Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2015 07 12, 16:32)
Pirmoj vadoj auga 9, antroj - 4. Pirmoji jau važinėja po naujus namus, antrajai dar tik 5 savaitės.

Ui,uodegos kaip kokie kabliukai.Man vidurinis į Gralį panašus,kiti ,matyt,į mamą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 12, 16:36)
Ui,uodegos kaip kokie kabliukai.Man vidurinis į Gralį panašus,kiti ,matyt,į mamą  biggrin.gif

Uodegas malė ratu, kaip malūnus smile.gif Šitie labai meilūs, labai socializuoti ir visi labai skirtingi.
Tigrinukė tikrai panaši į Gralį. Viskuo - elgesiu, mimikom, gersais ir aktyvumu. Abu smėliniai mažiau aktyvūs, patinukas išvis toks ramiakas smile.gif Yra dar viena tigrinė mergytė, labai aktyvi, mažiuliukė. Ji jau rezervuota.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 11, 20:42)
O šiaip , ne kiekvienas gali laikyti(išlaikyti) didelį šunį.Jam ir maisto reikia daugiau ir vietos. ax.gif Ir dar baisiai juokinga kai po parką vokietukai sijoja savo šeimininkes lotuliukas.gif .O šeimininkės, kaip taisyklė būna smulkaus  kūno sudėjimo. lotuliukas.gif

Man juokingiau kai apie 20-30kg sveriantį ''pitbulį'' vedžioja su belekaip kabarojančių griežtu bernas kuris yra du metrai į viršų ir 90kg į šoną... doh.gif
Esu vedus du aktyvius ale bokserius su antvoriais. Nu kokie 50-60kg rankose. Visas stebuklas tai išmokt laiku pakirst tą šunį ir stovėt ant žemės tvirtai biggrin.gif

QUOTE(k_azu @ 2015 07 12, 13:29)
Jis buna nelaimingas tik kai mamka ji maudo. Tada buna nutaisomas toks skausmingas veidukas...

Kalbant apie jo optimizma... Pries keleta dienu buvo uzpuoles didziulis bulldogo misrunas. Vos apsiuoscius griebe Axeli uz galvos, isplese keleta kuokstu kailio, gerai apkramte ausi... ir vis tiek man skubant namo, kad galeciau normaliai ji apziureti, jis dar norejo eiti pazaisti su pora malamutu doh.gif eina uodega vizgindamas ir is kailio neriasi kaip jam norisi begti susipazinti.

Tooooks pažįstamas vaizdas... biggrin.gif
Fainai...pavydžiu baltai tokio charakterio ir pozityvo thumbup.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2015 07 12, 15:32)
Pirmoj vadoj auga 9, antroj - 4. Pirmoji jau važinėja po naujus namus, antrajai dar tik 5 savaitės.

Nu ne mano veislė cane corso, bet tie rudi labai gražūs wub.gif
Atsakyti
user posted image

Pasirodom kaip uzaugom per menesi smile.gif

Turim 2 problemas rolleyes.gif
Apgyvendinom balkone. Nuo 5.30 val. prasideda cypimai. Negalim nereaguoti, nes kaimynai pradeda vaiksciot doh.gif Atidarom duris, isileidziam ir prasideda zaidimai. Issimiegot be sansu doh.gif
Antra. Nuolatiniai kandziojimaisi. Suprantu, kad ji taip zaidzia, bet dantukai labai astrus ir skauda. Dukryte jau net bijo paglostyt unsure.gif
Ka patartumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaliu: 13 liepos 2015 - 21:11
QUOTE(vikaliu @ 2015 07 13, 22:01)

Pasirodom kaip uzaugom per menesi    smile.gif

Turim 2 problemas    rolleyes.gif
Apgyvendinom balkone. Nuo 5.30 val. prasideda cypimai. Negalim nereaguoti, nes kaimynai pradeda vaiksciot    doh.gif  Atidarom duris, isileidziam ir prasideda zaidimai. Issimiegot be sansu    doh.gif
Antra. Nuolatiniai kandziojimaisi. Suprantu, kad ji taip zaidzia, bet dantukai labai astrus ir skauda. Dukryte jau net bijo paglostyt    unsure.gif
Ka patartumet?

