Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 11, 21:42)
Jūs Inga, visiškai teisi drinks_cheers.gif .Neprimtina ir man tos fifos su žaisliukais.Kai tokią pamatau, visada pagalvoju,kur deda nusibodusį gyvą žaislą?

O šiaip , ne kiekvienas gali laikyti(išlaikyti) didelį šunį.Jam ir maisto reikia daugiau ir vietos. ax.gif Ir dar baisiai juokinga kai po parką vokietukai sijoja savo šeimininkes lotuliukas.gif .O šeimininkės, kaip taisyklė būna smulkaus  kūno sudėjimo. lotuliukas.gif

oi pamatytumėt vieną mano draugę vokietistę: mergaitei 16 metų, vokietis iš didžiųjų, bet kažkaip išlaiko net per apsaugos treniruotes, nors ir sunkiai biggrin.gif

o kita mano draugė turi špicų veislyną, tai ji šuniukams ieškodama namų visada pirmenybę teikia vokietistams, nes žino, kad šuniukai nebus popinami ir bus normaliai išauklėti kaip šunys biggrin.gif

va neseniai paskaičiavome kiek mums gyvūnai kainuoja bigsmile.gif tai pigiausias Bartukas - 1lt/d, o Kira su katinu Troliku (kilmingas britų trumpaplaukis) po 2lt/d biggrin.gif žodžiu dvorniukas iš prieglaudos mažiau mylimas negu klimingi, taip gaunas biggrin.gif tik Kira sveria biškį daugiau negu Bartukas su Troliu kartu sudėjus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra Beauceron @ 2015 07 03, 23:21)
Mes pasirodysim, ką pakaupėm per porą savaičių smile.gif
thumbup.gif Smagiai merginos gyvena
QUOTE(k_azu @ 2015 07 06, 23:55)
Kazkas pries pora savaiciu prase Axelio foto visu ugiu  biggrin.gif pas mus atejo karsciai pries savaite (na, tipo karsciai +20) tai Axelis pradejo sertis visu groziu... siandien radau pusvalandi laisva pasukuoti.
Gražuoliukas wub.gif
QUOTE(k_azu @ 2015 07 07, 14:16)
Praeita ziema mano mama numezge pirstines man  biggrin.gif Siemet vis dar renku pukus arba kojinems arba salikui biggrin.gif
Puikus gaminys!
Aš Taigos nušukuotų kudlų į dėžutę esu parinkusi. Ir svarstau ar tiktų velimui, kad
pvz. iš Taigos kudlų išvelti Taigos veltinuką biggrin.gif
Sugeba žmonės taip privelti , kad gražu žiūrėti!
FB - DogsCreatedFromWoolHandmade
QUOTE(Fėja* @ 2015 07 11, 09:18)
Galiu parodyti darbo eigą biggrin.gif
Šauniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2015 07 06, 23:55)
Kazkas pries pora savaiciu prase Axelio foto visu ugiu  biggrin.gif pas mus atejo karsciai pries savaite (na, tipo karsciai +20) tai Axelis pradejo sertis visu groziu... siandien radau pusvalandi laisva pasukuoti.

Nu ,bet jis ir patenkintas gyvenimu visada thumbup.gif Ar jis kada būna nelaimingas ar bent jau vaidina ,kad taip yra?
QUOTE(inga321 @ 2015 07 11, 20:29)
o man tie drebučiai nepatinka  schmoll.gif  taigi šuo turi but šuniu, o ne žaislu kažkokiai panai  doh.gif

g.gif Pliotkininkės tongue.gif O iš kur žinot,kad tai panai jis žaislas?Kiekvieną asmeniškai pažįstat ar ,kaip visada,stereotipais vadovaujatės?Gal ta pana dabar ant kablų su miniaku tą šunį vedžiojasi,cypauja prie žmonių,o ,kai reikia,griovius kasa,kanalizacijas atkimšinėja ir tą savo drebutinį myli tiek pat ar net daugiau ,nei mes savus.Nepagalvojat,kad ir taip būna?Ar,jei turi šunį,tai jau tik sportinis stilius,treningai,kedai,džinsai turi būt?
O ,kad šuo turi būt šuniu ,tai ką jis turi daryt?Nedrebėt,jei jam šalta?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 11 liepos 2015 - 23:31
QUOTE(adija5 @ 2015 07 12, 00:22)

g.gif Pliotkininkės  tongue.gif O iš kur žinot,kad tai panai jis žaislas?Kiekvieną asmeniškai pažįstat ar ,kaip visada,stereotipais vadovaujatės?Gal ta pana dabar ant kablų su miniaku tą šunį vedžiojasi,cypauja prie žmonių,o ,kai reikia,griovius kasa,kanalizacijas atkimšinėja ir tą savo drebutinį myli tiek pat ar net daugiau ,nei mes savus.Nepagalvojat,kad ir taip būna?Ar,jei turi šunį,tai jau tik sportinis stilius,treningai,kedai,džinsai turi būt?
O ,kad šuo turi būt šuniu ,tai ką jis turi daryt?Nedrebėt,jei jam šalta?

