Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Maniškiai irgi šėrėsi, dabar jau apstojo. Karščiai baigėsi, tai gal ramu bus smile.gif
Savaitgalį apturėjom labai aktyvų - šeštadienį dalyvavom Joniškio miesto šventėj. Mes ten jau kelinti metai vis kviečiami su agility klubu, joniškiečiai labai nori šunų. Tai dalyvavom šventinėj eisenoj visi, buvom sustatyti iškart po savivaldybės vadovų ir VIPinių smile.gif Vėliau turėjom varžybas, troškinomės ir linksminomės prie +30 ir daugiau pavėsy bigsmile.gif O kad galutinai pasigirčiau - mano Gediminas su Pepe vėl buvo pirmi wub.gif tongue.gif Nu, nerealus jausmas, kai esi gimtinėj, savo mokyklos stadione ir rezultatai puikūs!
Atsakyti
Agnnyte, thumbup.gif thumbup.gif

O jau Axelio grožis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 07, 03:26)
Aš prašiau blush2.gif .Labai  wub.gif .Kokia balta papilvytė,mielas pukuotukas.O kiek vilnų pametė?Ar nieko nedarote iš vilnų?Kiek žinau labai šiltos kojinės išeina.

Praeita ziema mano mama numezge pirstines man biggrin.gif Siemet vis dar renku pukus arba kojinems arba salikui biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Laba 4u.gif

Vakar pradėjau megzti Belai megztuką. Kai bus šalta bet sausa-turėtų praversi.
Atsakyti
K-azu, o kur jūs suverpėte tas vilnas ?Ar Sukaršti dar reikėjo?Turiu katiną pūkuotą, jau dabar didelis kezulas prišukuotas.Įdomu, ar iš katino vilnos galima ką nors daryti?

Fėja,kai numegsite, būtinai pasigirkite.Nes manieji trumpaplaukiai, kai šalta rengiu.Tik manieji rūbeliai pačios nelabai vykusiai pasiūti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 10, 18:05)
K-azu, o kur jūs suverpėte tas vilnas ?Ar Sukaršti dar reikėjo?Turiu katiną pūkuotą, jau dabar didelis kezulas prišukuotas.Įdomu, ar iš katino vilnos galima ką nors daryti?

Zinokit, net nepasakysiu... As mamai tiesiog nusiunciau siuntinyje maisiuka to kailio, kuri prisukavau. Man rodos, kad sitas pristines ji mezge "imaisydama" Axelio pukus i medvilninius siulus. Zinau, kad Lietuvoje rodos Plungeje karsia ir suverpia. Bet ten rodos reikia minimum 4kg vezti jiems...
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 10, 21:05)

Fėja,kai numegsite, būtinai pasigirkite.Nes manieji trumpaplaukiai, kai šalta rengiu.Tik manieji rūbeliai pačios nelabai vykusiai pasiūti blush2.gif

Galiu parodyti darbo eigą biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Fėja, koks kantrus šunėkas, net į virbalus nebijo įlįsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2015 07 11, 09:21)
Fėja, koks kantrus šunėkas, net į virbalus nebijo įlįsti  smile.gif

Aha, primierkas daro be problemu. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Puiki mergiotė ta Bela wub.gif Šitaip ramiai matuojasi,tikras žaisliukas.Mano daraugė tokią turi šunytę,tai ir vasarą vėsenėmis dienomis rengia.Tikras drebutis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 11, 20:24)
Puiki mergiotė ta Bela wub.gif Šitaip ramiai matuojasi,tikras žaisliukas.Mano daraugė tokią turi šunytę,tai ir vasarą vėsenėmis dienomis rengia.Tikras drebutis  lotuliukas.gif

o man tie drebučiai nepatinka schmoll.gif taigi šuo turi but šuniu, o ne žaislu kažkokiai panai doh.gif

Fėja nepriimk asmeniškai, aš kalbu apie tas mergas, kuriom šuo tik kaip aksesuaras svarovskiais apkarstytas
Atsakyti
Jūs Inga, visiškai teisi drinks_cheers.gif .Neprimtina ir man tos fifos su žaisliukais.Kai tokią pamatau, visada pagalvoju,kur deda nusibodusį gyvą žaislą?

O šiaip , ne kiekvienas gali laikyti(išlaikyti) didelį šunį.Jam ir maisto reikia daugiau ir vietos. ax.gif Ir dar baisiai juokinga kai po parką vokietukai sijoja savo šeimininkes lotuliukas.gif .O šeimininkės, kaip taisyklė būna smulkaus kūno sudėjimo. lotuliukas.gif

Atsakyti