Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Fėja* @ 2015 07 01, 14:37)

Žodžiu, paliko Belą stebėjimui, Kol kas nieko nedarė.

duok ko nors kiečiau pagraužt rolleyes.gif bent jau mano moteriška logika taip sako tongue.gif
jergau,baigiu pažaliuot nuo darbo...viską reik suspėt prieš atostogas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 07 01, 15:34)
duok ko nors kiečiau pagraužt  rolleyes.gif bent jau mano moteriška logika taip sako  tongue.gif

Kai naujieji dantys jau beveik tokio pat dydžio, kaip pieniniai? Abejotina.
Kitas dalykas būtų, jei klibėtų nors kiek.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 07 01, 15:47)
Kai naujieji dantys jau beveik tokio pat dydžio, kaip pieniniai? Abejotina.
Kitas dalykas būtų, jei klibėtų nors kiek.

o aš duočiau patampyt kokį skuduriuką g.gif nors maniškiams ir nebuvo tokios bėdos, puikiai visus dantis patys išbarstė
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 07 01, 16:05)
o aš duočiau patampyt kokį skuduriuką  g.gif  nors maniškiams ir nebuvo tokios bėdos, puikiai visus dantis patys išbarstė

Tampant dažniau išsijudina iltiniai. Tie priekiniai tokie mažiau kliūnantys...
Durnas dalykas tie nekrentantys dantys...
Atsakyti
jo...reiks paskiau breketus nešiot... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 07 01, 16:33)
jo...reiks paskiau breketus nešiot...  hihihi.gif

Nešiojau. 6 metai kančios doh.gif
Bet dabar išsiviepus nuolat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 07 01, 16:33)
jo...reiks paskiau breketus nešiot...  hihihi.gif

Aha, as irgi juokiaus, ar nereiks mano Belutei breketukų.... Sakė, nea. Tavo Belutei reiks narkozes ir juos lupt, bet yra vilties, kad jie patys pasisalins. Del ilciu loepe tampyt zaisliuka... Bet vetė daug vilciu nedave man... Nors gamta yra gamta, negali zinot. Tik tiek, kad vetė sakė, jog cia mazaveisliu dazna bėda...
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal iš čia esančių žinot kaip geriau foresto antkaklį nuvalyti? Ar jūs valot? Vanduo ir muilas? Tik vanduo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 07 01, 18:35)
Tik tiek, kad vetė sakė, jog cia mazaveisliu dazna bėda...

Jo, su mažiukais tos bėdos dažniau būna. Ir tie pieniniai nekrenta, ir į krokodilą su dviem eilėm dantų greit pavirsta biggrin.gif

QUOTE(MartynaPapartyna @ 2015 07 01, 19:10)
Sveikos smile.gif gal iš čia esančių žinot kaip geriau foresto antkaklį nuvalyti? Ar jūs valot? Vanduo ir muilas? Tik vanduo? smile.gif

Paprasta sudrėkinta servetėlė ar rankšluostukas.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 07 01, 16:48)
Nešiojau. 6 metai kančios  doh.gif
Bet dabar išsiviepus nuolat  lotuliukas.gif

tai man irgi kaip ir reikėjo,nes panašiai kaip Belai su vienu dančiu atsitiko...tai lupo sveiką su replėm doh.gif bet mano laikais breketų dar nebuvo,tai darė kažkokią tai atlają iš vidaus,-labai panašu į protezą,tik be dantų-ten viena dalis judėjo,reikėjo kasdien varžtuką paveržt doh.gif žodž,nusibodo man po kažkiek laiko,mečiau tą durną reikalą ir dabar vaikštau su vienu įstrižu dantim šone... lotuliukas.gif nu ir dzin,ir taip graži... lotuliukas.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2015 07 01, 19:29)
Jo, su mažiukais tos bėdos dažniau būna. Ir tie pieniniai nekrenta, ir į krokodilą su dviem eilėm dantų greit pavirsta biggrin.gif

Ryklį mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal esat kas šiemet kur keliavot su šunimi traukinių? Planuojam su draugais ir Sirium lėkt pas draugę į sodą ir nusimato kelionė traukinių. Skaičiau taisykles, viskas aišku išskyrus '' Keleivis, turintis veterinarijos gydytojo išduotą pažymą apie vežamo gyvūno sveikatą '' čia kaip tas dalykas atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 07 01, 22:12)
Gal esat kas šiemet kur keliavot su šunimi traukinių? Planuojam su draugais ir Sirium lėkt pas draugę į sodą ir nusimato kelionė traukinių. Skaičiau taisykles, viskas aišku išskyrus '' Keleivis, turintis veterinarijos gydytojo išduotą pažymą apie vežamo gyvūno sveikatą '' čia kaip tas dalykas atrodo?

Gal įrašas, kad gyvūnas sveikas ir gali atlaikyt kelionę? Na, tokius daro, kai šuniukai važiuoja į keliones.
Atsakyti