QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 11, 21:42)
Jūs Inga, visiškai teisi .Neprimtina ir man tos fifos su žaisliukais.Kai tokią pamatau, visada pagalvoju,kur deda nusibodusį gyvą žaislą?
O šiaip , ne kiekvienas gali laikyti(išlaikyti) didelį šunį.Jam ir maisto reikia daugiau ir vietos. Ir dar baisiai juokinga kai po parką vokietukai sijoja savo šeimininkes .O šeimininkės, kaip taisyklė būna smulkaus kūno sudėjimo.
O šiaip , ne kiekvienas gali laikyti(išlaikyti) didelį šunį.Jam ir maisto reikia daugiau ir vietos. Ir dar baisiai juokinga kai po parką vokietukai sijoja savo šeimininkes .O šeimininkės, kaip taisyklė būna smulkaus kūno sudėjimo.
oi pamatytumėt vieną mano draugę vokietistę: mergaitei 16 metų, vokietis iš didžiųjų, bet kažkaip išlaiko net per apsaugos treniruotes, nors ir sunkiai
o kita mano draugė turi špicų veislyną, tai ji šuniukams ieškodama namų visada pirmenybę teikia vokietistams, nes žino, kad šuniukai nebus popinami ir bus normaliai išauklėti kaip šunys
va neseniai paskaičiavome kiek mums gyvūnai kainuoja tai pigiausias Bartukas - 1lt/d, o Kira su katinu Troliku (kilmingas britų trumpaplaukis) po 2lt/d žodžiu dvorniukas iš prieglaudos mažiau mylimas negu klimingi, taip gaunas tik Kira sveria biškį daugiau negu Bartukas su Troliu kartu sudėjus