Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Sveikos,
grįžau po pusės atostogų šeimon biggrin.gif Pinkis tiesa liko dar pasidžiaugt kaimu porą savaičių,įdomu,kaip ten su drausme bus,kai su sesės priežiūra tongue.gif Na,bet kai grįš-nebus labai cackinamasi ir atsistatys,kur dings smile.gif
Viską skaičiau,grožėjausi nuotraukom,tik iš mobilkės labai nepatogu rašyt tongue.gif
Va kelias nuotraukikes įkeliu biggrin.gif

user posted image
фотохостинг бесплатный

user posted image
хостинг изображений

user posted image
хостинг картинок для форумов

user posted image
хостинг фотографий

Atsakyti
Dekoju visoms uz patarimus, ypac Agnnytei notworthy.gif 4u.gif

Beje, groziuosi nuotraukomis wub.gif Smagu but tarp tokiu mylinciu savo augintinius zmoniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2015 07 21, 18:13)
Dekoju visoms uz patarimus, ypac Agnnytei      notworthy.gif    4u.gif

Nedėkok smile.gif tau dar pati pradžia smile.gif taisyklės tokiam šuniukui ypač svarbu. Susidėliokit namie jas ir visi bus patenkinti smile.gif
Atsakyti
Kiek gražuolių vasarotojų pridėjot wub.gif thumbup.gif
Reiktų ir man savo vasarotojus pafotografuoti. Kaip tik ir Taiga svečiuose Rudį turi. biggrin.gif Bet neprisiruošiu kažkaip..

Kas Vilniuje ar Kaune vasarojat, yra proga iš pet24 dovanėlę gaut.
Sudalyvaukit kuri nors bigsmile.gif
Info apie tai FB lens.gif
Atsakyti
na,į parduotuvę savo mužikėlio nevesiu,dar sugalvos kokių siurprizų prikrėst tongue.gif Nors pas vetą būna labai drausmingas,net ir nebailus,sakyčiau... biggrin.gif

Panos, jūs viską žinot, tai noriu pasiteiraut. Ar gali būt,kad šuo knarkia nuo senatvės? Nes pastaruoju metu pas ryžiką labai suaktyvėjo knarkimas net ir nemiegant, o gulint,nosį žemėn padėjus.Toks jausmas,kad jam sunkoka kvėpuot.O kaime ir užkimęs buvo-gal nuo lojimo-gi taip smagu,kai galima.Bet kai jau tąsantis su virve nepraurzgia,o tik kažkokį apgailėtiną švokštimą teišleidžia-vėl pakaušį krapštau-gal peršalo senukas? Nors kailis neblogas ir nakčiai lauke nepaliekam... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 07 22, 10:21)
Panos, jūs viską žinot, tai noriu pasiteiraut. Ar gali būt,kad šuo knarkia nuo senatvės? Nes pastaruoju metu pas ryžiką labai suaktyvėjo knarkimas net ir nemiegant, o gulint,nosį žemėn padėjus.Toks jausmas,kad jam sunkoka kvėpuot.O kaime ir užkimęs buvo-gal nuo lojimo-gi taip smagu,kai galima.Bet kai jau tąsantis su virve nepraurzgia,o tik kažkokį apgailėtiną švokštimą teišleidžia-vėl pakaušį krapštau-gal peršalo senukas? Nors kailis neblogas ir nakčiai lauke nepaliekam... g.gif

Visko tikrai niekas nežino smile.gif
O nuovargis nepasireiškia? Aš nuvažiuočiau pas veterinarą ir paprašyčiau pasiklausyt plaučių, širdies. Aišku, su ramiu šunim ir ne po nekasdienio streso bei pokyčių. Palauk kelias dienas, kad nusistovėtų režimas namie, ir nuvažiuokit. Esu buvus seminare apie širdies ligas, tai švokštimas, karkimas ir didesnis nei įprasta nuovargis gali būt širdies bei kraujagyslių sutrikimo požymis. Bet, logiškai mąstant, gali būt ir peršalimo simptomas, kai sunkiau kvėpuot. Bet, vėlgi logiškai pamąsčius, pasiklausęs veterinaras turėtų pasakyt.
Kažkada mano vetui kilo visokių minčių dėl Gralio širdies. Na, ji netolygiai tuksi. O kadangi sportavom rimtai ir man pagrasino smile.gif , kad neleis startuoti varžybose, tai nuvažiavau ir ištyrėm smile.gif Viskas ten gerai, kažkoks netolygumas yra, bet imant veislę, normalu. Labai džiaugiuos, kad veterinaras nepabijojo pasakyt, kad nežino, ar tai gerai, ir pasiuntė ten, kur reikia. Čia į tą temą, kad "viską žinot" bigsmile.gif
Atsakyti
Lutute, staigiai pas vetus.Nenoriu baidyti, bet turiu skaudžios patirties.Nors gal Pinkio atvejis bus geresnis.
Atsakyti
O šunys be jokios blogos priežasties negali knarkt? mastau.gif Mano "senė", kurios amžius nežinomas (bet turbūt bus 10-11 m.), jau gal kokie 2 metai, kaip knarkia (ir labai žmogišku garsu). Maniau, tai normalu. Dabar sunerimau. Reikės prie progos savo vet'ės paklaust.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2015 07 22, 10:40)
O šunys be jokios blogos priežasties negali knarkt? mastau.gif Mano "senė", kurios amžius nežinomas (bet turbūt bus 10-11 m.), jau gal kokie 2 metai, kaip knarkia (ir labai žmogišku garsu). Maniau, tai normalu. Dabar sunerimau. Reikės prie progos savo vet'ės paklaust.

