Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

tylu kažkaip tai mes pasigirsim kokia Bartuką laimė ištiko šiandien, beveik šuniškos Kalėdos bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Geeeras biggrin.gif O čia tikrai jam? Kokia mėsa?..kiauliena?
Atsakyti
Įsisuko Bartukas į Kiros maistą smile.gif ot balius!
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 07 16, 22:06)
Geeeras biggrin.gif O čia tikrai jam? Kokia mėsa?..kiauliena?

čia jo sesei Kirai mėsos užpirkau, tai tokia proga ir Bartukui mėsiadienis thumbup.gif
o mėsa - jautienos atraižos ax.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2015 07 16, 22:07)
Įsisuko Bartukas į Kiros maistą smile.gif ot balius!

nebučiau iškėlus iš vonios, manau rytų kol sprogtų ir toliau rytų biggrin.gif
Atsakyti
Mano suo nualptu pamates.
Atsakyti
O maniškis taksas ėstų kiek nebetilptų, Setukas subloguotų, jis beveik negauna žalios mėsos.
Atsakyti
na čia buvo 19kg sudėta smile.gif Kiriukui gavosi 21 porcija, plius pasivaišino vaikai biggrin.gif
bet čia nedaug, dažniausiai užsiperku virš 30kg, kad ilgiau galiotų biggrin.gif na ir jau tradicija, kad gavus naujų miasų siuntą pas šunis apsiryjimo šventė essen.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 07 16, 21:56)
Beveik šuniškas Rojus. hihihi.gif
Aš, gavus tiek kartų už save didesnį mėsos kalną, išsigąsčiau, pamanyčiau, kad kliedžiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 07 15, 22:52)
Sudaviau tabletę nuo kirminų, jau beveik dvi savaitės praėjo. Kažin, galiu vesti skiepyt ar reiktų pakartot tabletę?  g.gif
aš neduočiau, juk neatsirado per porą sav. naujų kirminų, o ir kepenims juk kas per daug tas nesveika.

O aš va svarstau kaip su katinu daryt - sirgo čia visą savaitę ir teko daryt koprologinį (išmatų) tyrimą - idealus, jokių parazitų nerasta. Vaistus nuo kirminų daviau prieš pusmetį, tad kaip ir laikas vėl, bet jei nieko nėra, tai nėra prasmės ir duot g.gif
Papildyta:
na ir seniai rodėmės, tai nors ir nelabai gera foto, bet Milli su nauja šukuosena

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villijaa: 17 liepos 2015 - 08:36
QUOTE(klopedija @ 2015 07 15, 19:52)
Per visus savo rūpesčius pražiopsojau skiepus. Sudaviau tabletę nuo kirminų, jau beveik dvi savaitės praėjo. Kažin, galiu vesti skiepyt ar reiktų pakartot tabletę?  g.gif

Jei jokiu kirminu neisejo, ramiai galit eiti skiepytis.
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2015 07 17, 12:54)
Jei jokiu kirminu neisejo, ramiai galit eiti skiepytis.
Išvis nė karto jokių kirminų nepastebėjau. Aišku, neknisinėjau š... ir netyriau mikroskopu, gal kokių kiaušinėlių ir būdavo.
Tskant, Lota visapusiškai sterili. lotuliukas.gif
Atsakyti
Parodau "kitokia" Axelio israiska biggrin.gif
user posted image

As vakar arba apsinuodijau kazkuo, arba kazkokia bacila pasigavau ir visa nakti draugavau su tualetu. O mano Axelis kaip tikras vyras mane moraliskai palaike - kiekviena karta kai begau i tualeta Axelis ateidavo, atsiguldavo prie manes ir laukdavo kol as vel i lova grisiu. Mano slaugytojas wub.gif Tik siandien dusauja be pertraukos, nes as jo neisvedziau i parka pabegioti tai sakiau jei ryt geriau jausiuosi eisim dvigubam kilometrazui i parka ax.gif
Atsakyti