Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 27, 17:05)
Jei paskiepijo, tai bloguliuku nebėra?Su manikiūru Setui prasta,niekaip nenuveikiu.Nebent pas vetus papuola,tai ten kažkaip sutvarko.Bet kai daug vaikšto,tai nugučiai nusidilina.O va taksiukui lengvai nukarpau.Iš viso Vėjukas duodasi visas grožio procedūras daryti.Intiligentas lotuliukas.gif

"pilių" neberandu ryte. tongue.gif Dar duodu vaistus .
Nagų tai pati niekaip nebūčiau nukirpus-kanopos kaip reikiant ten biggrin.gif galinių nekirpo,bet svarbiausia,kad priekinius du nukirpo,kur jau pirštukus buvo pradėję kelt.
Atsakyti
Oj, kaip smagu, kad sveiksta ciūcikas thumbup.gif

Kas dėl nagų, pvz Bela tik pamato dėžutę, kur sudėta jos visokie daikteliai, tame tarpe ir žirklutės-eina slėptis doh.gif Čia viskas dėl žirklių- ji jų nekenčia. Aš dabar pasiimu dildę ir priekinių letenų nagus padildinu ir tiek. Dildės nebijo, net snaudžia procedūros metu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 27, 22:52)
Oj, kaip smagu, kad sveiksta ciūcikas thumbup.gif

Kas dėl nagų, pvz Bela tik pamato dėžutę, kur sudėta jos visokie daikteliai, tame tarpe ir žirklutės-eina slėptis doh.gif Čia viskas dėl žirklių- ji jų nekenčia. Aš dabar pasiimu dildę ir priekinių letenų nagus padildinu ir tiek. Dildės nebijo, net snaudžia procedūros metu thumbup.gif

nu dar toks biškį nelabai,bet jau panašu,kad geriau.Jis ir iš pradžių sergantis neatrodė,linksmas,žvalus.
Bet tai Belutė mažytė,galima ir su dilde...o manajam jau staliaus dildės reikėtų arba šmirgelio,jei kas žino,kas tai... lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj zinau zinau kas smirgelis biggrin.gif aa tEtis turejo biggrin.gif
Atsakyti
na nžn, aš visiem gyviam be problem apkerpu nagus, tiesiog nepalieku kito pasirinkimo cool.gif va draugės vokietka svečiavosi pas mus, tai ir tai nagus nudžyrinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 06 28, 10:40)
na nžn, aš visiem gyviam be problem apkerpu nagus, tiesiog nepalieku kito pasirinkimo  cool.gif  va draugės vokietka svečiavosi pas mus, tai ir tai nagus nudžyrinau  lotuliukas.gif

nu tai tavo damos dresuotos,gerai išauklėtos...o mano-kaimo mužikėlis... biggrin.gif tikriausiai reikėtų dviese laikyt tongue.gif plius dar antsnukį užmaut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 28, 13:32)
nu tai tavo damos dresuotos,gerai išauklėtos...o mano-kaimo mužikėlis... biggrin.gif tikriausiai reikėtų dviese laikyt  tongue.gif plius dar antsnukį užmaut  rolleyes.gif

manau šuo labiau jaučia žmogaus nusiteikimą ir greitai supranta ar galima ožiuotis, ar nepavyks. aš tiesiog užtikrintai ateinu ir padarau ką man reikia, ir niekad nepasiduodu nepasiekus tikslo ax.gif
Atsakyti
user posted image

Va kaip mes gražiai paraleidom dieną.Taksiukas Vėjukas pasimaudo,pasiturškia ir šlapias pas mamką pašonėn bumpt.Ir niekaip nesupranta ,ko mama niurna napatenkinta.O Setas kaimietis tikras,savo noru neina vandenin plaukti,na nebent labai karšta tai įbrenda iki pusės kojukių.
Atsakyti
Labas 4u.gif

Lisitėjos šuniukui tai atrodo, kad šalta tam vandeny biggrin.gif

Pasirodom ir mes iš vakarykščio savaitgaliavimo smile.gif Mano močiutės namo garaže ir kieme gyvenantis kudlius. Ne ji jį prižiūri, bet kas prižiūri tai irgi ne super idealiai biggrin.gif Bet ai, kai sako vaikai arba švarūs arba laimingi, tai gal ir su šiuo kudlium kažkas tokio biggrin.gif Jis laimingas-jo būda garažas, o kieme laksto sau laisvas. Geras labai draugiškas. Bet tik jei nepaimi šukų, žirklių (čia tai jau išvis tragedija. Sukandžios iš jėgos tikrai. Šeimininkas mano, kad gal jį vežt, kad po narkoze apkirptų, ar ką daryt...) ar prausimosi priemonių biggrin.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 28, 20:27)

Va kaip mes gražiai paraleidom dieną.Taksiukas Vėjukas pasimaudo,pasiturškia ir šlapias pas mamką pašonėn bumpt.Ir niekaip nesupranta ,ko mama niurna napatenkinta.O Setas kaimietis tikras,savo noru neina vandenin plaukti,na nebent labai karšta tai įbrenda iki pusės kojukių.

ach,vasara...kai faina thumbup.gif mano ryžas iki krūtinės brenda,paskui jau tenka burbiantį tyst,kad paplauktų biggrin.gif Mum irgi atostogos nuo Mindauginių,atsipūsim kaime,šuva ištisą dieną lauke galės duotis biggrin.gif

QUOTE(Fėja* @ 2015 06 29, 09:55)

Pasirodom ir mes iš vakarykščio savaitgaliavimo  smile.gif Mano močiutės namo garaže ir kieme gyvenantis kudlius. Ne ji jį prižiūri, bet kas prižiūri tai irgi ne super idealiai biggrin.gif Bet ai, kai sako vaikai arba švarūs arba laimingi, tai gal ir su šiuo kudlium kažkas tokio biggrin.gif Jis laimingas-jo būda garažas, o kieme laksto sau laisvas. Geras labai draugiškas. Bet tik jei nepaimi šukų, žirklių (čia tai jau išvis tragedija. Sukandžios iš jėgos tikrai. Šeimininkas mano, kad gal jį vežt, kad po narkoze apkirptų, ar ką daryt...) ar prausimosi priemonių  biggrin.gif  lotuliukas.gif

man atrodo,kad tokį spirgą uždėjus antsnukį ir apkirpt ir numaudyt liuosiai galima biggrin.gif tik turbūt nenori užsiimt... ax.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai sakau - nė karto nė vienam savo šuniui nekirpau nagų. Net įrankių tam neturiu blush2.gif
Visada tą padarau nuvažiavus pas veterinarą. Nuvykstam ten pakankamai dažnai, kad nagai neužaugtų lyg kastuvai. Tai kaip ir nerandu prasmės tą daryt namie smile.gif
O kad namie šeimininkai negali nukirpt savo šuniui nagų, nes šuo neleidžia, - čia jau šeimininkų bėda. Dažniausiai ta bėda dingsta nuvažiavus pas veterinarą, kuris nedaro "uci puci" smile.gif Tas pats su kirpimu - draugė kirpėja, tai pasakojo, kaip šuo pasikeičia išėjus šeimininkams. Nei žirklių nebebijo, nei džiovintuvo. O vos grįžus šeimininkui pradeda drebėt lyg drebulės lapukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 06 29, 10:17)
O vos grįžus šeimininkui pradeda drebėt lyg drebulės lapukas  lotuliukas.gif

nes žino,kad šeimininką galima ir pašantažuot... lotuliukas.gif
Atsakyti