Kiros veisėja - gryna vokietistė, dirbanti su vokiečiu muitinėj, turi rusų žaisliuką ir pomerano špicę, plius 5 vokiečius, na dar katinai biggrin.gif pas ją dekoraškės pasivaikščiot į mišką keliauja kartu su vokiečiais bet kokiu oru ir niekad nebuvo rengiami, kažkaip nesušalo dar biggrin.gif o va pati veisėja nagus ir blakstienas prisiauginus, na tikrai moteriška moteris blizgučius mėgstanti, bet jos šunys niekada nedreba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 07 11, 19:15)
o kita mano draugė turi špicų veislyną, tai ji šuniukams ieškodama namų visada pirmenybę teikia vokietistams, nes žino, kad šuniukai nebus popinami ir bus normaliai išauklėti kaip šunys  biggrin.gif

O kodel ji pirmenybe teikia vokietistams? Kodel ne rotveileriu, malinua, haskiu, bokseriu ar kitu veisliu augintojams? Ar jos isitikinimu tik vokieciu aviganius auginantys zmones normaliai aukleja sunis kaip sunis?
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2015 07 12, 14:01)
O kodel ji pirmenybe teikia vokietistams? Kodel ne rotveileriu, malinua, haskiu, bokseriu ar kitu veisliu augintojams? Ar jos isitikinimu tik vokieciu aviganius auginantys zmones normaliai aukleja sunis kaip sunis?

tiesiog ji pati yra vokietistė ir tarp vokietistų sukasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 11, 21:22)
Nu ,bet jis ir patenkintas gyvenimu visada  thumbup.gif Ar jis kada būna nelaimingas ar bent jau vaidina ,kad taip yra?

Jis buna nelaimingas tik kai mamka ji maudo. Tada buna nutaisomas toks skausmingas veidukas...

user posted image

Dar buna kai arba kankinu ji dresura ir neleidziu daryti ko jis nori (pvz suvalgyti visu skanuku) arba siaip uzeina tokie biski liudni momentai vakarais...

user posted image

user posted image

user posted image

O siaip jis nuo mazens buvo toks besisypsantis optimistas, kas mane ir patrauke besirenkant tarp 3 broliu
user posted image

Kalbant apie jo optimizma... Pries keleta dienu buvo uzpuoles didziulis bulldogo misrunas. Vos apsiuoscius griebe Axeli uz galvos, isplese keleta kuokstu kailio, gerai apkramte ausi... ir vis tiek man skubant namo, kad galeciau normaliai ji apziureti, jis dar norejo eiti pazaisti su pora malamutu doh.gif eina uodega vizgindamas ir is kailio neriasi kaip jam norisi begti susipazinti.
Atsakyti
Jau Axelio snukutis koks, viso pasaulio liūdesys telpa lotuliukas.gif .Panašus būna ir Setukas, kai vedu prausti ar ausyčių valytis.

Atsakyti
Jau ta šlapio nuotrauka - galima numirt iš juoko, koks vargšas - visiškai neatpažįstamas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Va, kaip tik šiandien su "uošviu" kalbėjom apie šuniukus. Na, su Gralio antrosios žmonos "tėvu" lotuliukas.gif Jis man patinka - toks ūkiškas, konkretus žmogus. Ir ieško tokių pačių namų šuniukams. Sako, nenoriu, kad padarytų dekoraškę iš šuns. Ir kad nesipuikuotų, kovoms kokioms nenaudotų ir neaugintų agresoriaus. Pirmasis atvejis kažin ar pavyktų, bet antrasis... labai tikėtinas. Todėl žmogus ieško ir labai renka. Nebijo, kad šuniukai užsiliks ir visai nestresuoja, kad avansą turi tik už vieną, o jiems jau virš 2 mėn.
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2015 07 12, 14:29)
Jis buna nelaimingas tik kai mamka ji maudo. Tada buna nutaisomas toks skausmingas veidukas...

lotuliukas.gif thumbup.gif
QUOTE(Agnnyte @ 2015 07 12, 15:57)
Va, kaip tik šiandien su "uošviu" kalbėjom apie šuniukus. Na, su Gralio antrosios žmonos "tėvu" lotuliukas.gif

O, tai tu jau dukart močiutė biggrin.gif Kiek daba anūkų turi?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 12, 16:30)
O, tai tu jau dukart močiutė  biggrin.gif Kiek daba anūkų turi?

Pirmoj vadoj auga 9, antroj - 4. Pirmoji jau važinėja po naujus namus, antrajai dar tik 5 savaitės.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 12 liepos 2015 - 15:34