Maniškiai irgi šėrėsi, dabar jau apstojo. Karščiai baigėsi, tai gal ramu bus
Savaitgalį apturėjom labai aktyvų - šeštadienį dalyvavom Joniškio miesto šventėj. Mes ten jau kelinti metai vis kviečiami su agility klubu, joniškiečiai labai nori šunų. Tai dalyvavom šventinėj eisenoj visi, buvom sustatyti iškart po savivaldybės vadovų ir VIPinių Vėliau turėjom varžybas, troškinomės ir linksminomės prie +30 ir daugiau pavėsy O kad galutinai pasigirčiau - mano Gediminas su Pepe vėl buvo pirmi Nu, nerealus jausmas, kai esi gimtinėj, savo mokyklos stadione ir rezultatai puikūs!
Agnnyte,
O jau Axelio grožis
O jau Axelio grožis
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 07, 03:26)
Aš prašiau .Labai .Kokia balta papilvytė,mielas pukuotukas.O kiek vilnų pametė?Ar nieko nedarote iš vilnų?Kiek žinau labai šiltos kojinės išeina.
Praeita ziema mano mama numezge pirstines man Siemet vis dar renku pukus arba kojinems arba salikui
Laba
Vakar pradėjau megzti Belai megztuką. Kai bus šalta bet sausa-turėtų praversi.
Vakar pradėjau megzti Belai megztuką. Kai bus šalta bet sausa-turėtų praversi.
K-azu, o kur jūs suverpėte tas vilnas ?Ar Sukaršti dar reikėjo?Turiu katiną pūkuotą, jau dabar didelis kezulas prišukuotas.Įdomu, ar iš katino vilnos galima ką nors daryti?
Fėja,kai numegsite, būtinai pasigirkite.Nes manieji trumpaplaukiai, kai šalta rengiu.Tik manieji rūbeliai pačios nelabai vykusiai pasiūti
Fėja,kai numegsite, būtinai pasigirkite.Nes manieji trumpaplaukiai, kai šalta rengiu.Tik manieji rūbeliai pačios nelabai vykusiai pasiūti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 10, 18:05)
K-azu, o kur jūs suverpėte tas vilnas ?Ar Sukaršti dar reikėjo?Turiu katiną pūkuotą, jau dabar didelis kezulas prišukuotas.Įdomu, ar iš katino vilnos galima ką nors daryti?
Zinokit, net nepasakysiu... As mamai tiesiog nusiunciau siuntinyje maisiuka to kailio, kuri prisukavau. Man rodos, kad sitas pristines ji mezge "imaisydama" Axelio pukus i medvilninius siulus. Zinau, kad Lietuvoje rodos Plungeje karsia ir suverpia. Bet ten rodos reikia minimum 4kg vezti jiems...
Fėja, koks kantrus šunėkas, net į virbalus nebijo įlįsti
QUOTE(Kerpena @ 2015 07 11, 09:21)
Fėja, koks kantrus šunėkas, net į virbalus nebijo įlįsti
Aha, primierkas daro be problemu.
Puiki mergiotė ta Bela Šitaip ramiai matuojasi,tikras žaisliukas.Mano daraugė tokią turi šunytę,tai ir vasarą vėsenėmis dienomis rengia.Tikras drebutis
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 11, 20:24)
Puiki mergiotė ta Bela Šitaip ramiai matuojasi,tikras žaisliukas.Mano daraugė tokią turi šunytę,tai ir vasarą vėsenėmis dienomis rengia.Tikras drebutis
o man tie drebučiai nepatinka taigi šuo turi but šuniu, o ne žaislu kažkokiai panai
Fėja nepriimk asmeniškai, aš kalbu apie tas mergas, kuriom šuo tik kaip aksesuaras svarovskiais apkarstytas
Jūs Inga, visiškai teisi .Neprimtina ir man tos fifos su žaisliukais.Kai tokią pamatau, visada pagalvoju,kur deda nusibodusį gyvą žaislą?
O šiaip , ne kiekvienas gali laikyti(išlaikyti) didelį šunį.Jam ir maisto reikia daugiau ir vietos. Ir dar baisiai juokinga kai po parką vokietukai sijoja savo šeimininkes .O šeimininkės, kaip taisyklė būna smulkaus kūno sudėjimo.
O šiaip , ne kiekvienas gali laikyti(išlaikyti) didelį šunį.Jam ir maisto reikia daugiau ir vietos. Ir dar baisiai juokinga kai po parką vokietukai sijoja savo šeimininkes .O šeimininkės, kaip taisyklė būna smulkaus kūno sudėjimo.