miela kokia wub.gif

kad jau pralaimėjot įsileisdama į kambarį biggrin.gif reikėjo ateit, pasibart ir išeit. ne šuo turi vadovaut, o jūs. pas jus dabar atvirkštinė situacija smile.gif nereikia cackintis su tais šuniukais, paskui tik blogiau bus. noooors aš visgi patarčiau įsigyt narvą. mažylė jus matyt, nesijus izoliuota, palikta, bet erdvė bus apribota, todėl išmoks miegoti kartu su jumis.

dėl kandžiojimo, mano veislei tai gerai, nors ir skauda biggrin.gif patarčiau tiesiog nukreipti kandimus į kokį žaisliuką, kol dantukai nepasikeis, tikrai skaudės, oi prisimenu tas adatėles dresuojantis, visi pirštai buvo nukramtyti bigsmile.gif

maniškė va užaugo, bet kandžiotis mėgstam biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj geras vaizdelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vikaliu, faina mažylė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 07 13, 21:48)
maniškė va užaugo, bet kandžiotis mėgstam biggrin.gif

vajetus, kokie dantys rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Toks mažas šuo ir į balkoną?O kodėl negali gulėti savo būdelėje ar guoliuke prie kurio šeimos nario? Šuniukui reikia žmogaus.Mano abu taksai miegojo man prie šono ax.gif ,aišku ne visiems tai priimtina,nebūtina sekti mano pavyzdiu.Bet nei vienos ašaringos nakties nebuvo.

Labai dailūs Agnytės graliukai wub.gif Tie smėliniai super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 liepos 2015 - 20:57
QUOTE(vikaliu @ 2015 07 13, 22:01)
Apgyvendinom balkone. Nuo 5.30 val. prasideda cypimai. Negalim nereaguoti, nes kaimynai pradeda vaiksciot    doh.gif  Atidarom duris, isileidziam ir prasideda zaidimai. Issimiegot be sansu    doh.gif
Antra. Nuolatiniai kandziojimaisi. Suprantu, kad ji taip zaidzia, bet dantukai labai astrus ir skauda. Dukryte jau net bijo paglostyt    unsure.gif
Ka patartumet?

1. Pirkit narvą ir laikykit narve. Į cypimus reaguot negalima. Šuo Jus šokdina ir Jūs pralaimite.
2. Nukreipti dėmesį į žaislą. Ir neleisti kąsti. Jokių rankovių tampymo, kelnių klešnių - per snapą ir įduokit žaisliuką.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 15, 21:56)
Labai dailūs Agnytės graliukai wub.gif Tie smėliniai super wub.gif

Smėliniai laisvi wink.gif
Tigrinukė rezervuota. Greičiausiai pamatysim ją parodose smile.gif Ji - grynas tėvo vaikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 07 12, 16:32)
Pirmoj vadoj auga 9, antroj - 4.
Na štai... Aš vėl kažką pražiopsojau... blush2.gif
Sveikinimai. 4u.gif
Geros sveikatėlės ir rūpestingų šeimininkų šuniukams. 4u.gif
Papildyta:
Pas mus nieko naujo, gyvenam su Lota ir tiek... biggrin.gif

Per visus savo rūpesčius pražiopsojau skiepus. Sudaviau tabletę nuo kirminų, jau beveik dvi savaitės praėjo. Kažin, galiu vesti skiepyt ar reiktų pakartot tabletę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 07 15, 22:52)
Na štai... Aš vėl kažką pražiopsojau...  blush2.gif

Ačiū smile.gif aš čia visaip jau gyriaus, tai tikriausiai atostogavai smile.gif
Šeimininkų paieškane visai mano rūpestis. Aš padedu tiek, kiek prašo. Nesinori per daug lįst į akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 07 15, 22:54)
Ačiū smile.gif aš čia visaip jau gyriaus, tai tikriausiai atostogavai smile.gif
Ne atostogos galvoj, nors tikrai atostogauju.
Atbukimas visiškas. Štai per Lotą smegenis pravėdinu. Išeinam, pavaikštom, atrandam, kad ir šita sena kalė gali socializuotis. lotuliukas.gif
Ties mūsų laiptine kelintą mėnesį graži juoda katė šmirinėja. Pradžioj Lota "hrow hrow hrow!"... Katė gatava Lotai akis išrakt... doh.gif
Dabar nei Lota karšių šiaušia, nei katė nugarą riečia. Beveik draugės. Pasižiūri - ir smagu. biggrin.gif
Atsakyti