O gal gali? Ką aš žinau.
Davai, tu paklausk prie progos, pasakysi ir mum bigsmile.gif
Iš esmės, tai aš jau geriau įsitikinsiu, pertikrinsiu, kad sąžinei ramu būtų.
Atsakyti
Nelabai noriu skelbti savo liūdną patyrimą.Bet jei bus kas nepriimtina, manau ,moderatorė ištrins.
Mano draugas turėjo VA.Šuo be kilmės dokų, bet labai didelis ir stambus.Be galo mylimas ir labai gerai prižiūrimas.Kai paskutinį kartą svėrėsi klinikoje, svarstyklės rodė 63 kg.Aišku ir viršsvorio turėjo. blush2.gif

Knarkti jis pradėjo labai stipriai prieš 1.5 metų.Na metuose jis,svoris nemenkas, niekas labai dėmesio nekreipė.Paskambino mano draugas susinervinęs, sako šuniui kraujas iš nosies bėga.Jokios traumos nebuvo, neperkaito.Ir labai stipriai bėga.Paskambinom vietinės reikšmės vetams ,atvažiavo, suleido vaistų(jei domins ką surasiu pavadinimą).Kraujavimas nustojo.Diagnozės nenustatė, gal metai(senas),gal širdis, gal kur susimušė.Po kelių dienų vėl tas pats.Dabar išllėkėm į Vilnių ,Jakovo klinikon.Padarė galvos magnetinį rezonansą.Vienoje snukučio pusėje visos vidaus ertmės peraugę kažkokiu dariniu.Vėl pradeda bėgti kraujas, vėl leidžia vaistus.Reikalinga opoeracija.Sutariam laiką.Pati operacija pavyko, bet neatlaikė ligonio širdis.Auglys buvo labai didelis ir labai piktas.Rojui šiemet liepos mėn.būtų suėję 10 metų.Gaila nerealiai.Suprantu gydytojai padarė viską, ir tai geriausia išeitis. verysad.gif Bet širdžiai nepasakysi. verysad.gif

Nors nebūtinai Lututės šuniukui taip nutiks.Turėjau amerikiečių koker spanielį.Visą gyvenimą knarkė kaip geras mužikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 liepos 2015 - 10:06
QUOTE(Agnnyte @ 2015 07 22, 11:00)
O gal gali? Ką aš žinau.
Davai, tu paklausk prie progos, pasakysi ir mum  bigsmile.gif
Iš esmės, tai aš jau geriau įsitikinsiu, pertikrinsiu, kad sąžinei ramu būtų.

Iki šiol nė nesusimasčiau, kad galbūt dėl kokios nors negeros priežasties tas knarkimas atsirado.
Būtinai paklausiu, kai prisiruošiu nueit, ir parašysiu drinks_cheers.gif Ypač dar kai Lisitėja2 tokią liūdną patirtį aprašė sad.gif Aišku, nenoriu tikėt, kad Borzai kažkas panašaus būtų, bet atsarga gėdos nedaro.
Atsakyti
Net negalvokit apie patį blogiausią, gal ten nieko tokio nėra.

Tiesiog manau, kad reikia dalintis ir bloga patirtimi.Jums iš didelių miestų gerai kiek visokių klinikų turit.O mums iš mažesnių miestelių oi kaip sunku.Mūsiškiai vetai apsivertę karvem, ožkom.O mažieji, katės ir šunys, jūrų kiaulės tik, kaip sakoma iš bado.Deje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 liepos 2015 - 10:30