QUOTE(Agnnyte @ 2015 07 22, 10:34)
Visko tikrai niekas nežino
O nuovargis nepasireiškia? Aš nuvažiuočiau pas veterinarą ir paprašyčiau pasiklausyt plaučių, širdies. Aišku, su ramiu šunim ir ne po nekasdienio streso bei pokyčių. Palauk kelias dienas, kad nusistovėtų režimas namie, ir nuvažiuokit. Esu buvus seminare apie širdies ligas, tai švokštimas, karkimas ir didesnis nei įprasta nuovargis gali būt širdies bei kraujagyslių sutrikimo požymis. Bet, logiškai mąstant, gali būt ir peršalimo simptomas, kai sunkiau kvėpuot. Bet, vėlgi logiškai pamąsčius, pasiklausęs veterinaras turėtų pasakyt.
O nuovargis nepasireiškia? Aš nuvažiuočiau pas veterinarą ir paprašyčiau pasiklausyt plaučių, širdies. Aišku, su ramiu šunim ir ne po nekasdienio streso bei pokyčių. Palauk kelias dienas, kad nusistovėtų režimas namie, ir nuvažiuokit. Esu buvus seminare apie širdies ligas, tai švokštimas, karkimas ir didesnis nei įprasta nuovargis gali būt širdies bei kraujagyslių sutrikimo požymis. Bet, logiškai mąstant, gali būt ir peršalimo simptomas, kai sunkiau kvėpuot. Bet, vėlgi logiškai pamąsčius, pasiklausęs veterinaras turėtų pasakyt.
nu parsivešiu savo diedulį už poros savaičių...šiaip man tai dar buvo kilus mintis-gal nosies pertvaros... Buvo kažkada rimtoj drakoj papuolęs o be to-amžius...knarkdavo ir anksčiau,bet dabar kur kas daugiau...Bet jo-pavargsta jis labiau pastaruoju metu.
Reikės pasiskambint vetkėn pasiklaust,kada mergina dirba...nes du vyriškiai, nors ir su daug diplomų-nelabai man patinka...apmestinai kažkaip žiūri...
OK,ačiū visoms už patirtis, žinot daugiau bėdų prie knarkimo pravartu.Kad neužmigt ant laurų...
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 22, 11:30)
Tiesiog manau, kad reikia dalintis ir bloga patirtimi.Jums iš didelių miestų gerai kiek visokių klinikų turit.O mums iš mažesnių miestelių oi kaip sunku.Mūsiškiai vetai apsivertę karvem, ožkom.O mažieji, katės ir šunys, jūrų kiaulės tik, kaip sakoma iš bado.Deje...
O jei ne paslaptis,iš kur?
Tiesiog prisiminiau paskaičius-pėvėzė Panevėžys net smulkių gyvūnų "greitukę" turi sesė papasakojo