galbūt tave ir lankė naktimis dėl to, kad gyvai negalės? Aš kažkaip galvoju, kad susiklosto taip ne šiaip sau. Kad ir taip liūdna būtų.
Pameni, kaip aš FB buvau įmetus pilką tigrę - aš ją sapnavau gal tris naktis. Ir iki šiol bijau pas Montsę pažiūrėt - pardavė ar ne...

Na, as jau is savo pirmo australo pirkimo liudnos patirties pasimokiau, kad jei kazkas ne taip einasi - ne be priezasties. Vis tik jei pirmam suniukui nebutu luzusi koja 2 savaites iki pasiemimo, netureciau Axelio dabar. Tad lauksiu kitos vados ir tikiuosi busiu labiau pasirengusi naujam suniui tuo metu.
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2015 07 22, 20:50)
Na, as jau is savo pirmo australo pirkimo liudnos patirties pasimokiau, kad jei kazkas ne taip einasi - ne be priezasties. Vis tik jei pirmam suniukui nebutu luzusi koja 2 savaites iki pasiemimo, netureciau Axelio dabar. Tad lauksiu kitos vados ir tikiuosi busiu labiau pasirengusi naujam suniui tuo metu.

Laiko turi susidėlioti. Viskam savas laikas.
Atsakyti
Raudona fantastika :wub:Beje tokios veislės dar nesu mačiusi.

Susitvarkys tas gyvenimas.Kaip sakoma tegul tik nieko neskauda, o visa kita uždirbama.Mašiniukas labai svarbu.Na, mes čia visos savotiškos pamišelės.Aš kai pirkau naują mašiniuką, svarbiausia buvi tai,kad mano šunys patogiai važiuotų.Nuglušimas ne kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 22, 18:18)
Raudona fantastika :wub:Beje tokios veislės dar nesu mačiusi.
Susitvarkys tas gyvenimas.Kaip sakoma tegul tik nieko neskauda, o visa kita uždirbama.Mašiniukas labai svarbu.Na, mes čia visos savotiškos pamišelės.Aš kai pirkau naują mašiniuką, svarbiausia buvi tai,kad mano šunys patogiai važiuotų.Nuglušimas ne kitaip.

Lietuvoje sita veisle populiareja, nors man nelabai patinka kaip sparciai ir kiek daug vadu sia vasara priplanuota... Na, bet jie geriau zino.
Del masiniuko tai ir as taip pat thumbup.gif Dar kai su vaikinu gyvenau vis sakiau, kad nauja masina tures buti pakankamai didele dviems sunims! Kosmaras buvo kai i jo mazyte masina reikejo talpinti Axeli ir Luca kartu doh.gif O dar kadangi Luca labai sunkiai lipo i masina del savo galiniu koju tai kol susiruosdavom i hidroterapija, sunu sodinimas i masina uztrukdavo 15 minuciu. Tai dabar kai sau ieskosiu zinau, kad reikes tokios, kur du sunis laisvai patalpinciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k_azu: 22 liepos 2015 - 21:07
Oi apie tups laukiančius šunis... Manęs jau metai kaip vienas laukia Estijoj - vis dar be namų... Jau irnebežinau, ką galvot - sakiau, jei veisėja dovanos, tada imsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 22, 21:18)
Aš kai pirkau naują mašiniuką, svarbiausia buvi tai,kad mano šunys patogiai važiuotų.Nuglušimas ne kitaip.

Aš lygiai taip pat. Rinkausi su didele bagažine dviem šunim smile.gif
Atsakyti
jo,mašinukas labai svarbu. Kai pirkom,Pinkis dar kaime gyveno ir nemanėm,kad taip pasisuks.Bet kadangi aš norėjau didelės, t.y. vienatūrio, kurį dabar brangusis autobusu pravardžiuoja,tai nuskilo visiem biggrin.gif
Negana,kad ten ir taip vietos per akis,mūsų caraičiui dar išimta viena sėdynė,taigi gali šokius rengt gale biggrin.gif

nors pastebėjau,kad reikalui esant visai smagiai važiuoja ir su dukros maža mašinyte-tada visa sėdynė jo,o ir matosi geriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 23 liepos 2015 - 09:05